Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odakle ti to?Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:03sretan 28 rođendan majstore i ubrzaj ih živ bio da objave zvanično![]()
![]()
Čim su tebi dopustili pet acc,s svakog lazes narod a nisi odsteanjen. Ovaj forum jeste za tebe..Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:20mislim da je vrijeme da se ovakvi likovi odstranjuju sa foruma i naše teme, svaki dan ista priča, namjerno trolanje, provociranje i tema odmah ode u drugom pravcu, ili je neko sa portala pa uspješno trola ili mrtvi pitar, treće nema, ovako ne može pisati navijač Želje pa bio nezadovoljan neznam ti čime, znam da moderacija naša ne može banovati ali neka zamole glavne admine, jer nema kvalitetnih rasprava ni tema kada se čeka prva prilika da se uleti sa trolanjem
opet lažeš, lažovčinoHulahopka je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:33Čim su tebi dopustili pet acc,s svakog lazes narod a nisi odsteanjen. Ovaj forum jeste za tebe..Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:20mislim da je vrijeme da se ovakvi likovi odstranjuju sa foruma i naše teme, svaki dan ista priča, namjerno trolanje, provociranje i tema odmah ode u drugom pravcu, ili je neko sa portala pa uspješno trola ili mrtvi pitar, treće nema, ovako ne može pisati navijač Želje pa bio nezadovoljan neznam ti čime, znam da moderacija naša ne može banovati ali neka zamole glavne admine, jer nema kvalitetnih rasprava ni tema kada se čeka prva prilika da se uleti sa trolanjem
Ti ces sigurno unijeti kvalitetnu raspravu s lažima, izmišljanjem i slično..
Jok,trebam kao ti da lažem narod ovdje,glumim insajdera a blage nemas veze ..
Ne znam šta bih ti rekao,psihički jako nestabilan,očigledno ga dotukla ta zadnja povreda.Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:03sretan 28 rođendan majstore i ubrzaj ih živ bio da objave zvanično![]()
![]()
mnogi prije su dolazili u mnogo gorem stanju, i što se tiče fizičke spreme i psihe, on je naš, Željino dijete i zašto mu nedati i pružiti šansu pogotovo u ovakvoj situaciji u kakvoj jesmo kao klub i na poziciji koja škripi, lopte u 16 nema ko da pokupi i pospremi u gol, džaba jaka krila i ubačaji kada nemamo nekoga tipa hodžića ili krpića ko bi je pospremio u mrežu, za igraca koji ima 28 godina karijera mu ide niz brdo, finansijski je situiran, ne može biti fula kako god da okrenešjointunija je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:49Ne znam šta bih ti rekao,psihički jako nestabilan,očigledno ga dotukla ta zadnja povreda.Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:03sretan 28 rođendan majstore i ubrzaj ih živ bio da objave zvanično![]()
![]()
Jako čudno se ponaša,bojim se da bi bio tempirana bomba u svlačionici.
Meni samo nije jasno odakle tebi uopšte informacija da će on doći u Želju?Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 13:27mnogi prije su dolazili u mnogo gorem stanju, i što se tiče fizičke spreme i psihe, on je naš, Željino dijete i zašto mu nedati i pružiti šansu pogotovo u ovakvoj situaciji u kakvoj jesmo kao klub i na poziciji koja škripi, lopte u 16 nema ko da pokupi i pospremi u gol, džaba jaka krila i ubačaji kada nemamo nekoga tipa hodžića ili krpića ko bi je pospremio u mrežu, za igraca koji ima 28 godina karijera mu ide niz brdo, finansijski je situiran, ne može biti fula kako god da okrenešjointunija je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:49Ne znam šta bih ti rekao,psihički jako nestabilan,očigledno ga dotukla ta zadnja povreda.Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:03sretan 28 rođendan majstore i ubrzaj ih živ bio da objave zvanično![]()
![]()
Sve je meni to jasno,ali nisam siguran da li on želi,prvi dogovor je izigrao,vjerovatni misli da može odmah vani naći angažman,a realno treba mu par mjeseci da se dozove,ja sam mu i govorio,teško da će te vani neko istrpiti,a ovde si kući i imaš ogroman kredit,da ima fore opet vani da ode,ali ne dopire to do njega,nadam se ali sumnjam.Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 13:27mnogi prije su dolazili u mnogo gorem stanju, i što se tiče fizičke spreme i psihe, on je naš, Željino dijete i zašto mu nedati i pružiti šansu pogotovo u ovakvoj situaciji u kakvoj jesmo kao klub i na poziciji koja škripi, lopte u 16 nema ko da pokupi i pospremi u gol, džaba jaka krila i ubačaji kada nemamo nekoga tipa hodžića ili krpića ko bi je pospremio u mrežu, za igraca koji ima 28 godina karijera mu ide niz brdo, finansijski je situiran, ne može biti fula kako god da okrenešjointunija je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:49Ne znam šta bih ti rekao,psihički jako nestabilan,očigledno ga dotukla ta zadnja povreda.Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:03sretan 28 rođendan majstore i ubrzaj ih živ bio da objave zvanično![]()
![]()
Maloprije bilo 'ubrzaj ih živ bio da objave zvanično' a sada se čeka da se izjasni hoće li ili neće prihvatiti ponudu.Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 13:42dobio je zvaničnu ponudu, šta će biti vidjet ćemo, sve zavisi od toga hoće li naći inostrani angažman ili ne, koliko znam ima rok da se izjasni
Kakav Armin sta ti je brate
Jasta brt zlatna koka najbolja opcija bolje nego da prodajemo stvari iz kuceLegendaIvica je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:27Da nam hoce ponuditi milioncic za Hodzica ili 500k€ za Santosa.
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, Cwirek, Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 97 gostiju.