FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno gledajući, ko god da dođe, ja više ni u šta ne vjerujem dok ga ne vidim na djelu. Sasvim je nebitno da li mu je malo bolji ili lošiji CV, jednostavno nemaš garanciju da će taj trener biti dobar.
Što se mene tiče, nije loša opcija Igor Cvitanović koji vodi Dinamo II. Još jednom-dvaput se direktno spominjao. Djeluje mi da bi bio uspješan, ali opet kažem, niko ne može garantovati.
Što se mene tiče, nije loša opcija Igor Cvitanović koji vodi Dinamo II. Još jednom-dvaput se direktno spominjao. Djeluje mi da bi bio uspješan, ali opet kažem, niko ne može garantovati.
-
- Kontakt:
??
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nece on nikad kod nas.
Samo bi dodao da se isto i na igrace odnosi, sad da dodje Cimirot ja ne bi smio tvrditi da ce pojacanje biti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 nov 2022, 08:26Realno gledajući, ko god da dođe, ja više ni u šta ne vjerujem dok ga ne vidim na djelu. Sasvim je nebitno da li mu je malo bolji ili lošiji CV, jednostavno nemaš garanciju da će taj trener biti dobar.
You are someone else I am still right here
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedva cekamo kraj jesenskog dijela pa, da onda na proljece opet jedva cekamo kraj proljetnog dijela 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ide opet hajp na zimu, par kola real madrid, kasnije valjadolid
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Par 'zvucni' pojacanja+novi trener=
10.000 protiv Zrinjskog i Zelje=
3-4 kiksa=
Oprostaj od Evrope=
April/maj: "XX vise nije trener Sarajeva!"=
Totalni remont igrackog kadra na ljeto,novi trener i tako sve u krug
Za mene je pobjeda i sezona ravna tituli ako izborimo Evropu i ne desi se ovaj scenrijo gore.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Tuzla na zadnjih 10 utakmica ima jednu pobjedu
ne bi da otkrivam protiv koga je ta pobjeda
Sloboda isto, e jesmo pali qrcu za uši majko mila.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:34Tuzla na zadnjih 10 utakmica ima jednu pobjedu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
i onifks74 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:36Sloboda isto, e jesmo pali qrcu za uši majko mila.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:34Tuzla na zadnjih 10 utakmica ima jednu pobjedu
oni 1 pobjedu u zadnjih 11
I Igman i Posušje su uzeli tri boda protiv Sloge u ModriciBegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:34Tuzla na zadnjih 10 utakmica ima jednu pobjedu

- BegovicRamiz
- Kontakt:
nece IgmanLucas je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:39I Igman i Posušje su uzeli tri boda protiv Sloge u ModriciBegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2022, 15:34Tuzla na zadnjih 10 utakmica ima jednu pobjedu
ne bi da otkrivam protiv koga je ta pobjeda![]()
evo 2 2 za 2 minuta
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeko Stjepan
Bodul je maradona za sve ove dudliceve klade
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Savršen CV za našu filozofiju kluba. U prvom klubu se zadrzao 2 mjeseca,u drugom 6 mjeseci,u trecem mjesec ,i u cetvrtom 5 mjeseci.
Taman za pola godine ugovora i kud koji mili moji kako smo vec i naviknuli .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek potpise na mjesec, uz opciju produzenja za jos jedan mjesec!miky_hz je napisao/la: ↑13 nov 2022, 16:39Savršen CV za našu filozofiju kluba. U prvom klubu se zadrzao 2 mjeseca,u drugom 6 mjeseci,u trecem mjesec ,i u cetvrtom 5 mjeseci.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato i kažem daj Tomasamiky_hz je napisao/la: ↑13 nov 2022, 16:39Savršen CV za našu filozofiju kluba. U prvom klubu se zadrzao 2 mjeseca,u drugom 6 mjeseci,u trecem mjesec ,i u cetvrtom 5 mjeseci.

Ja sam za druge dvije opcije koje su trenutno aktuelne, a obe opcije su strani treneri( ali bas stranci, ne balkansko područje )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bejker, bhfanatic14, Bordo10, Combattente87, Cwirek, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, tenpenny, UltraSa46 i 231 gost.