Jel moguce da nema solidnog igraca u evropi ljeptijebem
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma strah od imena Francuske većinom, nisu ovi previše kvalitetniji od Madjara. Najveći problem je kratka rotacija, nama uopšte ne fali neki game changer ali koštaju nas amateri poput ovog Avdića, Sejfića, pa i Vrabca danas koje jednostavno moraš ubacit.
Znas i sam da za te stvari moras biti pravi igrac sa kosarkaskim IQom.Bojim se da takve nemamo u rosteru.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2022, 21:10Pa yebo vas nebo uključite malo mozak , kada igraš protiv ovakvih fizikalaca , naskok pa finta pa jedna pa druga , skočiće svaki pa iznudi bacanja uvedi uh u probleme sa faulovima , prevedi loptu pasovima , kakav crni dribling ...
Si vidio onog malog pusikurca fransiska? Airball, i onda zakuca preko 17togodisnjeg djeteta i vristi na njeg
meni tacno visi pritisak nabio kemal nego vrabac:-)Ghuraba je napisao/la: ↑14 nov 2022, 21:14Slusanje Kemala Ahmetovica je doslovno silovanje mozga. Koja budala njemu dade da se bavi ovim poslom, pa frajer nema blage veze o kosarci.
Daj petorku Amar, Amsal, Aleksandar, Ajdin i Kenan i vidjeces da ce funkcionisati. Ovo sto veceras Adis radi je uzasno. Vrabac ne smije prevoditi loptu. Budala vidi da je lahak plijen i da iole jaci pritisak na njemu znaci turnover.
Da imamo savez i trenere koji znaju i prate sve potencijalne reprezentativce, Gataric bi veceras dobio 25 minuta i odigrao odlicno. On je bolji klasicni playmaker od Gegica i rutinski bi smirio ovo. Drugo, u nedostatku Robersona, Alibegovic bi bio prvo ime ekipe. Doduse, nemamo ni novinara koji su prvo upuceni u to da on moze igrati, a i koji bi smjeli postaviti takvo pitanje. Bar da cujemo izgovor kako nisu imali para za jednu avionsku kartu iz Ljubljane.
Muha bi barem svaku loptu preveo i podijelio par asistencija .NerminFatic je napisao/la: ↑14 nov 2022, 21:10Pa koga ces ako bi ove maknuo? Durmu, Pasalica zovnuti opet?![]()
Ma brine me i nedostatak borbe , jesu francuzi jači fizički ali imamo i mi tijela pa de malo ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 nov 2022, 21:13Znas i sam da za te stvari moras biti pravi igrac sa kosarkaskim IQom.Bojim se da takve nemamo u rosteru.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2022, 21:10Pa yebo vas nebo uključite malo mozak , kada igraš protiv ovakvih fizikalaca , naskok pa finta pa jedna pa druga , skočiće svaki pa iznudi bacanja uvedi uh u probleme sa faulovima , prevedi loptu pasovima , kakav crni dribling ...
Kako igramo i koliko smo lopti izgubili, rezultat je fantastican.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.