Ni ne očekujemo da nas poštuju fašisti, ko im yebe majkeArgentina je napisao/la: ↑13 nov 2022, 18:22Bosanaki katolik si ti, ups lapsus lingveAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:33Ma ja ,lapsus lingve
Mislim kako iz "takve "komponentne nema ljudi pa se Beus i Vico za sve pitaju?
Kako ocekivati da te neko dozivljava, postuje i sve ostalo, ako ti druge tako ne dozivljavas. Onda i za sebe ne mozes to ocekivati da drugi cine.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Da sumiramo vikend i rezultate. Da li je Vico kriv za nesto ili Borac ? Ili mozda Gigovic ?
-
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sorry ja mislio to istoHarise je napisao/la: ↑13 nov 2022, 18:12Glupane jedan Muslimane ima preko milijarde na svijetu trebaš napisati Bošnjak fašistu jedan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:33Ma ja ,lapsus lingve
Nisam ti ja nesto skolovan
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- BiHSportman
- Kontakt:
Ajde smirite te nacionalne tenzije. Harise šta se ti dižes živis u dijaspori.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 19:46Sorry ja mislio to istoHarise je napisao/la: ↑13 nov 2022, 18:12Glupane jedan Muslimane ima preko milijarde na svijetu trebaš napisati Bošnjak fašistu jedan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:33
Ma ja ,lapsus lingve
Nisam ti ja nesto skolovan
1921!
-
- Kontakt:
E čuj smiri tenzije, frajer ti osporava nacionalnost na bošnjačkom portalu i da šuti. Nek se napuše qarine kamenjari.BiHSportman je napisao/la: ↑13 nov 2022, 19:56Ajde smirite te nacionalne tenzije. Harise šta se ti dižes živis u dijaspori.
Dizem se uz razlog sto smeta neke objave sto tice "Muslimane" To znaći narod Bošnjacki ne postoje. Ovo je Sport i to nesmije nikakve veze imati sa vjerom. Da tebe još odgovaram, to znaći ja nemam nikakvu pravo da nešto napišem iako imam Bosanske papire? Ja iz dijaspore barem puno ulagam na drzavu uz razliku prema mnoge narkomane kriminalce koji samo prezivi o kriminala a zamisli kriminalce su kod nas u vlasti.BiHSportman je napisao/la: ↑13 nov 2022, 19:56Ajde smirite te nacionalne tenzije. Harise šta se ti dižes živis u dijaspori.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Daba se pretvaras antipolitika, ne ide ti druze. Ti si jedno obicno fasisticko smece, da mozete ubijali bi nas kao kerove, al mozete mi se samo kurca napusiti jer muda nemate
-
- Kontakt:
+1Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:07Daba se pretvaras antipolitika, ne ide ti druze. Ti si jedno obicno fasisticko smece, da mozete ubijali bi nas kao kerove, al mozete mi se samo kurca napusiti jer muda nemate
Dobri pošteni ekstremni bošnjaci...i čude se da svi bježe od njih....
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja sam po prirodi pacifistaSarajlijica1946 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:07Daba se pretvaras antipolitika, ne ide ti druze. Ti si jedno obicno fasisticko smece, da mozete ubijali bi nas kao kerove, al mozete mi se samo kurca napusiti jer muda nemate
Nisam ubilacki nastrojen
Volim sve ljude pa cak i one koji se tako ne osjecaju
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma ja zeznuo u nazivu i razapese me ovi iz dijaspore
Nesto im ne smetaju prefiksi ustashe i chetnici kad nas gradzane tako nazivaju koji nismo islamske vjeroispovjedi

Doduse meni je svejedno jer sam ateista i vjerujem u cvijece i proljece nego mi zao gradzana
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kako, pobogu, lapsus lingue, ako je napisano?!?! Valjda; lapsus calami, ako je greška u pisanju, ili lapsus memoriae, ako greška u sjećanju. Lapaus linguae je samo i isključivo u izgovoru, a vi, koliko vidim, pišete
Nemojte koristiti riječi i/ili izraze za koje ne znate pravo značenje. Dovoljno je mučno čitati vaše idiotluke. Ispadate još gluplji kad pokušavate biti pametni.
Sve go papak! Čast rijetkim izuzecima.
Nemojte koristiti riječi i/ili izraze za koje ne znate pravo značenje. Dovoljno je mučno čitati vaše idiotluke. Ispadate još gluplji kad pokušavate biti pametni.
-
- Kontakt:
Ma znas ti vrlo dobro sta pises nisi ti glup, samo si fasista. Nista manji od ovih sto pisu ovdje i vrijedjaju svakog ko se drugacije zoveAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:24Ma ja zeznuo u nazivu i razapese me ovi iz dijaspore
Nesto im ne smetaju prefiksi ustashe i chetnici kad nas gradzane tako nazivaju koji nismo islamske vjeroispovjedi![]()
Doduse meni je svejedno jer sam ateista i vjerujem u cvijece i proljece nego mi zao gradzana

RIP PROBISVJET
Pa i ti malo da se napnes shvatio bi sta covjek hoce da kaze,cesto se ustashe i chetnici ovde spominju nikome ne smeta a toliko vam smeta nesto sto je prije 94' bilo sasvim normalno...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Upravo tako.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:49Kako, pobogu, lapsus lingue, ako je napisano?!?! Valjda; lapsus calami, ako je greška u pisanju, ili lapsus memoriae, ako greška u sjećanju. Lapaus linguae je samo i isključivo u izgovoru, a vi, koliko vidim, pišete
Mozda sam glup ali fasista nisam
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Šatro lapsus
gowno ono malo nacionalisticko, iskompleksirano muslimanima.

Ono se našlo u raspravu upuštati. Mi u Bosna imati dobar hrana. Kako bi preveo izraz was prcenzi dagara?Harise je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:05Dizem se uz razlog sto smeta neke objave sto tice "Muslimane" To znaći narod Bošnjacki ne postoje. Ovo je Sport i to nesmije nikakve veze imati sa vjerom. Da tebe još odgovaram, to znaći ja nemam nikakvu pravo da nešto napišem iako imam Bosanske papire? Ja iz dijaspore barem puno ulagam na drzavu uz razliku prema mnoge narkomane kriminalce koji samo prezivi o kriminala a zamisli kriminalce su kod nas u vlasti.BiHSportman je napisao/la: ↑13 nov 2022, 19:56Ajde smirite te nacionalne tenzije. Harise šta se ti dižes živis u dijaspori.
Kako to ateista a navija za Zrinjski, ideološki si bliži Veležu ako si ateist još ti dobar Nick anti politikaKolutsudzuke je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:52Ma znas ti vrlo dobro sta pises nisi ti glup, samo si fasista. Nista manji od ovih sto pisu ovdje i vrijedjaju svakog ko se drugacije zoveAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:24Ma ja zeznuo u nazivu i razapese me ovi iz dijaspore
Nesto im ne smetaju prefiksi ustashe i chetnici kad nas gradzane tako nazivaju koji nismo islamske vjeroispovjedi![]()
Doduse meni je svejedno jer sam ateista i vjerujem u cvijece i proljece nego mi zao gradzana![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."