Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Plava krv
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Plava krv » 17 feb 2011, 23:32

ljudi, pa jel vi znate koliko je penala skrivio i crvenih kartona dobio spaha u repki??? i sve te utakmice smo gubili!!!! pa covjek je cetiri mjeseca krio da su ga otjerali iz moskve. i ako je ikome repka valjala onda je to spahic, pa on je bolan igro godinu dana za repku bez ijednog treninga u klubu... halooooo?? jel to igdje na svijetu moguce?? taj isti covjek je izdao sam sebe, lafo rat savezu, bojkot, prvi se vratio i zabio noz u ledja svima i uzeo kapitensku misketu!!! istom onom misketu koji nikada nije bojkotovao repku. lagao je javno da je molio papca da se vrati u repku, a papac ga je pomnožio s nulo odog momenta kada se vratio i polizao ono sve sto je pljuvao! covjek je savršeni manipulant, s onom svojom zmijskom facom, i izlizanom pricom o patriotizmu i navijacima! fuj, kako mi je odvratan! i jah, neko rece sa spahom smo napravili uspjehe???? koje crne uspjehe, gdje smo to otisli??? i jos jedna bitna stvar, jel on fakat misli da su ovdje sve debili i da vjeruje da je nogu iz monpeljea odbio za "što daje vise za repku nego za klub"?????

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 17 feb 2011, 23:37

Plava krv je napisao/la:ljudi, pa jel vi znate koliko je penala skrivio i crvenih kartona dobio spaha u repki??? i sve te utakmice smo gubili!!!! pa covjek je cetiri mjeseca krio da su ga otjerali iz moskve. i ako je ikome repka valjala onda je to spahic, pa on je bolan igro godinu dana za repku bez ijednog treninga u klubu... halooooo?? jel to igdje na svijetu moguce?? taj isti covjek je izdao sam sebe, lafo rat savezu, bojkot, prvi se vratio i zabio noz u ledja svima i uzeo kapitensku misketu!!! istom onom misketu koji nikada nije bojkotovao repku. lagao je javno da je molio papca da se vrati u repku, a papac ga je pomnožio s nulo odog momenta kada se vratio i polizao ono sve sto je pljuvao! covjek je savršeni manipulant, s onom svojom zmijskom facom, i izlizanom pricom o patriotizmu i navijacima! fuj, kako mi je odvratan! i jah, neko rece sa spahom smo napravili uspjehe???? koje crne uspjehe, gdje smo to otisli??? i jos jedna bitna stvar, jel on fakat misli da su ovdje sve debili i da vjeruje da je nogu iz monpeljea odbio za "što daje vise za repku nego za klub"?????
a ti se registrovao samo da bi popljuvao po njemu ?! i za ovakve treba uvest pravilo... mozda je i sam avdo ovo!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 feb 2011, 23:41

Plava krv je napisao/la:ljudi, pa jel vi znate koliko je penala skrivio i crvenih kartona dobio spaha u repki??? i sve te utakmice smo gubili!!!! pa covjek je cetiri mjeseca krio da su ga otjerali iz moskve. i ako je ikome repka valjala onda je to spahic, pa on je bolan igro godinu dana za repku bez ijednog treninga u klubu... halooooo?? jel to igdje na svijetu moguce?? taj isti covjek je izdao sam sebe, lafo rat savezu, bojkot, prvi se vratio i zabio noz u ledja svima i uzeo kapitensku misketu!!! istom onom misketu koji nikada nije bojkotovao repku. lagao je javno da je molio papca da se vrati u repku, a papac ga je pomnožio s nulo odog momenta kada se vratio i polizao ono sve sto je pljuvao! covjek je savršeni manipulant, s onom svojom zmijskom facom, i izlizanom pricom o patriotizmu i navijacima! fuj, kako mi je odvratan! i jah, neko rece sa spahom smo napravili uspjehe???? koje crne uspjehe, gdje smo to otisli??? i jos jedna bitna stvar, jel on fakat misli da su ovdje sve debili i da vjeruje da je nogu iz monpeljea odbio za "što daje vise za repku nego za klub"?????
Igra Misimovic :lol: :lol:
Nije on uzeo kapitensku traku nego mu je dodjeljena,a da nema Spahica nebi imao ni jednog stopera...ajd nabroj crvene kartone molim te
RIP SALE VILENJAK

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2011, 23:43

Ako ne valja Spaha, mogu zamislit samo kako bi izgledao stoperski duo Pandza - Mravac :lol:
Daj manite se tih mahalskih prica. Spaha uvijek kapitenski odigra utakmicu, i definitivno je nas najvazniji igrac na terenu.

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 17 feb 2011, 23:48

addebisi je napisao/la:
a ti se registrovao samo da bi popljuvao po njemu ?! i za ovakve treba uvest pravilo... mozda je i sam avdo ovo!
samo da kazem ono sto mislim, i komentarisem ono sto drugi pisu, to je valjda svrha foruma... za razliku od tebe koji ociti nemas kontraargumenata za ono sto sam ja napisoa... e zbog takvih kao ti je spaha izrastao u "nekakvog heroja"! i to samo iz razloga jer pomahnitalo udara sve sto stigne na terenu i skuplja penale, crvene kartone, i suspenzije...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2011, 23:52

Nabrojte mi onda te crvene.
Ja samo znam za onaj protiv Madjarske. Ispravite me ako grijesim ;) . A znamo svi sta se desilo protiv Madjara.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 feb 2011, 23:53

Nabroj crvene kartone Emira Spahica u dresu reprezentacije!!!!
RIP SALE VILENJAK

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 feb 2011, 23:54

kimbo je napisao/la:Ova diskusija kao igra gluhih telefona !!!
Mozemo li se sloziti oko par stvari :
- Nije bitan novinar, ili kvazi novinar i on je dio nekog klana sigurno. Koliko se stvari desava oko repke pa se iz ovog ili onog razloga prikrivaju u zavistnosti od simpatija.
- Nitko ne brani kapitenu da se izjasnjava i nitko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam.
- Ja sam jedan od onih koji misli da Spahic u zadnju godinu dana pomalo pocinje biti MENTALNI BALAST nase repke u stvari ne samo repke nego samom sebi. Previse nepotrebnih incidenata za jednog tako iskusnog igraca. Normalno bi bilo da on smiruje situacije i uvodi red na jedan pozitivan nacin on vise stvara konflitne situacije.
- Begovica treba naravno kazniti na neki,za repku,najbezbolniji nacin (tu imam u Susica povjerenje). Ali samo me zanima kako ce Spahic i Begovic saradjivati poslije ovako jedne kategoricne izjava Spahica. I koliko Spahic ovakvom izjavom ostavlja prostora Susicu ze jedno normalno razrjesavanje problema.
- Da je imenovao i Ibricica stvari bi bile puno lakse za sazvakati i vidilo bi se barem da kapiten ima isti arsin za sve.

- Najvaznija stvar oko svega ovoga je da nijedan pojedinac ,unatoc svim simpatijama ili eventualnim zaslugama NE SMIJE BITI VECI od kolektiva ili ekipe. Ni Begovic ni Spahic ni Ibricic.
Kolega, dijelim tvoje mišljenje.

Što se bude više zahuktavala priča oko gluposti tipa poziv-odaziv, to se može samo još lošije odraziti na rezultate naše repke.

Postoji fino Fifina kazna, pa bujrun se ne oadzovi...

A ako se budu pričale gluposti, to samo novinarima diže rejting, a niko drugi od toga više nema koristi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 18 feb 2011, 00:00

Goalgetter je napisao/la:Ako ne valja Spaha, mogu zamislit samo kako bi izgledao stoperski duo Pandza - Mravac :lol:
Daj manite se tih mahalskih prica. Spaha uvijek kapitenski odigra utakmicu, i definitivno je nas najvazniji igrac na terenu.
Ljudi dragi,dokle više da diskutujemo o tako nažalost tragičnim budućim vremenima u kojima će naš Spaha bit mator a kakvo je vrijeme teško da će imat adekvatnu zamjenu u nacionalnom dresu. Jednostavno moramo bit sretni da imamo takvog borca,čovjeka u ekipi,i ako će mi i zbog koga bit žao ako ne odemo na ovo veliko takmičenje to će biti zbog njega,jer nešto nisam optimista da će igrat kvalifikacije za SP 2014.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2011, 00:01

RKO je napisao/la:Nabroj crvene kartone Emira Spahica u dresu reprezentacije!!!!
Nece moci, pa covjek je rekao, da se ne razumije ni u formacije. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 18 feb 2011, 00:05

melanholicar je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ako ne valja Spaha, mogu zamislit samo kako bi izgledao stoperski duo Pandza - Mravac :lol:
Ljudi dragi,dokle više da diskutujemo o tako nažalost tragičnim budućim vremenima u kojima će naš Spaha bit mator a kakvo je vrijeme teško da će imat adekvatnu zamjenu u nacionalnom dresu. Jednostavno moramo bit sretni da imamo takvog borca,čovjeka u ekipi,i ako će mi i zbog koga bit žao ako ne odemo na ovo veliko takmičenje to će biti zbog njega,jer nešto nisam optimista da će igrat kvalifikacije za SP 2014.
nadam se da ce otic sto prije, samo da ne slusam izjave kako on igra za "nase najbolje navijace na svijetu" i dijeli lekcije iz patriotizma svima oko sebe... i da nas novinari prestanu peglat glupostima kako ga arsenal hoce...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 18 feb 2011, 00:05

Prije nego napisem bilo sta u vezi teksta Avde Avdica rekao bi nesto, sto mozda ne prvi pogled nema veze sa time. Ali samo na prvi pogled. Dakle, otkako sam naisao na ovaj portal, skoro da se samo sa njega obavjestavam o svim sportskim dogadjajima i evuntualno napravim dodatni reseach ako me nesto bas mnogo zanima i zelim da znam vise detalja. Iz ovoga se moze zakljuciti da me je ova stranica posebno draga kako zbog informativnih vijesti, tako i zbog nacina vodjenje foruma gdje se dopusta da se diskusija razvije, ne sijece se u korijenu zbog neke sitne provokacije. Opomene i banovi stizu kada je to neophodno i s'tim u vezi nemam nikakve primjedbe na sve prosle opemene niti na moze biti buduce opomene i banove...Ako stignu, sigurno ce biti sto sam ih zasluzio...Priznajem da sam ponekad na samoj ivici regularnosti, ali cesto pa skoro i uvijek to bude kao odgovor na vecu provokaciju kako mene licno, tako i zbog uvrede selektora i igraca BiH. Medjutim u tu moju semu o ovome portalu se nikako ne uklapa osoba sa nickom Monolog, a doticnog ne bi ni dotakao, prosao bi neprimjetno kraj njega kao i pokraj drugih brojnih provokatora da pored njegovog imena ne stoji moderator. Radi se o liku koji "iz potaje" predvodi sve sto je negativno receno na racun nase reprezentacije, za njenog selektora, za kapitena, za kompletnu atmosferu. Da ne govorim da je lik nekoliko puta podrzao diskutante koji se vazda nesto bune kao zbog neprofesionalnosti novinara portala i sitnih gresaka koje su se dogadjale prilikom preuzimanja informacija. Nekako mi nestvarno djeluje da je on moderator ovdje, lici mi na kukavicije jaje. No valjda neko ima da i o tome misli, da se dalje oko toga ne zamaram.

Dugo sam se dvoumio da li da uopste komentarisem ovaj tekst od Avde Avdica jer je on toliko ocigledno napisan da bi se ocrnio nas kapiten, da je frapantno to sto je bilo ko mogao povjerovati tj. biti vrbovan za ovaj bolesni cilj. Medjutim, moram se sloziti sa nekim ko rece da ga Bosanci uvijek iznova iznenade svojom tuposhcu i spremnoshcu da prihvate zdravo za gotovo - onako kako im se servira. U redu je za tipove sa prikrivenim, cesto bolesnim, namjerama tipa Monologa, oni samo cekaju tako nesto i ne razmisljajuci da podrzavajuci onakav tekst sami sebe hvataju u stupicu - cudno mi za obicnu raju koji izgleda nemaju nekih posebno losih namjera. Pa ovaj tekst je toliko protivrjecan, toliko nedoreciv, lazljivi i pogan da se pitam da li je pisan za nekoga ko je upravo dosao sa Marsa, pa nema pojma sta se ovdje dogadjalo, ili je stvarno ovaj majmun bas za prave mislio kako nas sa ovim moze yebbati u zdrav mozak.

Naslovna sPort Avdo Avdić: Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza
Avdo Avdić: Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 17 Februar 2011 13:49
Prenosimo interesantan osvrt novinara portala Zurnal.info Avde Avdića na situaciju u i oko nogomente reprezantacije BiH. Ostavljamo našim čitaocima na volju da procijene da li je i koliko autor teksta u pravu

"Ne razumijem se u nogometnu taktiku. Teško shvatam razlike u formacijama. Ali volim nogomet. Volim i fudbal. Fudbalsku reprezentaciju BiH ne volim. Obožavam je. Od 6. novembra 1996. godine, kada smo pobijedili Talijane, na TV-u nikad nisam gledao domaću utakmicu reprezentacije BiH. Uvijek sam bio na stadionu. Gledao Čehe, i Francuze, i Špance, i Luksemburžane. I Farske Otoke. Nisam u Zenicu i na Koševo išao da bih vidio Nedveda, Benzemu, Raula, Iniestu. Nisam išao ni da bih gledao Farane koji su uzeli godišnji odmor na redovnom poslu da bi odigrali kvalifikacijsku utakmicu. Išao sam da gledam one za koje sam mislio da vole reprezentaciju BiH više od mene. I više od one nane iz Bosanskog Petrovca koja živi u Australiji i ne propušta nijednu utakmicu onih za koje misli da su ponos nacije.

NIKAD VIŠE

Moram ovo napisati, mada mi se ne piše. Moram napisati zbog svih onih koji ih doživljavaju kao heroje. Zbog onih koji dođu iz Amerike da na stadionu otpjevaju „Jedna si jedina“. Zbog onih koji od svojih usta odvajaju da bi došli i dali podršku onima koji je ne zaslužuju.

Ja više u Zenicu neću ići. Ni na Koševu mu više neće biti. Nek neko drugi sjedne na moje mjesto i gleda Emira Spahića kako na terenu udara ćuške našim reprezantativcima (pogledajte snimak utakmice Njemačka- BiH, Pjanić). Neka neko drugi ustaje i aplaudira „našem kapitenu“ kada „požrtvovano ukliže“ protivničkom igraču u noge. Neka neko drugi vjeruje u njegovu priču da je „hrabro srce“.

„Begović nas je izdao“, vrišti Spahić sa naslovnice jednih novina.

Nekad bih, možda, povjerovao u ovo. Nekada, kada nisam znao ko je Emir Spahić.
Pa dobro Avdo medjede seljoberski, kad se ne razumijes u taktiku, sto se posvadja sa Cirom oko toga kada je i kakve zamjene trebalo praviti u Portugalu? Avdo - smradino, znamo mi zbog cega si ti putovao sa reprezentacijom. Zbog licnih provizija od raznih menadzercica da bi im kod Cire sredio susret sa igracima, djubre ono pokvareno. Bila su to vremena kada si ti Avdo cak i Titinu pjesmu prepravio za svoga ljubljenoga Ciru dok ste tulumarili po hotelima gdje su se igraci trebali odmarati. "DRUZE CIRO MI TI SE KUNEMO". Fuj poganceru...A onda kad se Ciro naljutio, kad je rekao: "sine Avdo, ides u p. moje matere, nema vise besplatnih festi, nema vise menadzera" onda si ti Avdo, smradino pogana, okrenuo Curak naopako. Jos tada si zapamtio da je uz Ciru pri takvoj odluci bio i Emir Spahic, da se kapiten bunio sto se citava svita vodi u avion i u hotel sa reprezentativcima. KAPITEN je nastavio istim tempom u paru sa Susicem, i to tebe boli Avdo - liigavce usljivi. Jasta je nego ih izdao, je li to neki problem Avdo - dzukelo bjelosvjetska. Kapiten je pominja sve one koji nisu imali opravdanje, a naravno da ce Begovic biti isturen jer mu jo ov DRUGI PUT, Avdo mamlaze.

Imao sam priliku biti sa reprezentacijom dva puta. Imao sam priliku vidjeti atmosferu u avionu. Imao sam priliku vidjeti treninge. I vidjeti razgovore sa menadžerima.

Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza BiH. I niko mu se ne smije suprostaviti. Ni novinari, niti igrači. Emir Spahić ima pravo da tuče, da pljuje, da prijeti. Da ucjenjuje. Znam, mislite da pretjerujem.

Ali, evo, konkretnih dokaza. Emir Spahić je šamarao trojicu novinara koji nisu napisali tekst koji njemu odgovara. Znam imena tih kolega. I znam da te kolege iz Avaza i BH Radija nikad neće potvrditi ovu priču. Boje se. Boje se Emirovih drugova - Nasera Orića i Elvisa Keljmendija.

UCJENE I DRUGOVI
Uh ruke mu se pozlatile, da Bog da da je istina, udri Spaha, udri bagru lezilebovicku, smutljarsko neprijateljsu, Udri po lobanji majmunskoj.
Nikad ni Munib Ušanović neće potvrditi da ga je Spahić ucjenjivao. Nikad neće potvrditi ni da mu je u avionu za Portugal rekao – „Munja, ja ti čuvam glavu!“

Ni Safet Sušić neće potvrditi da ga kapiten ucjenjuje. Nikad neće priznati da je kaznio Asmira Begovića samo zato što je to od njega tražio – Emir Spahić. Pa, zaboga, zašto je Begović izdajica, a Edin Džeko nije? Zašto, ako je o Asmir igrao važnu ligašku utakmicu kao što je igrao i Edin? E, pa zato, što je Džeko najbolji kapitenov drug.

Ili, recimo, zašto je „Begović izdao kolege“, a to isto nije učinio Senijad Ibričić? Asmir je, rekosmo, igrao ligašku utakmicu, a političar Ibro je igrao revijalnu. I opet je Asmir izdajica? Zašto? E, zato što Asmir nije kapitenov drug, kao što je to Ibro. Koji je, čudna li čuda, potpisao za moskovski Lokomotiv. Da, da, to je onaj klub u kojem je igrao kapiten Emir Spahić sve dok nije bio optužen za namještanje utakmica.
Ma da, sigurno je i tebe natjerao da otpjevas DRUZE TITO (OVAJ CIRO) MI TI SE KUNEMO. Yebo majku kad citam ovo da ne znam Spahu ,mislio bi da je u naj manju ruku, Roki, Rambo, Terminator, King Kong...sve u jednoj osobi. Avdo zvizgane podli, Dzeko je dobio dozvolu...znas postoji procedura kada nesto hoces, pitas sefa i on ako ti dadne dozvolu ti si OK...No znas ti to dobro, tebi je poturanjem Dzeke stalo da primamis jos kojeg ovoga hajvana da zaskrguce krnjavim zubima "A sto Dzeko nije dosao". Ej, koja si ti fukara. Velis i Ibri sredio Lokomotiv odakle je istjeran zbog namjestanja rezultata??????????? Avdo, dilbere onaj vaserski, znas li sta pises? Ko oni poslusali Spahica pa dali tolike "meleone" za Ibru, a prije istjerali Spahu zbog stimanja utakmica. E Avdo, yebo te onaj ko ti ovo povjeruje.

I nije ovo sve. Asmir je izdajica naroda svoga zato što je konkurencija kapitenovom drugu Kenanu Hasagiću. I zato Kenu niko ne smije da dira. On je uvijek prvi golman. Bez obzira na to što brani u izvjesnom Istanbul BB klubu. Bez obzira na to što brani u lošijoj, mnogo lošijoj ligi od one u kojoj brani Begović Asmir. Nelogično? Ali možda ove nelogičnosti opravdava jedna logičnost. I Hasagić je, kao i Spahić, bio optužen za namještanje utakmica.
Kenan Hasagic je solidno branio za reprezentaciju i sukrivac je za jedan gol, Begovic je sam sebi oduzeo sansu da ga skine sa gola, a imao je sve uslove.
E, sada, da ne bude zabune, ne šefuje Spahić samo Papetu Sušiću. I za Ćirina vakta Emir je bio „selektor, sekretar, kapiten, predsjednik, izvršni direktor, menadžer...“
Yebo mater, ovaj Spahic je komandovao i Putinu, Medjedovu, Abramovicu, Marshalu Zjuganovu...ma covjek je nevjerovatan :lol: :lol: :lol: :lol:
Sjetiti ćete se kako je Miralem Pjanić morao grijati klupu dok je kapitenov drug Ibro uvijek igrao?
Avdo, ne rece li ti da se u taktiku ne razmijes? Bolesnice, Pjanic NIKADA nije bio konkurencija Ibricicu jer Ibricic NIKADA u reprezentaciji nije igrao onu ulogu za koju bi kandidat bio Pjana.
Sjetit ćete se kako je Nadarević uvijek bio šikaniran, kako Emir Spahić slučajno ne bi bio rezerva.
:o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:
Sjetit ćete se kako je i Nemanja Supić, tadašnji drugi golman Javora iz Ivanjice, imao prednost na golu u odnosu na „izdajicu Begovića“. Sjetit ćete se da je Supićev menadžer bio Miro Blažević, sin Ćirin. I sjetit ćete se da je kapiten kasnio na pripreme, jer je, sa Supićem, morao ići na mevlud u Gacko.
Nemanja Supic je vise nego korektno odradio ono sto je trebalo da odradi i sve dok je tako, ne zanima me i da li je bio golman ne Javora vec Jablana, Hrasta,Bukve.....Isli Nemanja i Spaha na MEVLUD??? :o :o :mrgreen: :D
Nek neko drugi sjedne na moje mjesto i gleda Emira Spahića kako na terenu udara ćuške našim reprezantativcima (pogledajte snimak utakmice Njemačka- BiH, Pjanić).
Avdo bolan, fakat si se pogubio, kako Marin nas reprezentativac? Nema vise Yuge Avdo, nema Tite... Marin je Srbin, sa njemackim drzavljanstvom, nikako "nas reprezentativac". Pokusao je dilber Avdo zlonamjerno iskoristiti Pjanicevu i Spahinu prepirku nakon toga dogadjaja kako bi oblatio KAPITENA, mada je ocigledno da se tu nema nista posebno. Jedna od ove dvije opcije je sto potsto tacna, a niti jedna niti druga nisu nesto posebno da bi se uopste i pominjale a kamoli povezeivale sa toboznjim samaranjem nasih reprezentativaca. Kapiten malo naruzio poletarc i to je to.
1. Spaha ljut, ne moze da zboravi psovku, sam bi sebu muda odgrizao, za mu sto nije negdje van stadiona da bar pokaze onom suhonji njegovoga Boga...kada ti Pjana nailazi i pita sta je bilo. Spaha nema volju da prica i samo pokazuje glavom prema naprijed...Hoce reci; "hajde mali, idi igraj, pusti, bilo je sta je bilo". Ovaj ponovo nesto zapitkuje i Spaha vec pomalo iznerviran jos zesce mu pokazuje glavom da ga se kane.
2. Pjanic je cuo sta je bilo i pita Spahu sto mu je trebalo da ga Marin iznervira (ne vjerujem da je Pjanic toliko blesav), te da nije trebalo da ga udara, a Spaha se misli da li bi i njemu jednu vaspitnu zavalio te na kraju odustaje i samo procijedi: "Hajde u PM, idi igraj tam', ". Pjanic se nesto ko jos buni a kralj ce kroz zube: "haj progovori jos jednu". I kapak. Treba da se zna ko je majstor, a ko segrt, inace nista od posla, zavladace totalno bezvlasce.

Sto se samogo postupka Spahe tice, tim cinom je porastao u ocima svih pravih Bosanaca...Onaj zgoljo, ono djubre srpsko-svabsko, onaj majmuncis sitni i nikakvi koji je uzivoa dok se slikao sa tri rasirena prsta...on ce jednom ljudini, jednoj gromadi mater bosansku psovati. I jos se Bosanci nasli da kazu...nije trebo. E zemljo, otvori se da propadnem do sesnaestog kata i da vise ovu nasu bruku ne gledam. Koji smo mi beskicmenjaci i prevrtljivci.

E, zbog ovoga, i još puno toga što nisam imao snage napisati, 26. marta neću ići u Zenicu. Ali to je, svakako, nebitno. Bitno je da BiH pobijedi."
Idi Avdo ko te yyebe, moze Bosna i bez tebe...AVDOOOOO....AVDOOOO DZUKELO!!!!!
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 feb 2011, 00:12

Meni lično je Spahić mnogo drag igrač. On je stub naše odbrane.
[youtube][/youtube]

Mahsuz Sellam za Spahića.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 18 feb 2011, 00:14

jao Sabana sve zna...:)))

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 feb 2011, 00:15

E, sada, da ne bude zabune, ne šefuje Spahić samo Papetu Sušiću. I za Ćirina vakta Emir je bio „selektor, sekretar, kapiten, predsjednik, izvršni direktor, menadžer...“
Yebo mater, ovaj Spahic je komandovao i Putinu, Medjedovu, Abramovicu, Marshalu Zjuganovu...ma covjek je nevjerovatan
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 18 feb 2011, 00:19

Virtu4l je napisao/la:
addebisi je napisao/la:ljudi moji, spaha nema lose tekme za reprezentaciju u nogama a vi tako...
Ovo nije tačno. U posljednje vrijeme je sve više i više krivac za golove koje primamo. Ne govorim ništa protiv njega, da se odmah u startu ogradim od eventualnih napada patriota.
ovdje je sav svoj autoritet iskoristio da pokaze suigracima da imamo sve pod kontrolom :))))

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2011, 00:24

Saban je napisao/la:Velis i Ibri sredio Lokomotiv odakle je istjeran zbog namjestanja rezultata??????????? Avdo, dilbere onaj vaserski, znas li sta pises? Ko oni poslusali Spahica pa dali tolike "meleone" za Ibru, a prije istjerali Spahu zbog stimanja utakmica. E Avdo, yebo te onaj ko ti ovo povjeruje.
Haha ovo je najbolje ustvari. To si dobro uocio.
Prvo dakle Lomotiva istjerala Spahica, jer je namjestao utakmice, pa im onda Spahic naredio da za Ibricica millione na sto polegnu. Oplakah. Mora da se stvarno i Putin u gace... :lol:

Nadam se samo, da ce ga Spaha tuziti, jer novinari vec oduze izmisljaju i previse.
Sjetit ćete se kako je Nadarević uvijek bio šikaniran, kako Emir Spahić slučajno ne bi bio rezerva.
:D
Saban je napisao/la:Idi Avdo ko te yyebe, moze Bosna i bez tebe...AVDOOOOO....AVDOOOO DZUKELO!!!!!
Haha lud si. :D
X i potpis i jos jedanput X.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 feb 2011, 00:30

Meni samo jedna stvar nije jasna

jeil Spaha vodio Supica na Mevlud
Thomas Müller - Fußballgott

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 feb 2011, 00:36

Prvo Spaha njega u dzamiju, pa ovaj njega u pravoslavnu i na kraju Pandza njih dvojicu u katolicku crvku.
Za svaki slucaj, kako god da bude, da bog bude na nasoj strani.

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 18 feb 2011, 00:38

Plava krv je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
addebisi je napisao/la:ljudi moji, spaha nema lose tekme za reprezentaciju u nogama a vi tako...
Ovo nije tačno. U posljednje vrijeme je sve više i više krivac za golove koje primamo. Ne govorim ništa protiv njega, da se odmah u startu ogradim od eventualnih napada patriota.
ovdje je sav svoj autoritet iskoristio da pokaze suigracima da imamo sve pod kontrolom :))))
a ovdje je cuvao Benzemu da ga ko od nasih ne udari s ledja:)))

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.