Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Razgovor na kraju utrke između inženjera i Leklera
Razgovor GP-a i Makmilijana
Razgovor inženjera i Čeka, uključio se i Horner i uputio izvinjenje
Razgovor GP-a i Makmilijana
Razgovor inženjera i Čeka, uključio se i Horner i uputio izvinjenje
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajde realno osim Abu Dabija gdje je zadržavao Hamiltona i opet to nije bilo bitno jer je bio SC na kraju gdje mu je pomogao? Ja znam za Tursku kada je zadržap Hamiltona, ostalo je Maksmilijan ko lav protiv dva Mercedesa sam bio.majestic24 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:55Bez pomoci pereza,prosle godine max nebi osvojio naslov. I tu prica zavrsava.
Najveca mi je glupost ovdje,zasto je uopste isao da ga prestize...uopste mu nije bilo vazno hoce li zavrsiti 5 ili 7
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maybe Checo shagged Kelly or something he’s got previous
MANIJACI JUG 1987
Niko nikad nije bio sampio u f1 bez pomoći timskog kolege tako isto i Max ne bi bio šampion brz pereza. Koliko puta je taj isti Perez pustio maxa brz ikakvog otpora, ovaj jednom traži da ga pusti on glumi nekog zarbanta. Kako iritantan lik.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:00Hajde realno osim Abu Dabija gdje je zadržavao Hamiltona i opet to nije bilo bitno jer je bio SC na kraju gdje mu je pomogao? Ja znam za Tursku kada je zadržap Hamiltona, ostalo je Maksmilijan ko lav protiv dva Mercedesa sam bio.majestic24 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:55Bez pomoci pereza,prosle godine max nebi osvojio naslov. I tu prica zavrsava.
Najveca mi je glupost ovdje,zasto je uopste isao da ga prestize...uopste mu nije bilo vazno hoce li zavrsiti 5 ili 7
- majestic24
- Kontakt:
Zamisli da ga u zadnjoj utrci susoendiraju i tako ga sprijece da dodje do 15 pobjede. Koja bi to senzacija bila...ali opravdana.
Iskreno,treba ga spustiti na zemlju. Danas se vidjelo kad nema toliko dominantan bolid koliko kmeci i kakve greske pravi
Iskreno,treba ga spustiti na zemlju. Danas se vidjelo kad nema toliko dominantan bolid koliko kmeci i kakve greske pravi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jbg Checo. Kad jednom prihvatiš da budeš kuja onda znaj da ćeš zauvijek to i ostati.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da mu je setup bio ispravan bilo bi standardnih 15+ na kraju.majestic24 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:12Zamisli da ga u zadnjoj utrci susoendiraju i tako ga sprijece da dodje do 15 pobjede. Koja bi to senzacija bila...ali opravdana.
Kad bi ga suspendovali to bi im bio kraj sa Maksom, ne mogu to prištiti, ne rastu talenti kao Makmilijan na drvetu pa da ga zamjene, realno Čeka možeš zamijeniti s kim hoćeš
MANIJACI JUG 1987
Boljeg vodonoše od Pereza teško da se može naći, realno da je imao mogućnost za pobjedu Max ili čak za podijum razumio bih, ali ovako stvarno je teško razumjeti, ali sto neko napisa’ nikad tu nije ni bilo obostrane ljubavi…
Jedno je bit kuja kada to treba biti a drugo je bit mentalni kepec kao Max kada to ne treba da budes. Obezbjedio si titulu davno i sad glumis zlopamtilo radi gluposti u Monacu
Moze samo da uci od Hamiltona. Gnjida mala.
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 13 nov 2022, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo nije istina, jer da su umjesto njega prošle godine bili Gasly ili Albon, Max ne bi osvojio titulu. Jer je bio klasu iznad njih od prvog dana u Red Bullu.
Mada u ovom konkretnom slučaju, kada imaš Ricciarda kao opciju, koji je kroz čitavu karijeru bolji vozač od Pereza (pogotovo u Red Bullu), realno Checo im nije bitan uopšte. Ne bi me iznenadilo da ga smijene tokom sljedeće sezone nakon par loših utrka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
"I went around the outside, and immediately felt he wasn't going to leave space. So I just went for it, he didn't leave me space so I knew we were going to get together. It cost him the race win, for me it gave me 5 seconds"
Zamisli biti navijac ovog goveda.
Zamisli biti navijac ovog goveda.
Pickasta izjava maxa, budi alfa do kraja.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lik ima fakat crnih perioda koji traju po 3-4 trke, pa sklobi jednu dobru pa opet 3-4 loše. I Maks je realno sam gore protiv Mercedesa i Ferarija i da nije zvijer ne bi nikad titule osvojio.Donnie Darko je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:19Ovo nije istina, jer da su umjesto njega prošle godine bili Gasly ili Albon, Max ne bi osvojio titulu. Jer je bio klasu iznad njih od prvog dana u Red Bullu.
Mada u ovom konkretnom slučaju, kada imaš Ricciarda kao opciju, koji je kroz čitavu karijeru bolji vozač od Pereza (pogotovo u Red Bullu), realno Checo im nije bitan uopšte. Ne bi me iznenadilo da ga smijene tokom sljedeće sezone nakon par loših utrka.
Ipak smatram da je ispao šupak i da ga je trebao pustiti. U Abu Dabiju ide Čeko izjednačen sa Leklerom, neće ga opet Maks pustiti ako bude trebalo, ne **** lik živu silu
MANIJACI JUG 1987
Ovo je realno za suspenzije. Ne možeš ovoliki majmun biti.ElTigre9 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:22Zamisli biti navijac ovog goveda."I went around the outside, and immediately felt he wasn't going to leave space. So I just went for it, he didn't leave me space so I knew we were going to get together. It cost him the race win, for me it gave me 5 seconds"
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A nema gdje Max. Sigurno neće u Mercedes jer imaju Lewisa i Russella, Ferrari isto a ostale ekipe nisu vrh. I RB i Max su u pat poziciji, trpiti im jedni druge. Samo RB neće dozvoliti da se ovako ponaša bilo, niko neće biti iznad ekipe. Neće to ići u javnost, oni će jedni druge podržavat ali će jasno biti ko šta smije da radi. Nije to Ferrari pa da ne zna kud gdje goni.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:16Da mu je setup bio ispravan bilo bi standardnih 15+ na kraju.majestic24 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:12Zamisli da ga u zadnjoj utrci susoendiraju i tako ga sprijece da dodje do 15 pobjede. Koja bi to senzacija bila...ali opravdana.
Kad bi ga suspendovali to bi im bio kraj sa Maksom, ne mogu to prištiti, ne rastu talenti kao Makmilijan na drvetu pa da ga zamjene, realno Čeka možeš zamijeniti s kim hoćeš
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za narednu godinu nema sigurno, ali bi vozio preko kiteUnofficialpage je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:29A nema gdje Max. Sigurno neće u Mercedes jer imaju Lewisa i Russella, Ferrari isto a ostale ekipe nisu vrh. I RB i Max su u pat poziciji, trpiti im jedni druge. Samo RB neće dozvoliti da se ovako ponaša bilo, niko neće biti iznad ekipe. Neće to ići u javnost, oni će jedni druge podržavat ali će jasno biti ko šta smije da radi. Nije to Ferrari pa da ne zna kud gdje goni.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:16Da mu je setup bio ispravan bilo bi standardnih 15+ na kraju.majestic24 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:12Zamisli da ga u zadnjoj utrci susoendiraju i tako ga sprijece da dodje do 15 pobjede. Koja bi to senzacija bila...ali opravdana.
Kad bi ga suspendovali to bi im bio kraj sa Maksom, ne mogu to prištiti, ne rastu talenti kao Makmilijan na drvetu pa da ga zamjene, realno Čeka možeš zamijeniti s kim hoćeš![]()
MANIJACI JUG 1987
- Jakobsen91
- Kontakt:
Supacki od Maxa u duelu s Checom, sta god da se desilo morao mu je pomoci.
S druge strane odlicno rezonuje ovakve poput Hamiltona, ako znas da je covjek pored tebe ostavi prostor, ako ga ne ostavis obojica cemo nastradati.
Trebao je Vettell isto protiv Strolla jucer, konstatno Stroll gura rivale izvan granica staze. Ako ga hoces preteci moras to uraditi van staze.
S druge strane odlicno rezonuje ovakve poput Hamiltona, ako znas da je covjek pored tebe ostavi prostor, ako ga ne ostavis obojica cemo nastradati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.