Ja sam suprotnog mišljenja i ne zamjerim mu ništa i zahvaljujem se upravi što ga se riješila.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Iako bi bio kriminal startati bilo koga naprijed osim četvorke Čupo-Musiala-Gnabry-Sane, ne sumnjam da će se Muller tu naći...Omerbavarac je napisao/la: ↑12 nov 2022, 20:45Postavlja se pitanje sta ce biti kada se Muller oporavi?
Ja sam to takodje primetio , nadam se da ce sad na WC biti u boost-mode , jer ako ga bude smor igracemo bez jednog strasnog igraca jer frajer kad igra-igra,nemozes mu loptu uzeti, ali kad se smori je strasno losh igrac.Bundesliga je napisao/la: ↑12 nov 2022, 20:26Solidno, sigurno. Bitno je da se niko nije povrijedio. Ne svidja mi se kako Sane igra u posljednja dva meca, opet nonsalancija, nezainteresovanost. Najbolji je bio dok se najvise trudio to treba da shvati.
Goretzku i Sanea redovno mijenja, klauna ostavlja čitavo vrijeme na terenu i još se preserava, jedva čekam da se drugi komedijaš Muller oporavi pa da rasture svlačionicu i unište sezonu.
Bayern breaks the record for most players from the same club at a World Cup. 17 Bayern players are flying to Qatar.
The previous record was shared bySeoul AC in 1954 and
Manchester City in 2018 with 16 players. [@Jaimefmacias]
Ma nije meni ovaj rekord nešto srcu drag, moglo bi se desit vrlo lako da 10 igrača bude falilo protiv PSG-a, svi će se trošit maksimalno
SP zavrsava 18. decembra a Bayern prvi mec igra 21. januara sto ce biti sasvim dovoljno vremena da se svi igraci dobro odmore i odrade kvalitetne pripreme.
A sve City ekipa bez historije, a rekorde po 60+ godina drzi
Od 2018. do 2022. 60 godina?
Moja greska. Nisam dobro procitao - otisao sam da se 1954 odnosi na englesku momcad a ne na Korejsku (ovaj Seul nisam ni primjetio da pise). - znam da su nekad tih godina osvojili titulu u Engleskoj, pa reko i imali puno reprezentativaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.