FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Predje li granicu opet, treba zvat sintore
De ti odgovori na ovo carapice pa cemo onda o drugim temama.lijevapolutka je napisao/la: ↑14 nov 2022, 20:52Jesu li Coca i Mekic sve dogovorili sa velezom ljetos, ublehoHulahopka je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:42Ima li ijedan profil da nešto ne lazes,laskas,pravis se da baratas info a blage veze nemas. I ti nekome pišeš da je jad. Bog ti dao pamet ... Šta rade prekovremeno sada travu?to ti možeš ovoj djeci prosipati ... vrati se ti na 1921 tamo si veći insajder.Mrcina1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:18
jado jadni kada bi znao kako rade i sa čime se sve susreću i bore i koliko ostanu mimo radnog vremena nebi vjerovao, ali razumljivo tvoje pisanje
Šta ću odgovarati na gluposti? Cocalica nikad niko nije spomenuo bar ja, a Mekic je trebao da ide to svi znaju. Šta se ja imam objasnjavati pokemonima. Ali eto ti si Pikachu, pa tebi mogu.Ejnur je napisao/la: ↑15 nov 2022, 12:18De ti odgovori na ovo carapice pa cemo onda o drugim temama.lijevapolutka je napisao/la: ↑14 nov 2022, 20:52Jesu li Coca i Mekic sve dogovorili sa velezom ljetos, ubleho
Željezničar je ove sezone na Grbavici bodrilo 66.428 navijača ili 7.380 u prosjeku po utakmici. Željovci, budite ponosni! 

Tako su navijači Željezničara već sada prestigli brojku iz prošle sezone kada je ukupno 66.392 gledalaca pratilo domaće susrete Želje. Do kraja sezone Plavi će na Grbavici odigrati sedam ili osam utakmica. Naredna, ujedno i posljednja u 2022. godini u Premijer ligi BiH očekuje nas u subotu.
FK Željezničar - HŠK Posušje
Subota, 19.11.2022.
17:00 sati
35. rođendan Manijaka
Tako su navijači Željezničara već sada prestigli brojku iz prošle sezone kada je ukupno 66.392 gledalaca pratilo domaće susrete Želje. Do kraja sezone Plavi će na Grbavici odigrati sedam ili osam utakmica. Naredna, ujedno i posljednja u 2022. godini u Premijer ligi BiH očekuje nas u subotu.
- Mrcina1921
kaže ti mekić da si pičić, evo trening imajuHulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 12:35Šta ću odgovarati na gluposti? Cocalica nikad niko nije spomenuo bar ja, a Mekic je trebao da ide to svi znaju. Šta se ja imam objasnjavati pokemonima. Ali eto ti si Pikachu, pa tebi mogu.Ejnur je napisao/la: ↑15 nov 2022, 12:18De ti odgovori na ovo carapice pa cemo onda o drugim temama.lijevapolutka je napisao/la: ↑14 nov 2022, 20:52
Jesu li Coca i Mekic sve dogovorili sa velezom ljetos, ubleho
Brkooo je napisao/la: ↑15 nov 2022, 13:16Željezničar je ove sezone na Grbavici bodrilo 66.428 navijača ili 7.380 u prosjeku po utakmici. Željovci, budite ponosni!
FK Željezničar - HŠK Posušje
Subota, 19.11.2022.
17:00 sati
35. rođendan Manijaka

- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HAHAHAHAAHHAHA kakav parmak
I onda on nekog proziva ko je pisao za Eldina(iako se za Eldina i klub zvanicno izjasnio) majku kroz majku.
-
- Kontakt:

12 godina ga ovdje puckaju administratori. Kakva budala.
Željezničar za život cijeli!
hajmmoo Manijaciiii
- lijevapolutka
- Kontakt:
sad ide do administracije na konsultacijeSudoHusika je napisao/la: ↑15 nov 2022, 14:31![]()
![]()
12 godina ga ovdje puckaju administratori. Kakva budala.
moSa ljoŽe
Eto koliko pojma nemaš. Radovac nije otišao nije ni Mekic. Cocalic bio na pregovorima Al šta ću ja tebi objasnjavati kad ti ne znaš koliko ti je kuci račun od struje a ne ovo. Za Hodzica se nakon ovog oglasio Bekric i rekao da nisu dali da ide...
Al ti kontas da si smijesan. Lijepo je to.. Kao on nekog provalio
Al ti kontas da si smijesan. Lijepo je to.. Kao on nekog provalio

- lijevapolutka
- Kontakt:
ublehooooo i lažovčinoooooHulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:28Eto koliko pojma nemaš. Radovac nije otišao nije ni Mekic. Cocalic bio na pregovorima Al šta ću ja tebi objasnjavati kad ti ne znaš koliko ti je kuci račun od struje a ne ovo. Za Hodzica se nakon ovog oglasio Bekric i rekao da nisu dali da ide...
Al ti kontas da si smijesan. Lijepo je to.. Kao on nekog provalio![]()
moSa ljoŽe
Pa ti citiras i još ispadas glup. Produzi još koje slovo..lijevapolutka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:55ublehooooo i lažovčinoooooHulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:28Eto koliko pojma nemaš. Radovac nije otišao nije ni Mekic. Cocalic bio na pregovorima Al šta ću ja tebi objasnjavati kad ti ne znaš koliko ti je kuci račun od struje a ne ovo. Za Hodzica se nakon ovog oglasio Bekric i rekao da nisu dali da ide...
-
- Kontakt:
Cocalic nije bio na pregovorima. Istina je da ga su ga i Dudic i Osim zvali. Ali covjeka nije zanimalo uopste. Nikakvi pregovori nisu bili. Cak i kad ovi nasi iz uprave nisu vodili racuna da mu je ugovor istekao.Hulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 16:01Pa ti citiras i još ispadas glup. Produzi još koje slovo..lijevapolutka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:55ublehooooo i lažovčinoooooHulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:28Eto koliko pojma nemaš. Radovac nije otišao nije ni Mekic. Cocalic bio na pregovorima Al šta ću ja tebi objasnjavati kad ti ne znaš koliko ti je kuci račun od struje a ne ovo. Za Hodzica se nakon ovog oglasio Bekric i rekao da nisu dali da ide...
Trebao je on otići vani ali nije to uopće bitno. Ovo su Indijanci ovdje... ova tema je isto skupina indijanaca u divljini nista drugo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ublehooooo lažovčinooooooooHulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 16:01Pa ti citiras i još ispadas glup. Produzi još koje slovo..lijevapolutka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:55ublehooooo i lažovčinoooooHulahopka je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:28Eto koliko pojma nemaš. Radovac nije otišao nije ni Mekic. Cocalic bio na pregovorima Al šta ću ja tebi objasnjavati kad ti ne znaš koliko ti je kuci račun od struje a ne ovo. Za Hodzica se nakon ovog oglasio Bekric i rekao da nisu dali da ide...
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt: