spominje stalno da je bosanskih korena..dobar je, hvali ga od prve minute.
[/quote]
Nisam od pocetka pratio, a bas spomenu to za Holandiju pa kontam sta mu je
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da i ovdje ne bi stigao kakav ne ocekivan poziv
prestani bolan koristit kvacice kad ih ne znas koristit
Meni samo nije jasno kako mi uvjek kasnimo, kako mi nikad ne znamo da prepoznamo nekog igraca prije ostali. Ako je sada Njemackoj ovaj igrac dobar, kako nama nije ranije bio dobar, generalno pricamo a ne samo o ovome igracu. Imamo osjecaj da nasi spavaju, pa kad se bas potvrdi da imas nesto o igraca onda se nesto pokusa da uradi.RoninX je napisao/la: ↑11 nov 2022, 20:54prestani bolan koristit kvacice kad ih ne znas koristit
svako ko misli da je miske trebao iskontrolisat um selektora U21 njemacke da mu ne padne na pamet denisovo ime - je retard! nije vam ovo inception
moze ga se kritikovat za servilnost prema vici i brojne druge karakterene manjkavosti koje se vuku jos od baraza sa portugalom, ali ova optuzba je naprosto retardirana. moze denis na kraju i ispalit (a vjerovatno nece) ali ukazivat na amaterizam saveza zato sto svabe znaju da denis postoji je budalastina kakvu dugo nisam cuo.
"Teško je reći gdje Said može otići, jer kao što rekoh, prije samo godinu i pol bio je amater, a prije godinu dana niko nije čuo za njega. Što se tiče interesa za Saida, mogu samo reći da je iz sedmice u sedmicu sve veći. Mislim da mu je strop vrlo visok. Bude li napredovao kao posljednjih mjeseci, bit će u budućnosti igrač za jednu od pet najjačih liga", tvrdi Skorupa.
I to sto kazes.
Pa dobit ce poziv garant ako ima pravo igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.