Mancini je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:06
Felixians4 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 19:12
Mancini je napisao/la: ↑16 nov 2022, 18:38
Pravo jaka era tenisa.

Igraju mladi dobro baš.

Mislim da ovi mladi teniseri pokazuju da više nema dovoljno kvalitetnih trenera. Ono malo kvalitetnih što ima su preskupi. I onda čudi nekoga što Cici ima slab beckhand.
Ovo je bila zahebancija,ali svakako era nije slaba. Igraju mladi jako dobro. Pa Mouratoglou je vodio Tsitsipasa. Udari smajlić,rugaj se,izviru kompleksi iz svakog posta takvih poput tebe
Počeo si i ti "šupljirati", ali me ne iznenađuje ovdje ništa. A ništa ti loše nisam mislio.
A vidim kako igraju dobro. Ovi od 20+ godina ubjedljivo gube od onih od 35+. Ako nemaju dovoljno znanja trebali bi barem snagom dominirati. A danas Rublev u drugom setu osvojio jedan game. To su ti mladi koji igraju jako dobro.
Dobar primjer je Rune koji je pobijedio u nedjelju zato što je igrao odlično ali i zato što se nije prepao svog protivnika, a imam osjećaj da se većina ovih prepadnu i prije početka meča.
A vidim koliko je dobro trenirao Mouratoglou Tsitsipasa.
Također.
Kojih 35+? Federera i Đokovića? Kao što vidimo,u svim sportovima,35+velikani ostaju na vrhu. Đoković od 35+ je bolji od Đokovića između 19 i 24 godine. I to dosta. Fizički,tehnički,taktički,mentalno,iskustveno,kakogod. Đoković nije osvojio Finals od 2015. Nadal nikada.
To vas je netko slagao da mladić od 20 i kusur mora biti kondicijski spremniji i fizički snažniji od lika s 35. Seksualno to vrijedi.
Vidiš,vidiš....Sve vidiš kako ti paše. A kad ne paše,onda ne komentirate,ne javljate se,takva sorta. Šta onda Mouratoglou nije dobar trener!??' Uzeo ga prije srednje škole. Jel VIDIŠ koliko pizdarija i kontradiktornosti drobiš? Mouratoglou je btw.preuzeo Runea.
Apropo ovoga,prije par godina kad je Nadal 2 godine uzastopce gubio 1/4 od Thiema i Tsitsipasa,bila je priča kako je to-to,da ne možđe fizički on njih više pratiti pa ovaj AO Zvereva se isturalo,otpisalo Rafu nakon ždrijeba,nakon što ga je Denis izjednačio,većina ovdje je smatrala da je Rafa pred posrtajem pa kako je u finalu Medu okrenuo...To i jest čar dda svi griješimo i da se odnosi mijenjaju.
Medo nije čist sa sobom,resetirat će se valjda,a ovdje blizu tog da završi s 0-3(a još nije otpisan)