znas da se zezam jbtmelanholicar je napisao/la:Mali pazi šta pričaš,sad sam ti ja ovde ko neka elita,upravo sam skontao da mi je možda ovaj glavni moderator neki dalji rodjak,ako čuje da mu neko daljeg hipotetički gledano rodjaka hoće da dere nevjerujem da će mu se dopast.neutralan__ je napisao/la:laku noc svima cujemo se sutraalfa poderi melanholicara jednom za mene
![]()
Ozbiljno ne igram taj haxball,jednostavno me smaraju te igre bez poente i smisla,osim takmičarske zanimljivosti nikakve su.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ma bjezi bilo je red da jednom i zensko pobjedi na ovom sranju,stvarno su dobro pjevale.Vala bas je ovaj sou prejadan kad samog sebe mozes izglasati(ovo mislim na Verenu i Adnana)
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma on sam sebe dere sto bi ga ja draoneutralan__ je napisao/la:laku noc svima cujemo se sutraalfa poderi melanholicara jednom za mene

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma super a da vidis ovaj grand to ti je tek cudo,boze unapred na faceboolu proglase ko ce da ispadne... jedne emisije govorili koliko je bilo glasova ukupno i kako je jedan po jedan kandidat ispadao pricali su koliko je taj isti imao glasova i moj cura zapisivala sasvim slucajno i kada je sabrala glasove ladno nije ispala ista cifra koju je rekao kao ukupnu...sta reci,namestaljkadelija je napisao/la:Ma bjezi bilo je red da jednom i zensko pobjedi na ovom sranju,stvarno su dobro pjevale.Vala bas je ovaj sou prejadan kad samog sebe mozes izglasati(ovo mislim na Verenu i Adnana)
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ajde admire na haxballAdmir_Sa je napisao/la:djesi alfa, sha mai?
soba Forum
pas: ss.ba
ma tanak sam ja ko baslija u tomealfarouqaminu je napisao/la:ajde admire na haxballAdmir_Sa je napisao/la:djesi alfa, sha mai?
soba Forum
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma i ja sam, al ubodem po koji golAdmir_Sa je napisao/la:ma tanak sam ja ko baslija u tomealfarouqaminu je napisao/la:ajde admire na haxballAdmir_Sa je napisao/la:djesi alfa, sha mai?
soba Forum
- legenda reala
- Kontakt:
alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole
da vas oderem
da vas oderem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima već soba forumlegenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem
pw ss.ba
Nek dođe još 1 ima nas 6
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
yebla vas soba ,stavite samo 6 da može ući ,pa trebali ste bar 10LBJ MVP je napisao/la:Ima već soba forumlegenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem
pw ss.ba![]()
Nek dođe još 1 ima nas 6
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bilo nas 8 maloprije igrali 4 na 4legenda reala je napisao/la:yebla vas soba ,stavite samo 6 da može ući ,pa trebali ste bar 10LBJ MVP je napisao/la:Ima već soba forumlegenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem
pw ss.ba![]()
Nek dođe još 1 ima nas 6
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ko je ovaj zole?legenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem
- legenda reala
- Kontakt:
ma onaj mali što mu je majka profesorica ,znaš sadalfarouqaminu je napisao/la:ko je ovaj zole?legenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem
I mene zanima ko je taj tiplegenda reala je napisao/la:ma onaj mali što mu je majka profesorica ,znaš sadalfarouqaminu je napisao/la:ko je ovaj zole?legenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem
- alfarouqaminu
- Kontakt:
onaj sto ce biti cak generacije?legenda reala je napisao/la:ma onaj mali što mu je majka profesorica ,znaš sadalfarouqaminu je napisao/la:ko je ovaj zole?legenda reala je napisao/la:alfa hoćemo haxbala ,haj napravi sobu ili će mali Zole![]()
da vas oderem