Hahhaahhahaha, dobro hajde ti si ipak znalac, kakvi prirodni polozaji, kakvi bakraci, pa pogledaj u svijetu kakvi se 5 puta veci kontakti rukom ne sviraju gdje imas i VAR, al hajde razumijem da ekipa s foruma bolje zna od bilo koga.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: RondoMo, dana/u 13 nov 2022, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Penal cist nije svirao za Tuzlu, faul Bilbije nakon kojeg je pao drugi gol.. Musić najbolji igrač Zrinjskog u Srebreniku !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kompleksi su cudo.. Osma u vitrini, a vi placite za penalima dok vas Zrinja sve redom taslaci.
Penal nije bio. Bio je faul kod drugog gola.
Opine i Bafo na aparatima. Izvin'te ako sam nekog zaboravio.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Sućut igračima zbog tragicno stradalih roditelja. Ne daj Bože nikom.
Saućešće i dijelu foruma zbog pobjede Zrinjskog.
Saućešće i dijelu foruma zbog pobjede Zrinjskog.
Zadnja izmjena: Odgovornost, dana/u 13 nov 2022, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakva se fama stvorila oko ovoga. Nikada se nije odgađalo radi tragedije u obitelji ali eto vi pametujte sad i sudite. Niti znate je li itko tražio odgodu ni išta a pričate. I ne možeš doći pola sata prije utakmice i kao možemo li odgoditi. Nemojte te mahalske priče. Eldaru saučešće dajem, nek počivaju u miru.
-
- Kontakt:
Kakav penal, ne blamirajte se.
Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađati
U krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
I to ljudi na dan utakmice hoće odgodu
Majke mi sevap je da Sloboda ispadne u drugu ligu. Žali Bože Čelika i što ih iko ikad uspoređuje sa Slobodom i tim mentalitetom. Strašno nepravedno.

I to ljudi na dan utakmice hoće odgodu

Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 13 nov 2022, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Penal ko suza.
Kad zatreba, tu su sudije.
Kad zatreba, tu su sudije.
Ja ti kazem kako jest, nije mi bitno jel Zrinjski pobjedio ili Tuzla, ali da su osteceni jesu, u ovom slucaju 2 prelomne greske poslije kojih nema povratka druge ekipe. I to u 5 minuta! Al hajd.
Jel Zrinjski zasluzeno uzeo, jest. Na stranu, najbolja su ekipa u ovakvoj ligi gdje je tanka nit izmedju zadnje Slobode i 2 Sirokog..
Jesu li zasticeni, jesu. Poslije Borca najzasticeniji u PLBiH, to je cinjenica i pomirite se s tim.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 13 nov 2022, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Država na haparatima?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Mentalitet naših ljudi, pa iz Slobode sigurno znaju da to nije bilo realno. Tko je nešto prošao u životu i bio negdje to zna. A ovi zgubidani po tastaturama su jedva dočekali da proklinju ustaše, kamenjare i sličnozaostrog je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:10Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađatiU krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
I to ljudi na dan utakmice hoće odgoduMajke mi sevap je da Sloboda ispadne u drugu ligu. Žali Bože Čelika i što ih iko ikad uspoređuje sa Slobodom i tim mentalitetom. Strašno nepravedno.
Keta Bandic umro, nasi za 2 dana igrali protiv Sarajeva. Kakvo odgađanje kakve gluposti.zaostrog je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:10Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađatiU krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
I to ljudi na dan utakmice hoće odgoduMajke mi sevap je da Sloboda ispadne u drugu ligu. Žali Bože Čelika i što ih iko ikad uspoređuje sa Slobodom i tim mentalitetom. Strašno nepravedno.
SAMO ŠIROKI!
-
- Kontakt:
Koji si ti mentol. Samo cu ti to reczaostrog je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:10Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađatiU krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Taman mislio napisati... Ne sjecam se uopce da je nekad bilo odgode zbog obiteljskih tragedija...since1948 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:21Keta Bandic umro, nasi za 2 dana igrali protiv Sarajeva. Kakvo odgađanje kakve gluposti.zaostrog je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:10Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađatiU krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
Iskrena sucut Dini i Eldaru
Jesam, nego šta. Umjesto toga, kad se vratite u 1. ligu FBiH, organizujte udruženje i kad god nekome umre član bliže porodice, odgađajte utakmice, pa će biti zanimljivo kad će liga da završi. Ili treba da vam čovjek navodi primjere iz svijeta fudbala kad su igračima umirali roditelji, djeca (još gore znači), šta sve ne, pa se igralo? Zapravo, ne sjećam se uopšte slučaja da se igdje išta odgodilo zbog smrti u porodici.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:29Koji si ti mentol. Samo cu ti to reczaostrog je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:10Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađatiU krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
Ali, čak i da zanemarimo, po kojem pravilu neko očekuje da mu se utakmica odgodi na dan utakmice? To je van svake pameti tražiti uopšte i to mogu samo oni kojji su mentalitetom zaostali decenijama (mada mislim da su decenije pohvala za one koji to traže).
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 13 nov 2022, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pune Igman kartonima. Valja čupati rs projekte slogu i leotara. Al izgleda neće da može.
Doduse pola igraca Posusja ce igrati SP u Katru pa im je od velikog znacaja da li igrali utakmicu danas ili u Srijedu. Ponekad je samo stvar pokazati ljudskost, koju danas celnici,igraci i navijaci Posusja ni u jednom trenutku nisu pokazali. Kad vec spominjes sevap, mislim da bi najveci sevap bio platiti tebi lijecenje jer nisi bas uredan s glavom ko sto vidim.zaostrog je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:10Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađatiU krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Hajdeee, Hrammm1921, Lavcina, mma_hz, Morpheus, Pantelija, PeppermintSA, Resolute, Rodman, Vanja8, worchester i 60 gostiju.