FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj kad nam slatko Gigovica stave u Trebinju. Leotaru se najvise silji, poslije Borca, kojem se silji i kuci i na strani.
-
- Kontakt:
Pa jel stvarno mislis da zasluzuje da odigra jos koju tekmu za nas? Kako god okrenes treba da ide,sa tim vidis koliko je nesposoban jer ga je doveo prije par mjeseci,ako ga ostavi poslije ovakvih igara onda je glupnji nego sto sam mislionokee je napisao/la: ↑15 nov 2022, 14:43Gdje pise daje Tomasevica stavio na listu otpisanih?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 13:02Emir dovede Tomasevica uz placeno obestecenje,poslije 3 mjeseca istog stavlja na listu otpisanih i na sve to Mirvic kaze dobar si Emire trebas nam![]()
Prije toga otjeran iz kluba sigurno ne bezveze,placeno obestecenje za Zidana lika koji nije mogao 30 min igrat itd...znaci samo puna podrska Mirva za SD nedaj nikome na njega![]()
![]()

Dovoljno je vidjeti kako se ponaša na terenu i kako se ponaša prilikom izlaska iz igre. To što govorite da ima muda da krene 1 na 1 na bilo kojeg defanzivca je nigdje veze, valjda mu je to jedno od osnovnih zaduženja jer je ofanzivac, da povuče loptu naprijed? Ne treba spominjati da u životu nije kao 10-ka pasom razbio odbranu protivnika, da igra samo za sebe i da je fulio mali milion prilika. Al eto dragulj je.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sablic nije lošiji trener od Jakirovica.
Pretjerujete oko mladunceta.
Pretjerujete oko mladunceta.
Nije to poenta, nego iznosis dezinformacije bezveze..Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 17:53Pa jel stvarno mislis da zasluzuje da odigra jos koju tekmu za nas? Kako god okrenes treba da ide,sa tim vidis koliko je nesposoban jer ga je doveo prije par mjeseci,ako ga ostavi poslije ovakvih igara onda je glupnji nego sto sam mislionokee je napisao/la: ↑15 nov 2022, 14:43Gdje pise daje Tomasevica stavio na listu otpisanih?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 13:02Emir dovede Tomasevica uz placeno obestecenje,poslije 3 mjeseca istog stavlja na listu otpisanih i na sve to Mirvic kaze dobar si Emire trebas nam![]()
Prije toga otjeran iz kluba sigurno ne bezveze,placeno obestecenje za Zidana lika koji nije mogao 30 min igrat itd...znaci samo puna podrska Mirva za SD nedaj nikome na njega![]()
![]()
![]()
Ma druže objašnjavaš ljudima kojima su domet i argumenti 'desetka je ne zna podvalit loptu' i broj golova i asistencija. Imam osjećaj da ljudi primjete nešto samo ako komentator to na tv-u istakne. Kretnja bez lopte, direktnost i agilnost sa loptom su nešto čime odskače od ostalih igrača i što ga dovodi u opasne situacije pred golom. Slažem se da treba i nadam se da će vremenom popraviti realizaciju i pas igru, a da ih ima sada sigurno ne bi igrao ovu ligu.keli je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:13Ne hvale ga toliko ko da je igrac za lige petice, ali za svoje godine ima muda krenuti 1 na 1 sa svakim igracemu ligi. Ulazi u sanse i pocesto je opasnost po protivnika. Rekao sam gore u postu da je imao bolju realizaciju ili zavrsni pas statistika bi bila puno jaca. Mogao je zabiti jos bar 5 pogodaka. Helem, to ce nadoci. Gora su mi ova satro neka imena od haman 30 godina a ne mogu se ni u sansi naci a kamoli prediblati nekoga. Vise se pljuje dal od dzafica a sta je to iskusni dzafic uradio? mnogo manje nego dal. Slicno vrijedi i za kapitena. Radije ce gledati ove mlade mladje od 23 godine kako se bore makar mogu napredovati nego ove djuturume.
Petkovic ili Petev, Susic nece
Bez lopte se ne kreće, nikad ga nisam vidio da se vratio po nju nazad ili izvukao na krilo. Eto ne pravi šanse saigračima, nema golove ni asistencije, pa de mi evo objasni šta ima, šta ti vidiš u njemu i po čemu on treba biti desetka Sarajeva. Ništa nije ironično upućeno tebi ni bilo kome, samo me interesujeCattivo je napisao/la: ↑15 nov 2022, 19:37Ma druže objašnjavaš ljudima kojima su domet i argumenti 'desetka je ne zna podvalit loptu' i broj golova i asistencija. Imam osjećaj da ljudi primjete nešto samo ako komentator to na tv-u istakne. Kretnja bez lopte, direktnost i agilnost sa loptom su nešto čime odskače od ostalih igrača i što ga dovodi u opasne situacije pred golom. Slažem se da treba i nadam se da će vremenom popraviti realizaciju i pas igru, a da ih ima sada sigurno ne bi igrao ovu ligu.keli je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:13Ne hvale ga toliko ko da je igrac za lige petice, ali za svoje godine ima muda krenuti 1 na 1 sa svakim igracemu ligi. Ulazi u sanse i pocesto je opasnost po protivnika. Rekao sam gore u postu da je imao bolju realizaciju ili zavrsni pas statistika bi bila puno jaca. Mogao je zabiti jos bar 5 pogodaka. Helem, to ce nadoci. Gora su mi ova satro neka imena od haman 30 godina a ne mogu se ni u sansi naci a kamoli prediblati nekoga. Vise se pljuje dal od dzafica a sta je to iskusni dzafic uradio? mnogo manje nego dal. Slicno vrijedi i za kapitena. Radije ce gledati ove mlade mladje od 23 godine kako se bore makar mogu napredovati nego ove djuturume.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ljudi vole da se igraju Guardiole i u svakom igracu traze neki "nevidljivi posao". Mozes mi pricat o nevidljivom poslu DMFa ili stopera, al desetka je jasno definisana pozicija. Navedi mi jednu desetku u fudbalu koja je klasa i kljucni igrac svoje ekipe a da ne da lopte nikom na terenu, da solira (vecinom bezuspjesno) i da ima ocajnu statistiku. To ne trpi nijedna ekipa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Čitajući koliko ga hvale pojedini da ne gledam utakmice konto bi da je David Silva u pitanju.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ima li istine u vezi ovog Miloša?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Samo da se zavrsi ova polusezona, tegoba
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako je predviđeno da Dal i na proljece bude u startnih 11, onda neka se Avramovski ili Ikić probaju prodati ili neka se raskine ugovor sa jednim od njih dvojice. Nemamo baš toliki luksuz da neko od njih zbog Dala sjedi na klupi, imaju prevelike plate za klupe.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 15 nov 2022, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pročitao da su naši zainteresirani za Miloša Filipovića
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Njegov problem nije što "ne zna podvaliti loptu". Njegov problem je što misli da igra na terminu.Cattivo je napisao/la: ↑15 nov 2022, 19:37Ma druže objašnjavaš ljudima kojima su domet i argumenti 'desetka je ne zna podvalit loptu' i broj golova i asistencija. Imam osjećaj da ljudi primjete nešto samo ako komentator to na tv-u istakne. Kretnja bez lopte, direktnost i agilnost sa loptom su nešto čime odskače od ostalih igrača i što ga dovodi u opasne situacije pred golom. Slažem se da treba i nadam se da će vremenom popraviti realizaciju i pas igru, a da ih ima sada sigurno ne bi igrao ovu ligu.keli je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:13Ne hvale ga toliko ko da je igrac za lige petice, ali za svoje godine ima muda krenuti 1 na 1 sa svakim igracemu ligi. Ulazi u sanse i pocesto je opasnost po protivnika. Rekao sam gore u postu da je imao bolju realizaciju ili zavrsni pas statistika bi bila puno jaca. Mogao je zabiti jos bar 5 pogodaka. Helem, to ce nadoci. Gora su mi ova satro neka imena od haman 30 godina a ne mogu se ni u sansi naci a kamoli prediblati nekoga. Vise se pljuje dal od dzafica a sta je to iskusni dzafic uradio? mnogo manje nego dal. Slicno vrijedi i za kapitena. Radije ce gledati ove mlade mladje od 23 godine kako se bore makar mogu napredovati nego ove djuturume.
Ja u svom životu nisam gledao igrača koji se prema dresu Sarajeva odnosi sa toliko nepoštovanja i qurcobolje.
Dal je nesumljivo strašan potencijal i već vrlo dobar fudbaler ali ima problem u glavi.
Kroz naš klub je prošlo raznih ubleha, neznalica i glumaca al najgori su mi ovi "majstori što odskaču od ostalih" a la Duljević, Kojašević, Varešanović koji ozbiljnu karijeru završe sa 25 godina
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
Koliko se sjecam nasi su bili zainteresovani za njega prije nego sto je otisao u Kolubaru,ali tad nije bilo za kifle u klubu

Da li to znaci da nas napusta Dal i Avram prelazi na AM

P.S Filipovic ima nase papire
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imamo Ikica i Ramica desno. ne znam jest Filipovic sada bolji od Ikica.
Treba imati u vidu da ce nam u teškoj borbi za Evropu (nekim čudom možda i titulu) trebati široka klupa.Također, teško ce na proljece biti prostora za forsiranje mladih igrača.