Bundesliga je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:12I predje ih obojicu. Daj sta vam je ljudi. Imaju 3 i 4 i da riskiraju da bi Leclerc dobio par poena vise. Sad im je konstruktorska pozicija jedino bitna.GG3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:07Lagano se spusti razlika i u cilj ulaze skupa i ovaj prelazi gaBundesliga je napisao/la: ↑13 nov 2022, 20:46Pa jest bilo rizicno za Ferrari. Alonso je bio na 1.2 sekunde od Leclerca.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
S jedne strane nije je nikad ni bilo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:13Pukla ljubavCheco to Fox:
"I don’t understand why he didn’t give me the position, even with everything I have done for him. If he has 2 titles is because of my help.”![]()
Bolje mu je da suti realno ...Rb uvijek moze vodonosu naci ...BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:13Pukla ljubavCheco to Fox:
"I don’t understand why he didn’t give me the position, even with everything I have done for him. If he has 2 titles is because of my help.”![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
I vi stvarno mislite da ce se RB okrenuti protiv lika koji im je donio dvije titule i stati na stranu Pereza koji nema ni 20% njegovog talenta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
To je bilo brzo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otiso bi Checo u Haas odma iste sekunde sad da mu mogu dat bar pribliznu lovu, ovako ce da suti i trpi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I da se razumjemo Perez nije pomagao iz ljubavi nego sto mora ...volio bi da vidim muda kod istog i da odbije biti vodonosa ...ne moze nit smije jel realno nea argumenata da isto uradi ...dok drugi moze i smije ...zato suti i radi sta ti se kaze ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće stati na stranu Pereza ali neće ni Max proći nekažnjeno. Da ovo sebi Horner dopusti, čisto sumnjam. Jako glup potez, titulu ne možeš bez pomoći timskog kolege a i kao šampion trebaš pokazat ko si i šta si.Bundesliga je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:16I vi stvarno mislite da ce se RB okrenuti protiv lika koji im je donio dvije titule i stati na stranu Pereza koji nema ni 20% njegovog talenta.
Mogao je Sainz pustiti Leclerca, zadnji krug u 3. krivini i tu Alonso nema šanse da ih obojicu prođe a Sainz se može odbraniti uz pomoć DRS koji bi mu dao Leclerca.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma normalno da neće, ali evo ja koji sam najveći fan Makmilijana ovdje reću ću da ga je trebao pustiti, ako ništa da mu vrati ono za Španiju.Bundesliga je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:16I vi stvarno mislite da ce se RB okrenuti protiv lika koji im je donio dvije titule i stati na stranu Pereza koji nema ni 20% njegovog talenta.
Što se Čeka tiče, on jednostavno mora biti bolji naredne godine, dosta je više svaku utrku počinje peti, šesti Maks sam dole sa Ferarijima i Mercedesima se šuta.
Luis poslije utrke, you know how it is with Max
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Proci ce samo sa usmenim "ukorom." RB nije glup, oni gledaju ko je najbolji za njih, a izmedju njih dvojice nebo i zemlja razlika.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:20Neće stati na stranu Pereza ali neće ni Max proći nekažnjeno. Da ovo sebi Horner dopusti, čisto sumnjam. Jako glup potez, titulu ne možeš bez pomoći timskog kolege a i kao šampion trebaš pokazat ko si i šta si.Bundesliga je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:16I vi stvarno mislite da ce se RB okrenuti protiv lika koji im je donio dvije titule i stati na stranu Pereza koji nema ni 20% njegovog talenta.
Mogao je Sainz pustiti Leclerca, zadnji krug u 3. krivini i tu Alonso nema šanse da ih obojicu prođe a Sainz se može odbraniti uz pomoć DRS koji bi mu dao Leclerca.
Nije bas tako jednostavno pustati nekoga dok lik juri iza sekundu. Ima i do prolaska kroz krivine i takvih stvari. Nije isto kad pustis gas do maksimuma a lik iza tebe pici i ima bolji izlaz.
I am not yet born; O hear me.
Max ljiga pofina. Checo iduce sezone da ne popusta nit pravi ustupke ni milimetar.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Koji **** se dešava?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Yebiga izgleda da ima nešto, mislim nema mi logike da Max ne propušta Checa jer nema ništa više u igri za njega, sa druge strane ovo da je Checo maksuz slupao bolid u kvalama, teška izjava, ako stoji onda mu ovaj nikad nije zaboravio
Ma ja sad se iskuplja neki prljavi ves samo da bi se Maxa malo sapralo.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kakav all-round vikend unutar ekipa
Ocon-Alonso, Vettel-Stroll, Max-Perez
Falilo je samo da se Russel zabije u Hamiltona
Ocon-Alonso, Vettel-Stroll, Max-Perez
Falilo je samo da se Russel zabije u Hamiltona
Pravo jadno i djetinjasto. Umjesto da se izdigne iznad situacije, on se sjeća šta je bilo u Monacu u sezoni u kojoj ima 14 pobjeda i davno je uzeo titulu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Najjaci vikend haha i to u situaciji kad su oko prvaka sve stvari rijesene.
⚽FK Garaže⚽
- majestic24
- Kontakt:
Bez pomoci pereza,prosle godine max nebi osvojio naslov. I tu prica zavrsava.
Najveca mi je glupost ovdje,zasto je uopste isao da ga prestize...uopste mu nije bilo vazno hoce li zavrsiti 5 ili 7
Najveca mi je glupost ovdje,zasto je uopste isao da ga prestize...uopste mu nije bilo vazno hoce li zavrsiti 5 ili 7
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.