Premijer liga BiH - aktuelno

TMmanija2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 nov 2022, 21:48

Sto svi psuju Vicu i Beusa , dok Colpu i Dzemidzica niko ne pominje :) Vico gura ofirno Borca , Beus gura Zrinjskog , a niko se u savezu ne zali na ove "rusitelje bh fudbala" .
Citam ovdje neke postove i nemogu da vjerujem da su neki ljudi ograniceni ko balkon. Sudija gura Borca , neki lik iz Tuzle pjeni kriv Zeljo ili sudija hinjski pravi lakrdiju na Grbavici , okupila se svita iz Tuzle , Zenice , Vrapcica i Kobilje glave na forumu i kazu korektno suđenje.. ali kad se desi lakrdija na njihovim tekmama to se jauce i kune savez,sudije i masoni . Ima ovdje jedan pitar nesto na 74, njemu je bitno da Zeljo izgubi ili da se ugasi ,nema veze kako Sarajevo igra. Dok navijaci Borca i Zrinjskog handre ove nesrecnike u vugla da oni ne kontaju :crazy:
Gospodo,varalica je varalica , nije smo kada tebe krade ili vara.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 14 nov 2022, 21:52

borac je tu politicki klub koji ce pasti na dno kantonalnih liga kad nestane interea,meni su fascinantniji igraci borca kako ne propadnu kroz zemlju od sramote na utakmicama
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 14 nov 2022, 21:55

Borac je vrlo nekorektna ekipa.
1921!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 14 nov 2022, 22:10

Jedva čekam da Vico ode iz saveza (4-8 godina) pa da Borac opet izađe u evropu ili osvoji titulu pa da vidim onda komentare na forumu, međutim, dotad, pola vas neće pisati.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 14 nov 2022, 22:10

TMmanija2012 je napisao/la:
14 nov 2022, 21:48
Sto svi psuju Vicu i Beusa , dok Colpu i Dzemidzica niko ne pominje :) Vico gura ofirno Borca , Beus gura Zrinjskog , a niko se u savezu ne zali na ove "rusitelje bh fudbala" .
Citam ovdje neke postove i nemogu da vjerujem da su neki ljudi ograniceni ko balkon. Sudija gura Borca , neki lik iz Tuzle pjeni kriv Zeljo ili sudija hinjski pravi lakrdiju na Grbavici , okupila se svita iz Tuzle , Zenice , Vrapcica i Kobilje glave na forumu i kazu korektno suđenje.. ali kad se desi lakrdija na njihovim tekmama to se jauce i kune savez,sudije i masoni . Ima ovdje jedan pitar nesto na 74, njemu je bitno da Zeljo izgubi ili da se ugasi ,nema veze kako Sarajevo igra. Dok navijaci Borca i Zrinjskog handre ove nesrecnike u vugla da oni ne kontaju :crazy:
Uokvirit post i stavit ga umijesto Wande svaki put kao clanak.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 nov 2022, 22:11

GIBRA je napisao/la:
14 nov 2022, 21:52
borac je tu politicki klub koji ce pasti na dno kantonalnih liga kad nestane interea,meni su fascinantniji igraci borca kako ne propadnu kroz zemlju od sramote na utakmicama
To sam se uvijek pitao. Kako je moguce, sjecam se Vranjesa kad iz ofsajda 2-3m fula nas gol i ovaj naknadno dize zastavicu jer je vidio da je fulio. Odmah burna reakcija Stojana i svjestan je da krade i da je nesportski to sto radi. Profesionalizam nula. Ne mogu shvatiti sportiste kojima je cilj na nepravedan nacin da pobjede. Ne samo igraci Borca koji se trenutno po tome isticu, ali i ostali. Bio je i kod nas Tuce kad je zapeo za busen i sudija daje crveni igracu Celika, Tuce nastavio da se previja..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2022, 22:16

:thumbup:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 nov 2022, 22:21

fks74 je napisao/la:
14 nov 2022, 20:48
Baza1921 je napisao/la:
14 nov 2022, 20:33
fks74 je napisao/la:
14 nov 2022, 19:42

Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.
Ja ne baljezgam ja samo balijezgam :bih: Te price dobili stadion i ostale mitove sam vas izazvao da argumentujete ako ima bar na internetu da pise nesto vezano za to pa okacite bar to niko nikad nije cuo tu pricu mi smo stadion sagradili te donacije o kojima pricas su donacije navijaca nase armije sadaka je kad ti neko da a ne kad sam sebi das nema logike i ako nam je savez pogurao nesto za stadion sto sumnjam onda je to iz interesa sve jer im je u cilju da i oni igraju na grbavici i da ima sto vise dobrih stadiona s licencom u drzavi a vezano za slavlje titule kazes svi su slavili koji je to klub u evropi slavio halal titulu navedi primjer slavlja na ulicama grada nema puno gradova jer vecina liga se nastavila za razliku od nase.
Stadion je izgrađen mnogo prije nego što je prešao u vaše vlasništvo. Ima tu i mojih novaca i svih drugih radnika, ko je bio zaposlen u bivšoj državi zna o čemu pričam.
Cuj sagradjen pa presao u nase vlasnistvo. Mi kontali presao u nase vlasnistvo prije nego sto je sagradjen. Cak i ves masine ciji ste vlasnik, morao je Dulja prvo kupiti pa da ih na vas prebaci.

U kojoj si ti Jugoslaviji si bio zaposlen a 74 godiste..

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 14 nov 2022, 22:29

Eno i u vasoj maticnoj drzavi sudije i savez syebase ajduka da pomognu dinamu

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 14 nov 2022, 22:31

:salut:
fks74 je napisao/la:
14 nov 2022, 20:48
Baza1921 je napisao/la:
14 nov 2022, 20:33
fks74 je napisao/la:
14 nov 2022, 19:42

Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.
Ja ne baljezgam ja samo balijezgam :bih: Te price dobili stadion i ostale mitove sam vas izazvao da argumentujete ako ima bar na internetu da pise nesto vezano za to pa okacite bar to niko nikad nije cuo tu pricu mi smo stadion sagradili te donacije o kojima pricas su donacije navijaca nase armije sadaka je kad ti neko da a ne kad sam sebi das nema logike i ako nam je savez pogurao nesto za stadion sto sumnjam onda je to iz interesa sve jer im je u cilju da i oni igraju na grbavici i da ima sto vise dobrih stadiona s licencom u drzavi a vezano za slavlje titule kazes svi su slavili koji je to klub u evropi slavio halal titulu navedi primjer slavlja na ulicama grada nema puno gradova jer vecina liga se nastavila za razliku od nase.
Stadion je izgrađen mnogo prije nego što je prešao u vaše vlasništvo. Ima tu i mojih novaca i svih drugih radnika, ko je bio zaposlen u bivšoj državi zna o čemu pričam.
Kolko imas godina brt ? Kontao da si mladjan decko al kazes rvojim parama se nesto gradilo u ona doba 🙂nez koje si godiste al pricas neistine to znam.Necu se raspravljati i necu ulazit vise na ovde na forum treba iskoristit ovu pauzu da se odmorim za **** posusje pa da slavim godisnjicu najorganizovanije grupe u drzavi dosta sam divljao na forumu zadnjih par dana treba sacuvati inspiraciju za nove provokacije i psihu postedit jos cemo se cerati po forumu nego sad malo balans pa za vikend u nove pobjede pozdravlja vas baza vrebaju vas manijaci cuvajte bulju cuvajte zastave
Ps.vezano opet za trebinje vico bio zabranio gostovanja svima veli kad su lesinari sprijeceni da dodju u trebinje nece vise niko navijati u trebinju pa sad kad lesinari imaju lose sjecanje na trebinje away i boje se doci sad vico veli zabranjeno gostovanje nek gledaju na tv i uzivaju zasluzili su eto jedna uspjtna provokacija pozdrav od avde grbavica baza oko kume pasica :salut:
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 14 nov 2022, 22:54

AvantiBL je napisao/la:
14 nov 2022, 22:10
Jedva čekam da Vico ode iz saveza (4-8 godina) pa da Borac opet izađe u evropu ili osvoji titulu pa da vidim onda komentare na forumu, međutim, dotad, pola vas neće pisati.
Cega, titule rs-a? Uozbilje se, zivota ti, politicka prcijo
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 14 nov 2022, 23:00

Borac je uzimao titule i kup i prije vice maleni djecace tako da ti ta prica o propadanju borca u nekoj buducnosti pada u vodu.

U svakom slucaju,borac nikad nece doci u situaciju koju 90% bosnjaka prizeljkuje a to je da se ugasi. Uvijek ce biti onih koji ce stati iza borca.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 nov 2022, 23:01

worchester je napisao/la:
14 nov 2022, 23:00
Borac je uzimao titule i kup i prije vice maleni djecace tako da ti ta prica o propadanju borca u nekoj buducnosti pada u vodu.

U svakom slucaju,borac nikad nece doci u situaciju koju 90% bosnjaka prizeljkuje a to je da se ugasi. Uvijek ce biti onih koji ce stati iza borca.
:salut:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 14 nov 2022, 23:39

zeljovolimte je napisao/la:
14 nov 2022, 22:11
GIBRA je napisao/la:
To sam se uvijek pitao. Kako je moguce, sjecam se Vranjesa kad iz ofsajda 2-3m fula nas gol i ovaj naknadno dize zastavicu jer je vidio da je fulio. Odmah burna reakcija Stojana i svjestan je da krade i da je nesportski to sto radi. Profesionalizam nula. Ne mogu shvatiti sportiste kojima je cilj na nepravedan nacin da pobjede. Ne samo igraci Borca koji se trenutno po tome isticu, ali i ostali. Bio je i kod nas Tuce kad je zapeo za busen i sudija daje crveni igracu Celika, Tuce nastavio da se previja..
Uvijek se lijepo prisjetiti kako se "posteno" sudilo u vrijeme starog Osima, jeebo li vam Beslija majku.

Na ovom sazetku:

2 nepostojeca ofsajda za Borac na pocetku
Beslija gazi igraca na zemlji, nema faula
Bogicevic hvata igraca za glavu na zemlji, nema faula, ni usmene opomene
Otvoreni djon Kvesica, nema faula
Ispruzena ruka Beslije, rukometni potez, sudija ne vidi
Lakat Jamaka, nema kartona, pustena prednost, u nastavku akcije jos jedan nepostojeci ofsajd za Borac
Lakat Svrake u lice, nema ni faula
Kajkut dobija udarac u lice, nema faula
Klizeci Zebe, nema kartona
Jos grublji klizeci u Raspudica, opet nema kartona itd.

I onda dodju i placu zbog gola iz ofsajda i jer je Bilbija jos 2 faula na centru dosudio za Borac.
Ili zbog penala u Bijeljini.
A oni nekad gazili kopackama ljude jer im se moglo. Jbg tad nije bilo toliko prenosa, a i pola vas je tad pišalo u pelene pa se ne sjecate. Postene su kao te Zeljine titule iz doba komiteta. Ahaa kako da ne.

Samo otimaj Vico, boli te kuurac.

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 15 nov 2022, 00:01

Suvorov je napisao/la:
14 nov 2022, 23:39
GIBRA je napisao/la:
Uvijek se lijepo prisjetiti kako se "posteno" sudilo u vrijeme starog Osima, jeebo li vam Beslija majku.

Na ovom sazetku:

Lakat Jamaka, nema kartona, pustena prednost, u nastavku akcije jos jedan nepostojeci ofsajd za Borac

I onda dodju i placu zbog gola iz ofsajda i jer je Bilbija jos 2 faula na centru dosudio za Borac.
A oni nekad gazili kopackama ljude jer im se moglo. Jbg tad nije bilo toliko prenosa, a i pola vas je tad pišalo u pelene pa se ne sjecate. Postene su kao te Zeljine titule iz doba komiteta. Ahaa kako da ne.

Joj kad se sjetim bešlije smećara, gdje god ode u goste, baca ulizivanje ovo ono, a na grbavici ti **** sve zivo...pravi onaj odvratni jalijas

Odgovornost
Kontakt:

Post Postao/la Odgovornost » 15 nov 2022, 00:09

Mah... To su ti Željovci. Kratko sjećanje. Ali ok hajde. Bilo pa prošlo. Ali majgore od svega je nakon što si im nabrojao sve situacije, a svi znaju kakva je bila Osimova kuhinja, da opet neće priznat da su imali sudačko guranje uvijek. Zato će uredno tebe nazvat četnikom, onog u mostaru ustašom i tako. Ali da prizna on nešto što cijela država zna neće. Jbg.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 15 nov 2022, 00:12

Nikada ova liga nije bila regularna.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 15 nov 2022, 00:16

Odgovornost je napisao/la:
15 nov 2022, 00:09
Mah... To su ti Željovci. Kratko sjećanje. Ali ok hajde. Bilo pa prošlo. Ali majgore od svega je nakon što si im nabrojao sve situacije, a svi znaju kakva je bila Osimova kuhinja, da opet neće priznat da su imali sudačko guranje uvijek. Zato će uredno tebe nazvat četnikom, onog u mostaru ustašom i tako. Ali da prizna on nešto što cijela država zna neće. Jbg.
Fuj kakva ste bagra nazivate ih cetnicima, oni kace cica drazu po tribinama i vi ih nazivate cetnicima bagro jedna

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 nov 2022, 00:58

Suvorov je napisao/la:
14 nov 2022, 23:39
GIBRA je napisao/la:

Na ovom sazetku:

**** i vama Vico, a i Beslija majke. Cisto da smo 2-1 nakon preokreta. :bih:
Nigdje to nisam opravdao, vise sam pisao o nesportskom ponasanju igraca. Uz utakmice u utakmicu je lakrdija zadnje tri sezone na utakmicama Borca. Ubjedljivo najmanje kartona ima Borac, a ubjedljivo najvise sve do jednog kluba kad igraju protiv Borca. Svega je bilo, ali se nikad nije sakatio naredni protivnik.
A mislim i ne bilo tako na celu saveza je bivsi funkcioner Borca, a vjecni cetnik i mrzitelj BiH Vico Zeljkovic. I Beus sa druge strane, najgore i sa trece strane je ljudski odron i mrzitelj drzave Demidzic i co.
Komentar za sudjenje na zadnjem susretu isto kao i za navijace lude glave dosle da navijaju, a srbomrsci,islamski fundamentalisti, alijini fanatici ih rastjerali.
O vama dovoljno govori da se dicite fasistickim, genocidnim(dokazano) jedinicama cetnicima, ustasama. Niko vam to ne namece, osim vasih "ludih" glava i nacistickih zastava.Sad vam kao smeta sto ste cetnici i ustase, a zato ste se borili. A sami ste izabrali da budete nosioci barbarizma, divljastva.. kao i uvijek sto ste bili. Cast postenim Srbima i Hrvatima koji BiH dozivljavaju kao svoju drzavu i koji ce opet ako bude trebalo biti na pravoj strani. I sad je kao to problem.
Zivjela nam :bih:
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 15 nov 2022, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 nov 2022, 01:02

Odgovornost je napisao/la:
15 nov 2022, 00:09
Nisi cetnik?
Antipolitika nije ustasa?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Giuseppe1, juka55, mamonelafo, rishovski, Vanja8 i 55 gostiju.