Lik otiš'o još dok je Roben im'o lokne.
A oni koji pate za njim, zahvalite se "maestru" Gvardioli.
Daj Ronalda, makar na heftu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Guardiola kriv sto je Kroos otisao?Centre forward je napisao/la: ↑15 nov 2022, 16:14A oni koji pate za njim, zahvalite se "maestru" Gvardioli.
Toni Kroos: “Guardiola fought until the last day to keep me at Bayern Munich. If I had to choose my ideal coach for my play style, it would be Pep. He improved me a lot.”
Genijalna procjenaWe won't pay you any more than 10m eurors because you're not world class,' the president told him.
Bez nervoze drugar, došao sam u miru, haugBundesliga je napisao/la: ↑15 nov 2022, 22:48Koga boli ona stvar za Kroosom. Koji je smisao ove ankete i zašto je uopšte napravljena?
Ma sve pet, više sam bio iznerviran da se taj lik uopšte spominje ovdje i da se priča o njemu. Otišao prije nekih 7-8 godina i od tada redovno govorio bljuvotine o Bayernu u medijima do prije možda nekih pola godine kad je malo povukao ručnu i sada treba neko da žali za njim i spominje ga. Pitanje je da li bi i osvojili LP 2013 da je on igrao, kasnije otišao u Real i osvojio LP dosta puta što ne znači da bi bio slučaj i u Bayernu jer nije baš da je on bio jedini ključan igrač u svemu tome niti je Bayern igrao na taj način.
Sumnjam, Mendes ljetos dva puta odyeban, tesko ce se sad sta promjeniti. Jedino da ovaj prihvati pola godine ugovor i sitnis za platu.
France U19 won 7:0 against Kazakhstan U19. Mathys Tel scored three goals and assisted two.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 5 gostiju.