Jos par faulova, kartona.
Ali normala je to.
Evo me, u čem je problem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 12:41Gdje je onaj iz Sirokog da nam objasni kako je ovo bio faul u 16m
![]()
Je li sad jasno ostalima kako je nama bilo protiv njih igrat.
Je baš je Mulahasnović za Široki navlačio, jedino ako ga je stid onoga šta nam je protiv Borca lani radio.brig je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:33Evo me, u čem je problem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 12:41Gdje je onaj iz Sirokog da nam objasni kako je ovo bio faul u 16m
![]()
Zaustavio si sliku u određenoj sekundi gdje ne mora značiti da je kontakt uopce bio. S druge strane i da je bio ovdje jel mozes dokazat da igrač Širokog nije gazio kopačkom liniju 16m? Doslovno se radi o cm a vi pisete i serete ko da je uvukao metar unutra. Bolje da se okrenete kako ste uspjeli prokockat 3:0 pa i 4:1.
Što se tiče ofsajda tu sam odmah rekao da je teška situacija ali da prije da nije bio nego da je
Nas pljačkaju iz kola u kolo suci pa šta se može i gore situacije od ovih zbog oviih za koje vi kukate. Isti ovaj sudac je navukao Igmana na 3:2 na Pecari posle nasih 3:0 i umalo nije bio scenarij kao u subotu. Sve su to lopovi
Vama je kasnije navlačio oko 16m faulove kad smo ostali s igračem manje jer je polomljen nas igrač gdje ni faul nije svirao. Vi ste nastavili igrat dok je lezao i posle smo s igračem manje zavrsili tekmu