FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako dodje Petev imat cemo definitivno najbolji tandem u ligi SD-TRENER
- ElCartel11
- Kontakt:
Jubilarna 4000 stranica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nek nam je hairli i bericetna. Da ovih iducih 4000 stranica bude sretnije! FKS
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Da na 8k slavimo duplu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Zrinjskova dominacija prosle godine je bila radi toga sto smo mi bili u raspadu zeljo je humus vec 10 godina velez i onako tanak igrao dosta utakmica u evropi a roster od 12 igraca..
Ove godine zrinjski evo bjezi sb par bodova a posteno receno sb ne igra neki fudbal..
Pogledajte utakmice
Sarajevo sb
Zeljo sb
Velez sb
Uzeli su 3 boda od ove 3 utakmice a zasluziki su da prime 18 golova u ove tri utakmice igrom
Trener sb izvlaci maksimum od svojih igraca i vjerujem da sa 4-5 mjesto nebi bili nezadovoljni, sto ce na kraju i bit, zeljo je kvalitetom takodje tu 4-5 mjesto borac je kvalitetni od sb i od zelje (mislim i igrom i igracki bez Zeljkovica) netreba zaboravit da zrinjski zeljo sb nisu mjenjali stadion dok borac velez i mi jesmo..
Definitivno tc i mi smo totalno podbacili..
Mi nas bivsi trener nije mogao da nadje rjesenje za odlazak sa koseva borac je donio brzu odluku za smjenu trenera nego mi i prednostisu prem da igracki mi smo za nijansu bolji
Tc borac i mi trebamo zauzimat 2-3-4 mjesto sta se sa sisoj desava niko nezna
Gleda li ko komediju u Trebinju ?
taman ce leotaru se vratiti za ovu kradju protiv nas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kapic gol i asistencija zadnja dva kola u Ukrajini.
Bit ce da je do nas nešto ,treba tog hodzu ipak zvat
Bit ce da je do nas nešto ,treba tog hodzu ipak zvat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Sta je Maksimovicu yebem ti mrtve, nije ti smetalo kad si ti bio u toj ulozi prije dvije godine aa?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja ne znam šta je ovo narandžasto-bijelo što se stavlja. Jesu li to grijači ili šta već? Uglavnom, to je pri samom kraju, ostalo je još malo u ćošetu kod kornera između istoka i juga.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 14 nov 2022, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jel fakat petev opcija ili raja nagadja? Zar ne ostaje selektor?
Ti si pajdo ludPitar6785 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 13:53Ja vjerujem sa trenutnim kvalitetom i trenerom ranga kodre ili bolji ova ekipa bi bila u bod dva sa zrinjskim..
Zrinjskova dominacija prosle godine je bila radi toga sto smo mi bili u raspadu zeljo je humus vec 10 godina velez i onako tanak igrao dosta utakmica u evropi a roster od 12 igraca..
Ove godine zrinjski evo bjezi sb par bodova a posteno receno sb ne igra neki fudbal..
Pogledajte utakmice
Sarajevo sb
Zeljo sb
Velez sb
Uzeli su 3 boda od ove 3 utakmice a zasluziki su da prime 18 golova u ove tri utakmice igrom
Trener sb izvlaci maksimum od svojih igraca i vjerujem da sa 4-5 mjesto nebi bili nezadovoljni, sto ce na kraju i bit, zeljo je kvalitetom takodje tu 4-5 mjesto borac je kvalitetni od sb i od zelje (mislim i igrom i igracki bez Zeljkovica) netreba zaboravit da zrinjski zeljo sb nisu mjenjali stadion dok borac velez i mi jesmo..
Mi nas bivsi trener nije mogao da nadje rjesenje za odlazak sa koseva borac je donio brzu odluku za smjenu trenera nego mi i prednostisu prem da igracki mi smo za nijansu bolji
Ima već 18 kola pises da je Široki los i da ne igra nista posebno a drugi sa 33 boda, inače +8 u odnosu na Sarajevo, +10 Velez itd
Druga stvar ovaj Borac nije ni za prvih 7 jer da nema Vice i sudaca imao bi sad 10-15 bodova manje realno
kako ce nas leotar otresti poslije danasnje kradje
FC United Of Manchester !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Covjek trenutno ima platu 30.000 KM i pregovara sa nekim klubovima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mi smo jedan od njihJavierBosnia je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:29Covjek trenutno ima platu 30.000 KM i pregovara sa nekim klubovima
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
https://nk-rijeka.hr/serse-cosmi-vise-n ... nk-rijeka/
Svaki stranac se istjera evo i u Rijeci zavrsio ko onaj iz Hajduka
Stranci nisu svjesni kakva je stoka u balkanskim klubovima zato samo Meho ili Husref dolaze u obzir a prema mojim saznanjima Meho dolazi.
Svaki stranac se istjera evo i u Rijeci zavrsio ko onaj iz Hajduka
Stranci nisu svjesni kakva je stoka u balkanskim klubovima zato samo Meho ili Husref dolaze u obzir a prema mojim saznanjima Meho dolazi.
Hoces da kazes da je 0:0 u zenici realan rezultat i da niste trebali izgubit 3-4 gola razlike,brig je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:05Ti si pajdo ludPitar6785 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 13:53Ja vjerujem sa trenutnim kvalitetom i trenerom ranga kodre ili bolji ova ekipa bi bila u bod dva sa zrinjskim..
Pogledajte utakmice
Sarajevo sb
Zeljo sb
Velez sb
Ima već 18 kola pises da je Široki los i da ne igra nista posebno a drugi sa 33 boda, inače +8 u odnosu na Sarajevo, +10 Velez itd
Druga stvar ovaj Borac nije ni za prvih 7 jer da nema Vice i sudaca imao bi sad 10-15 bodova manje realno
Hoces da kazes da ste zasluzili bod na grbavici golom u 95 minuti
Hoces da kazes kod 4-1 za velez da ste zasluseno uzeli bod..
Uzmi samo te 3 utakmice vi vidi koji bi bili na tabeli da ste izgubili..
Trener koji vas vodi izvlaci maksimalno al ove 3 utakmice da ste uzgubili bili bi 4 -5 trenutno..
Takodje sb je uvjek dobro igrao al govorio sam i primjer davao na osnovu zrinjskog i dominacije da vama bjeze 3 boda nama 11 da je to puno i da kvaliter zrinjskog nije toliki kvaliter kad sb bjezi 3 boda a sb imao dosta srece u navede 3 utakmice..
Milović Đoko
Uzelac Dejan
kod nas svi cisti.
Uzelac Dejan
kod nas svi cisti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], greenwood, laznokrilo i 26 gostiju.