RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Sve i da je to istina ja ne vidim načina kako se boriti sa ovolikim lopovlukom bez pomoći ostalih klubova,a izgleda niko nije zainteresiran.Ovo nije liga već top lista nadrealista.Druga stvar evo nek zamjene Osima,koga dovesti????
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Darije Kalezic

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Osima najvjerovatnije nece dirati jer smatraju da nije do njega, hajmo reci da su svjesni neznanja pojedinaca.
Osima ne treba dirati nego mu pružiti podršku. Ako iko moze donijeti titulu Velezu to je on.
Ma kakvi ogromni troškovi, imamo jedan od najmanjih budžeta u ligi.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 nov 2022, 18:10To je bila prva prica. Sad guraju pricu kako ce uloziti duplo vise para od trenutnog UO jer ce se od pocetka pucati visoko. Ko ce im znati ali navodno da ce obezbijediti godisnji budzet od 4-5 miliona a trenutno imamo malo vise od 2 miliona. Malo mi to zvuci nevjerovatno i nerealno ali hajde da vidimo na sta ce ovo izaci na kraju.ra1981 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 14:45Troškovi u klubu su ogormni i ići će se na rezanje troškova, tako da neke ogromne pare za pojačanja ne učekujte bezveze.Konzerva je napisao/la: ↑13 nov 2022, 14:25Osimu treba dati sansu da napravi ekipu po svojoj zelji da sto vise se izdvoji za pojacanja ako ni posle toga ne ide kako treba onda zna se sta slijedi.
Nemozes ni trenera kriviti ako nije skrojio ekipu po svojoj zelji, ono u fazonu drugi ti dovedu ti i kazu ti snalazi sekako znas i umijes, ne ide to tako
I jeko to tebi rekao?SejoSexon je napisao/la: ↑14 nov 2022, 18:54Ma kakvi ogromni troškovi, imamo jedan od najmanjih budžeta u ligi.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 nov 2022, 18:10To je bila prva prica. Sad guraju pricu kako ce uloziti duplo vise para od trenutnog UO jer ce se od pocetka pucati visoko. Ko ce im znati ali navodno da ce obezbijediti godisnji budzet od 4-5 miliona a trenutno imamo malo vise od 2 miliona. Malo mi to zvuci nevjerovatno i nerealno ali hajde da vidimo na sta ce ovo izaci na kraju.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ma dajte ljudi ,kakav duplo veći budžet. Daj Bože da ostane blizu sadašnjeg. Da vole davati pare davali bi i do sada duploMostarskiSin je napisao/la: ↑14 nov 2022, 18:10To je bila prva prica. Sad guraju pricu kako ce uloziti duplo vise para od trenutnog UO jer ce se od pocetka pucati visoko. Ko ce im znati ali navodno da ce obezbijediti godisnji budzet od 4-5 miliona a trenutno imamo malo vise od 2 miliona. Malo mi to zvuci nevjerovatno i nerealno ali hajde da vidimo na sta ce ovo izaci na kraju.ra1981 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 14:45Troškovi u klubu su ogormni i ići će se na rezanje troškova, tako da neke ogromne pare za pojačanja ne učekujte bezveze.Konzerva je napisao/la: ↑13 nov 2022, 14:25Osimu treba dati sansu da napravi ekipu po svojoj zelji da sto vise se izdvoji za pojacanja ako ni posle toga ne ide kako treba onda zna se sta slijedi.
Nemozes ni trenera kriviti ako nije skrojio ekipu po svojoj zelji, ono u fazonu drugi ti dovedu ti i kazu ti snalazi sekako znas i umijes, ne ide to tako
Mislio sam na nekog ko bi htio,sumnjam da bi se on vratio u ovo blato.
Ma znam ga licnoemil02in je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:19Mislio sam na nekog ko bi htio,sumnjam da bi se on vratio u ovo blato.
Nece on doci 100%
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Za njega mi nije krivo sekunde,ali za Mehu Kodru jest ne mogu ti opisati koliko.Moga je pitare voditi a ne moze svoj klub.Zašto ???Nemaš angažmana ima 2 godine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:21Ma znam ga licno
Nece on doci 100%
Slazem seemil02in je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:25Za njega mi nije krivo sekunde,ali za Mehu Kodru jest ne mogu ti opisati koliko.Moga je pitare voditi a ne moze svoj klub.Zašto ???Nemaš angažmana ima 2 godine.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Upravo je to ono sto ja kažem za ovaj klub. Kad mi po gradu kažu, gdje su legende, neću na utakmice dok u klubu ne budu Kodro, Vaha, Primorac, i slični. Drugovi moji, nikako da shvate da oni ni za sta, ne žele u Velez I to je to, zato se krpi sa ovima koji hoce.emil02in je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:25Za njega mi nije krivo sekunde,ali za Mehu Kodru jest ne mogu ti opisati koliko.Moga je pitare voditi a ne moze svoj klub.Zašto ???Nemaš angažmana ima 2 godine.
Najlakše je čuvat obraz, kupit koju godišnju, ponekad nešto donirat, i eto pomogao sam ja velezu, konkretne pomoći od legendi ovog kluba nema, stručne pomoći nema, hoce mi neko reci da za sve ove godine, kako je vani, Vaha nije mogao pokrenuti priču sa onim milijarderim po Africi i Aziji, da neko upadne, bar kao neki vid sponzora za početak. Tako je kod nas, sjećaj se starih vremena i kako je bilo kad je Mostar bio jedan....
-
- Kontakt:
Pokrenuo privatni biznis, poprilicno je frisko jos, cisto sumnjam da se spreman preseliti u Mostar u ovom trenitku.emil02in je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:25Za njega mi nije krivo sekunde,ali za Mehu Kodru jest ne mogu ti opisati koliko.Moga je pitare voditi a ne moze svoj klub.Zašto ???Nemaš angažmana ima 2 godine.
Mozete postaviti sebe na njihovo mjesto pa razmisliti bi li se vratili iz Svicarske, Spanije, Francuske itd u Mostar da ti seljak iz Bijelog Polja **** majku u Gabeli nakon 2-3 kiksa. Na sve to dodaj Vicu i sudije koji ti kroje sudbinu kako im je volja.
-
- Kontakt:
Jos nisi zaboravio onog medjeda iz bpMostarskiSin je napisao/la: ↑14 nov 2022, 22:37Pokrenuo privatni biznis, poprilicno je frisko jos, cisto sumnjam da se spreman preseliti u Mostar u ovom trenitku.
Mozete postaviti sebe na njihovo mjesto pa razmisliti bi li se vratili iz Svicarske, Spanije, Francuske itd u Mostar da ti seljak iz Bijelog Polja **** majku u Gabeli nakon 2-3 kiksa. Na sve to dodaj Vicu i sudije koji ti kroje sudbinu kako im je volja.

Ako je mogao voditi Sarajevo onda nema izgovora,i nebi ovakva situacija naoštrena bila od samog starta sigurno.Da i klub mora početi stavljati zabrane pojedincima,ne vidim drugi izlaz.Ja od utakmice sa Slobodom prošle sezone ne dovodim djecu na utakmicu jer ne želim da slušaju one bljuvotine.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 nov 2022, 22:37Pokrenuo privatni biznis, poprilicno je frisko jos, cisto sumnjam da se spreman preseliti u Mostar u ovom trenitku.
Demir Peco raskinuo sa Varaždinom. Vraća li se u Velež ili će u neki drugi klub?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Iako je u padu forme i dalje mislim da je solidna opcija za našu ligu.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:06Krilni napadač a za Varaždin dao čini mi se 1 go. Mislim da nije za nas
Na poziciji lijevog krila imaš samo Džankovića realno, mada Osim ne igra taktiku sa krilnim napadačima
-
- Kontakt:
Brat Radovic je u gradu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.