Da samo izabere 3-4 normalna čovjeka koji bi dorasli svojoj funkciji onda to ne bi bio problem. To je na papiru vrlo lako uraditi, posebno u njegovoj situaciji i šta on trenutno predstavlja za klub.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pusimo ga u nedelju siguran sam, stima se leotaru
A igramo ko **** iskreno, opet sretno nam, vidjet cemo sve

A igramo ko **** iskreno, opet sretno nam, vidjet cemo sve

04.10.2009 !
Sahinovic
Djokanovic
Dal
Zaraducemo na dalu vise 2x para nego nego ovoj oboici zajedno
Zivi bili pa vidjeli
Skinite se djetetu sa ledja mali igrao dobro ovu polusezonu
Djokanovic
Dal
Zaraducemo na dalu vise 2x para nego nego ovoj oboici zajedno
Zivi bili pa vidjeli
Skinite se djetetu sa ledja mali igrao dobro ovu polusezonu
Avdija Vršajević
– Igrao sam dugo vani. Posljednjih deset godina bio sam Hrvatskoj – u Hajduku tri i u Turskoj sedam godina. Sad sam ponovo u Bosni i Hercegovini. Trebao sam vani igrati, imao dobre ponude, ali sam zbog nekih porodičnih problema odlučio sa suprugom i sinom da se vratimo i ovdje nastavimo život. Kaže se: svuda pođi, kući dođi. Mi smo se vratili u svoju domovinu.
Drago mi je da ću moći prenijeti znanje i iskustva koja sam stekao igrajući vani na mlađe igrače ovdje. Drago mi je što sam potpisao za Sarajevo. To je jedan od naših najvećih klubova. Odigrao sam tri utakmice. Nažalost, poslije trećeg meča, došla je povreda. Nakon 20 godina prvi put nisam odradio pripreme i mislim da je to uticalo. Nisam imao dovoljno vremena za pripreme zbog tih problema. Ali, Bože moj, tako se desilo, ne treba gledati unazad.
Bilo je nekih poteškoća i sada u Sarajevu, imali smo lošiji period rezultatski. Ali, Sarajevo zaista ima kvalitetnu ekipu i, ako Bog da, kad odradimo pripreme nadam se da ćemo biti u samom vrhu Premijer lige BiH. Smatram da Sarajevo ima kvalitetnu ekipu i da će pokazati svoj kvalitet i imati dobre rezultate u narednom periodu.
– Igrao sam dugo vani. Posljednjih deset godina bio sam Hrvatskoj – u Hajduku tri i u Turskoj sedam godina. Sad sam ponovo u Bosni i Hercegovini. Trebao sam vani igrati, imao dobre ponude, ali sam zbog nekih porodičnih problema odlučio sa suprugom i sinom da se vratimo i ovdje nastavimo život. Kaže se: svuda pođi, kući dođi. Mi smo se vratili u svoju domovinu.
Drago mi je da ću moći prenijeti znanje i iskustva koja sam stekao igrajući vani na mlađe igrače ovdje. Drago mi je što sam potpisao za Sarajevo. To je jedan od naših najvećih klubova. Odigrao sam tri utakmice. Nažalost, poslije trećeg meča, došla je povreda. Nakon 20 godina prvi put nisam odradio pripreme i mislim da je to uticalo. Nisam imao dovoljno vremena za pripreme zbog tih problema. Ali, Bože moj, tako se desilo, ne treba gledati unazad.
Bilo je nekih poteškoća i sada u Sarajevu, imali smo lošiji period rezultatski. Ali, Sarajevo zaista ima kvalitetnu ekipu i, ako Bog da, kad odradimo pripreme nadam se da ćemo biti u samom vrhu Premijer lige BiH. Smatram da Sarajevo ima kvalitetnu ekipu i da će pokazati svoj kvalitet i imati dobre rezultate u narednom periodu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam na njega i zaboravioZukanovic je napisao/la: ↑17 nov 2022, 20:02Avdija Vršajević

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije ćorav, nego se ne razumije u ovaj sport.
Potencijal si kad imaš 16-17 i ulaziš da igraš za prvi tim. Nikako sa 21-22.Cattivo je napisao/la: ↑17 nov 2022, 18:30Kako pojedinci donese zaključke što neko reče je stvarno za naučno-istraživačkog rada. Rekao sam već par puta pričamo o najlošijoj ligi u Europi koja nikad nije imala predstavnika u europskim klupskim takmičenjima. Ako kažem da se neko u takvom okruženju izdvaja talentom, a po meni se Dal izdvaja, ne znači da mislim da se izdvaja u svijetu ili Europi. Dovođenje bilo kojeg igrača iz naše lige u kontekst sa igračima iz samog vrha europskog fudbala nema nikakvu svrhu i upoređivanje sa njima je nemoguće jer oni igraju 'drugi sport'. Čak i ako je to da bi se nešto lakše opisalo
Ne znam gdje sam rekao da je igračina, ti očigledno ne znaš šta je talenat/potencijal. Ok ako se ne slažeš, samo ne znam šta sam pogriješio - ukaži mi na to, jer kako pišeš ili sam ja nešto debelo slagao i ušminkao ili je tebi iz ličnog animoziteta prema Dalu teško prihvatiti. Čovjek me pitao koje kvalitete vidim u njemu i o tome je riječ. A to što stavljaš momku takvu etiketu i teret i još sve to potkrijepiš sa 'akcijama,' pokazuje koliko si zapravo zlonamjeran i prosto je nemoguće da sagledaš sliku realnoGangEvil je napisao/la: ↑17 nov 2022, 08:11Po ovom postu ispade da je frajer igračina, a ja još nisam vidio ni pokušaj asistencije, a kamoli asistenciju. Sem časnog poraza u HDZ Mostaru. Za njega je Hamza Riquelme na toj poziciji. Najsebičniji igrač u zadnjih 10 god. Dokaz tome su akcije u Novom i na Šugavici. Vjerovatno i za to ima opravdanje.
I da...ti si zlonamjeran čim vidiš ove sezone u njemu nešto dobro, a lik uz Suljića najgori. A klub najgori od 1946 god i u takvoj sezoni ti nađeš da hvališ jednog Dala. Pišam se i na njega i na sve igrače koji su igrali ove polusezone...izuzimajući Šahinovića, Musu, Mulalića, Đokanovića....i donekle Čirjaka, Ikića, Čatakovića.
Fudbaler Sarajeva Andrej Đokanović u vezi je s kolegicom iz SFK 2000 Sarajevo Enom Šabanagić.
- Par s najzgodnijim nogama u Evropi, a možda i šire, napisala je direktorica Sarajeva Ayla Alimanović.

- Par s najzgodnijim nogama u Evropi, a možda i šire, napisala je direktorica Sarajeva Ayla Alimanović.

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ako je neko zaslužio da uživa i da se poštuje od strane navijača FK Sarajevo to je Andrej Ðokanović! Tako da neka mu bude sretno!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
To Andrej samo deri ,samo nemoj ko Dal kad ga je Sofiji zabio primili smo peticu od tuzle
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mahala je čudo, mi, želješčar i još neki su mahalski klubovi gdje navijači žele da imaju veliku ulogu u klubu. Zrinjski je daleko ispred jer im je mahala slaba.
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
prdara za 10
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Bas to,al sta ocekivati kad on za jednog Emira ne zna sta ce i kako ce,a kamo li da postavi nova 3-4 normalna,jos ga i podrzava zamisli.
Normalan predsjednik ne bi ni pomislio na emira kada bi zelio da njegov klub napreduje,da bude uspijesan itd..
Još kad pogledaš to malo sa strane iz daleka i vidiš pojedine komentare po forumima i klupskim stranicama.
Svaki drugi analizira fudbal do te mjere da pomisliš da je Klopov zamjenik u pitanju, onda dva reda niže taj isti komentariše ko ga kome uvaljuje, stavlja neke ogavne nadimke igračima, njegovoj porodici, zna sve u i oko kluba, talove..Itd. Pomislis da su u pitanju navijači nekog seoskog kluba iz okoline Olova
-
- Kontakt:
Upravo tome i sluzi forum, a vi koji ga tako ozbiljno shvatate zapitajte se malo
Naravno da ne podrzavam spominjanje porodice u negativnom kontekstu...
Fks74 je rekao "mahala", vjerovatno misleci na nacin rada uposlenih u klubu i ovih koji se vrte oko kluba,igraca i tih zaposlenih u administraciji itd...

Naravno da ne podrzavam spominjanje porodice u negativnom kontekstu...
Fks74 je rekao "mahala", vjerovatno misleci na nacin rada uposlenih u klubu i ovih koji se vrte oko kluba,igraca i tih zaposlenih u administraciji itd...
Da upravu si za prvi dio, problem je drugi dio
Mislim da je najmanja mahale u i oko kluba u zadnjih 10 god gledajući prethodne garniture ali otom potom.
Mislim da je najmanja mahale u i oko kluba u zadnjih 10 god gledajući prethodne garniture ali otom potom.
Koja su to 3-4 imena?! Samo ne navodite izlizana imena koja vrtimo zadnjih 15 godina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 02:38Bas to,al sta ocekivati kad on za jednog Emira ne zna sta ce i kako ce,a kamo li da postavi nova 3-4 normalna,jos ga i podrzava zamisli.
Normalan predsjednik ne bi ni pomislio na emira kada bi zelio da njegov klub napreduje,da bude uspijesan itd..
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, boki86, Burberry46, DzemoSmjecanin, Evander, Imamkarbarum, kontra, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, ronaldo99, Tatamata1946, zagorski, ŠTA_JE i 192 gosta.