FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako je ovaj iz novog pazara Ratković, u pazaru igrao napadača čistog, dao 4 gola u 30 i nešto utakmica prošle sezone, u ovoj u 6/7 nijedan kao napadač, imaš istu dvojicu tu trenutno, Bekricu objasni
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Gospodski, zaista gospodski potez Željezničara sa ovom objavom podrške Ćoriću i Mehmedoviću. Toliko minimalna stvar, sa jedne strane, a toliko ogromna stvar sa druge strane, i siguran sam da to puno znači igračima. Ako se se ne varam, ni jedan ni drugi nikada nisu igrali u Želji.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Druže, da se ti prebacis pisati na naš forumAvantiBL je napisao/la: ↑13 nov 2022, 23:40Gospodski, zaista gospodski potez Željezničara sa ovom objavom podrške Ćoriću i Mehmedoviću. Toliko minimalna stvar, sa jedne strane, a toliko ogromna stvar sa druge strane, i siguran sam da to puno znači igračima. Ako se se ne varam, ni jedan ni drugi nikada nisu igrali u Želji.

P.S nisu igrali za nas. !
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Daj Boze da i on ne pise.
-
- Kontakt:
Vjerujem da je dosta navijača doživjelo razočarenje prošlu utakmicu, ali mislim da je klub (i igrači i stručni štab) zaslužio da zatvorimo polusezonu još jednom iznadprosječnom posjetom. Tu je i rođendan Grupe. Nema izgovora, svi na Grbavicu, svi na Posušje!
Željezničar za život cijeli!
Kakvo razočarenje, samo podrška ekipi i klubu u ovom periodu koji je jedan od težih u historiji dugoj 100 godina. Dolazak na Posušje je obaveza prema JUGU koji priprema spektakl.SudoHusika je napisao/la: ↑14 nov 2022, 09:51Vjerujem da je dosta navijača doživjelo razočarenje prošlu utakmicu, ali mislim da je klub (i igrači i stručni štab) zaslužio da zatvorimo polusezonu još jednom iznadprosječnom posjetom. Tu je i rođendan Grupe. Nema izgovora, svi na Grbavicu, svi na Posušje!
Animirajte komšije, prijatelje, rodbinu, neprijatelje, cuke, mace, SVE da dođu u subotu na našu Grbavicu!
Ma biće krcato!!!Admir74 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 10:11Kakvo razočarenje, samo podrška ekipi i klubu u ovom periodu koji je jedan od težih u historiji dugoj 100 godina. Dolazak na Posušje je obaveza prema JUGU koji priprema spektakl.SudoHusika je napisao/la: ↑14 nov 2022, 09:51Vjerujem da je dosta navijača doživjelo razočarenje prošlu utakmicu, ali mislim da je klub (i igrači i stručni štab) zaslužio da zatvorimo polusezonu još jednom iznadprosječnom posjetom. Tu je i rođendan Grupe. Nema izgovora, svi na Grbavicu, svi na Posušje!
Animirajte komšije, prijatelje, rodbinu, neprijatelje, cuke, mace, SVE da dođu u subotu na našu Grbavicu!
- jointunija
- Kontakt:
Šta da objasni?Probni rad?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 22:31Ako je ovaj iz novog pazara Ratković, u pazaru igrao napadača čistog, dao 4 gola u 30 i nešto utakmica prošle sezone, u ovoj u 6/7 nijedan kao napadač, imaš istu dvojicu tu trenutno, Bekricu objasni
Imamo dobre preporuke,momak pristao da trenira sa nama.Pokriva obe krilne pozicije i špica,visok,jak što ga nebi pogledali.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Mrcina1921
što se manje zna to bolje, mahalski sindrom i rekla kazala nije nas jednom koštalo, nema bekrić šta da objašnjava a ponajmanje da se klub i za najmanju sitnicu oglašava javno osim onda kada se vrše pritisci i ataci u javnom medijskom prostoru na klub
Inace idem svaku na sjever, bivsi sektor Ž. Protiv Posusja cu na jug da podrzim momke koji su zasluzili ovo i pun jug. Vjerujem da nas ima jos sa sjevera, izaberite Jug bar ovu utakmicu, jer nam je stalna tribina zatvorena.
Jesu li manijaci ovo prozvali Osima na ovoj najavi za Posusje ?
cuke mogu ali kercina hulahopkaAdmir74 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 10:11Kakvo razočarenje, samo podrška ekipi i klubu u ovom periodu koji je jedan od težih u historiji dugoj 100 godina. Dolazak na Posušje je obaveza prema JUGU koji priprema spektakl.SudoHusika je napisao/la: ↑14 nov 2022, 09:51Vjerujem da je dosta navijača doživjelo razočarenje prošlu utakmicu, ali mislim da je klub (i igrači i stručni štab) zaslužio da zatvorimo polusezonu još jednom iznadprosječnom posjetom. Tu je i rođendan Grupe. Nema izgovora, svi na Grbavicu, svi na Posušje!

Pa to je ono što ti radiš,mahalske price s foruma a blage veze nemas..i.on nama da objasni nesto fol..cccMrcina1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 10:55što se manje zna to bolje, mahalski sindrom i rekla kazala nije nas jednom koštalo, nema bekrić šta da objašnjava a ponajmanje da se klub i za najmanju sitnicu oglašava javno osim onda kada se vrše pritisci i ataci u javnom medijskom prostoru na klub
-
- Kontakt:
Gasi mješalicu, motaj kablove, cetnicka prcija mora i ove sezone u Europu, nažalost morat ćemo tražiti Europu ili u borbi sa Širokim ili za 4. sa pitarima…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Kad ljude u klubu boli k... šta mi imamo srat bezveze
- Mrcina1921
Ima li ijedan profil da nešto ne lazes,laskas,pravis se da baratas info a blage veze nemas. I ti nekome pišeš da je jad. Bog ti dao pamet ... Šta rade prekovremeno sada travu?to ti možeš ovoj djeci prosipati ... vrati se ti na 1921 tamo si veći insajder.Mrcina1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:18jado jadni kada bi znao kako rade i sa čime se sve susreću i bore i koliko ostanu mimo radnog vremena nebi vjerovao, ali razumljivo tvoje pisanje