Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vidi ti Lule,staviti ga u sredinu umjesto "hajduckog srca" Ibricica
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Omerbavarac je napisao/la:Koji majstor. Ali kako je samo jednostavno pretrcao jednog igraca Zenita a zavrsnica hladnokrvna da hladnokrvnija ne moze biti.
na ovome mu i dzeko treba pozavidit....svaka cast senade zmaju samo gazi ...
AYAN je napisao/la:Ovaj Lulić je igrač koji šuti, a igra...
To su pravi igrači.
To je najpametnije sto sam od tebe procitao na forumu do sada mislim
Ja se ne sjecam da sam mu bukvalno ikada cuo glas. Isto mutav samo igra , nit se ljuti niti smije da nam je jedno 8 ovakvih u repci barem .
Svaka mu cast !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Takvi su nam haman svi ljevaci.
Salih suti i muti,Lula isto tako,Subasic prica samo kad ga pitaju
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kod njega pise da igra i ljevom i desnom, a ako se ne varam prije sam procitao, da je momak inace desnjak.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Kod njega pise da igra i ljevom i desnom, a ako se ne varam prije sam procitao, da je momak inace desnjak.
I jeste dešnjak, koliko znam. U debiju protiv Azerbejdžana je strašno odigrao na desnom krilu. A eto, očito zna sa obje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
desnjak je no podjednako je dobar i lijevom...nesto kao onaj **** iz blackburna...a koja golcina jbt...ove godine u skoro sve i jednoj superjakoj tekmi pokazao je kvalitet fenerbahce,pa totenhem pa getafe pa evo sada zenit....za nadaTI SE DA CE PROCI JEr jake utakmice prave igrace...
Svaka čast Lula kakv go uhhhhhhh . Ma Lula je pravi profesionalac nešto kao Hasan. A ne "skače" sa izjavama u javnost, kao što @hare napisa, kad ga nešto upitaju on progovori .
harishp je napisao/la:Takvi su nam haman svi ljevaci.
Salih suti i muti,Lula isto tako,Subasic prica samo kad ga pitaju
Bjeri sjeti se onoga Damira Desnice (izvadih ga iz naftalina). Desnica prezime a lijevo krilo bio, bukvalno bio gluhonijem koliko se sjecam. Nije za podsmjehivanja ali u kontekstu rasprave zanimljiva cinjeica koja donekle podkrepljuje tezu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,