FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Kosevu fale neke "sitnice" tipa parking mjesta, sale za press konferencije, mjesta za novinare itd. Mada svakako za vecu kategoriju treba i odredjen procenat sjedecih mjesta bit natkriven, sto ce i bit najveca investicija
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Uz prvu kafu- Kosevo se raspada,borimo se za opstanak. Do navece uz par piva : Mirva ulaze 100 miliona u Kosevo Arenu,za dvije godine najbolji klub na Balkanu !

- BegovicRamiz
- Kontakt:
da se davalo po hiljadu maraka kad god se spomenula tema oko Koseva i losih uslova i sta se treba raditi
sad bi imali milione za njegovo sminkanje
sad bi imali milione za njegovo sminkanje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ja znam ne postoji uslov da se mjesta moraju natkriti. Uslov za grupnu fazu je 8000 kapacitet i to je to. Teren će biti sređen, daljine tribina nisu bitne i ostane ti ''samo'' modernizovati određene stvari i imat ćeš stadion na kojem ćeš moći igrati grupnu fazu, najbolji u državi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo bi mogao biti problem sto mi ne mozemo da izborimo izlazak u Europu tako da nam stadion za grupne faze i ne treba.MortemHz je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:44Koliko ja znam ne postoji uslov da se mjesta moraju natkriti. Uslov za grupnu fazu je 8000 kapacitet i to je to. Teren će biti sređen, daljine tribina nisu bitne i ostane ti ''samo'' modernizovati određene stvari i imat ćeš stadion na kojem ćeš moći igrati grupnu fazu, najbolji u državi.
You are someone else I am still right here
Ma neuslovan je za publiku realno, pogotovo kad kisa padne pa poplave ulazi

Elem, gubi Listica 3:0, imam osjecaj da one nase pichkice bi hladno gubile 2:0 od Listice na poluvremenu. Na kakvim smo mi mrvama spavali pa nam dodjose ona skupina debila u ekipu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:56Samo bi mogao biti problem sto mi ne mozemo da izborimo izlazak u Europu tako da nam stadion za grupne faze i ne treba.MortemHz je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:44Koliko ja znam ne postoji uslov da se mjesta moraju natkriti. Uslov za grupnu fazu je 8000 kapacitet i to je to. Teren će biti sređen, daljine tribina nisu bitne i ostane ti ''samo'' modernizovati određene stvari i imat ćeš stadion na kojem ćeš moći igrati grupnu fazu, najbolji u državi.

Samo da se Ševelj registruje
Kakav klasik u Gabeli
Čavara probati zaganjati što prije
-
- Kontakt:
Super story Ayla, bas me interesovalo ko je najdrazi igrac tvojoj djeci!
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Osttribine
- Kontakt:
I sta kazete treba vremena da se ekipa poslozi, evo ovi iz Lištice ljetos rastjerali pola ekipe i nekih anonimusa doveli i igraju extra sezonu, dva puta se evo u ovoj danasnjoj utakmici sa minus tri gola vracali (na stranu sudijska pomoc kod jednog gola), treba volje, želje i borbe, a ne ko nasi preplaceni š.upci imaju volju samo za otici na bankomat.
U17 izgubila 3-1 od Zelje.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Slazem se da treba volje, zelje i borbe, oni to imaju, sve stoji, al od svih ekipa ako se ko provlaci od pocetka sezone provlace se oni. Realno gledajuci, danas se provukli, protiv nas se provukli, protiv kona na Grbavici se provukli, prvo kolo protiv Igmana se provukli. Finih bodova su oni "ukrali".Osttribine je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:24I sta kazete treba vremena da se ekipa poslozi, evo ovi iz Lištice ljetos rastjerali pola ekipe i nekih anonimusa doveli i igraju extra sezonu, dva puta se evo u ovoj danasnjoj utakmici sa minus tri gola vracali (na stranu sudijska pomoc kod jednog gola), treba volje, želje i borbe, a ne ko nasi preplaceni š.upci imaju volju samo za otici na bankomat.
- Osttribine
- Kontakt:
Na kraju se to "provukli" nigdje nece pisati niti racunati, racunat ce se konacan rezultat i tabela, e sad da li bi ti vise volio to njihovo provlacenje nego ovih lupam naših 56 precki i stativa od pocetka sezone i poziciju na tabeli. Sa 3 razlike u dva navrata se vratiti zasluzuje respekt pa neka se radi i o ŠB.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:28Slazem se da treba volje, zelje i borbe, oni to imaju, sve stoji, al od svih ekipa ako se ko provlaci od pocetka sezone provlace se oni. Realno gledajuci, danas se provukli, protiv nas se provukli, protiv kona na Grbavici se provukli, prvo kolo protiv Igmana se provukli. Finih bodova su oni "ukrali".Osttribine je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:24I sta kazete treba vremena da se ekipa poslozi, evo ovi iz Lištice ljetos rastjerali pola ekipe i nekih anonimusa doveli i igraju extra sezonu, dva puta se evo u ovoj danasnjoj utakmici sa minus tri gola vracali (na stranu sudijska pomoc kod jednog gola), treba volje, želje i borbe, a ne ko nasi preplaceni š.upci imaju volju samo za otici na bankomat.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma znam sve. Ja bih prvi volio da smo mi na njihovom mjestu, al kako je tako je. Kazem samo da ne igraju uopste toliko dobro koliko bodova imaju. Vise smo mi bodova zasluzili od njih i to ce se slozit svako ko gleda nasu ligu, al ko te pita...Osttribine je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:33Na kraju se to "provukli" nigdje nece pisati niti racunati, racunat ce se konacan rezultat i tabela, e sad da li bi ti vise volio to njihovo provlacenje nego ovih lupam naših 56 precki i stativa od pocetka sezone i poziciju na tabeli. Sa 3 razlike u dva navrata se vratiti zasluzuje respekt pa neka se radi i o ŠB.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:28Slazem se da treba volje, zelje i borbe, oni to imaju, sve stoji, al od svih ekipa ako se ko provlaci od pocetka sezone provlace se oni. Realno gledajuci, danas se provukli, protiv nas se provukli, protiv kona na Grbavici se provukli, prvo kolo protiv Igmana se provukli. Finih bodova su oni "ukrali".Osttribine je napisao/la: ↑12 nov 2022, 15:24I sta kazete treba vremena da se ekipa poslozi, evo ovi iz Lištice ljetos rastjerali pola ekipe i nekih anonimusa doveli i igraju extra sezonu, dva puta se evo u ovoj danasnjoj utakmici sa minus tri gola vracali (na stranu sudijska pomoc kod jednog gola), treba volje, želje i borbe, a ne ko nasi preplaceni š.upci imaju volju samo za otici na bankomat.
U17 Zeljeznicar-Sarajevo 3:1
U15 Zeljeznicar -Sarajevo 2:1
Seniorski derbi se sreca odgodio
U15 Zeljeznicar -Sarajevo 2:1
Seniorski derbi se sreca odgodio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako debilna objava od strane nasih 12 marketing strucnjaka !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- JavierBosnia
- Kontakt:
Popularni meme na storiju na drustvenoj mrezi tebi debilan. Na drustvenoj mrezi ponavljam. Za to i sluze drustvene mreze, pusti te neke svoje imaginarne ozbilje
To radi i Barcelona i City po twitteru sam se svega nagledao, i kako VW zajebava BMW, kako samsung zajebava apple i slicno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, JuricaSpindl, ledesma, OzmoodPinglewood i 71 gost.