FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dotakli smo dno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nema veze ali ima veze sto nas svaki dan bruka po instagramu da nam se navijaci drugi klubova smiju.Uvijek sam branio klub sta god urade ali sad me tacno stid sta rade vise.fks74 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:02Kakve veze ona ima sa igrama naših pičhića ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:56Vidjet cemo hoce li slavljenicku atmosferu i festu kao da u najmanju ruku bjezimo drugom 10 bodova uspjeti prenijeti na teren u nedelju protiv oslabljene 10-plasirane ekipe na tabeli.
Joj brukanja iz dana u dan, pa sta smo mi zgrijesili ovoliko...Tacno mi je zao par momaka sa slike koji se trude i kojima je stalo do karijere i rezultata kluba a takvi je vrlo malo.Dobro je,jos 90 min predeveramo i rahat 3.5 mjeseca
I ovo isto,umjesto da kontaju sta i kako dalje oni organizuju nekakve ublehaske proslava u trenutku kada klub biljezi najgore rezultate u svojoj historiji i vrlo moguce ce ostati bez Evope.
Ne znam sta Ismir konta ali meni ne bi bilo bas svejedno da sam na njegovom mjestu sad.Zao mi covjeka jer stvarno mislim da ima iskrenu namjeru da ovo sve uspije,ali ne razumije se dovoljno u fudbal i to je to.
P.S Zamisli kako je nekome ko radi citav mjesec,na kraju odvoji od usta da bi otisao na utakmicu u Zenicu,vrati se kuci iznerviran znajuci da ujutru mora na posao da radi citav dan,otvori telefon i na sve to neko ko je jucer dosao u klub pocne ga prcati preko drustveni mreza i sprdati se.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 nov 2022, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj kakvih gluposti neces ovdje procitati.. Kakvim se stvarima ljudi zamaraju... 

Treba zatvorit ovu temu i treba sastavit klub i sve vezano za klub sa zemljom kolko mi vise qrcu ne valjamo...
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Iza ovog profila ili je Ayla ili Mirva…
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Sine daleko sam i nemam namjeru uskoro dolaziti u SA i to je necija sreca.egocentrik je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:11@andol hajde ti licno naruzi grupicu narkomana sigurno znas gdje se mozes pojaviti svaka tvoja kritika ce biti uvazena
A nema ni potrebe jer Ayla to odlicno radi
Iako bi i ja to isto , ali to nije nacin oni bi voljeli da dodje do klasicnog bojkota i da se ugasimo skroz. Trebamo na sve nacine nekako se mobilisati, za nase Sarajevo poceti dolaziti u sto vecem broju, ima nas bruku , vazda nas je bilo bruku i bit ce nas , samo treba neko da nas pokrene da vide ovi debili sa kim imaju posla.
Ayla, Azra, Vili, Anela. Neka od njih.
Dze je Anela na fotci, ona slika, pa da. Samo ona fali. Tuga, jad i cemer.
- FKS -
Tebe zanimaju navijači drugih klubova ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:12Nema veze ali ima veze sto nas svaki dan bruka po instagramu da nam se navijaci drugi klubova smiju.Uvijek sam branio klub sta god urade ali sad me tacno stid sta rade vise.fks74 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:02Kakve veze ona ima sa igrama naših pičhića ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:56Vidjet cemo hoce li slavljenicku atmosferu i festu kao da u najmanju ruku bjezimo drugom 10 bodova uspjeti prenijeti na teren u nedelju protiv oslabljene 10-plasirane ekipe na tabeli.
Joj brukanja iz dana u dan, pa sta smo mi zgrijesili ovoliko...Tacno mi je zao par momaka sa slike koji se trude i kojima je stalo do karijere i rezultata kluba a takvi je vrlo malo.Dobro je,jos 90 min predeveramo i rahat 3.5 mjeseca
I ovo isto,umjesto da kontaju sta i kako dalje oni organizuju nekakve ublehaske proslava u trenutku kada klub biljezi najgore rezultate u svojoj historiji i vrlo moguce ce ostati bez Evope.
Ne znam sta Ismir konta ali meni ne bi bilo bas svejedno da sam na njegovom mjestu sad.Zao mi covjeka jer stvarno mislim da ima iskrenu namjeru da ovo sve uspije,ali ne razumije se dovoljno u fudbal i to je to.
P.S Zamisli kako je nekome ko radi citav mjesec,na kraju odvoji od usta da bi otisao na utakmicu u Zenicu,vrati se kuci iznerviran znajuci da ujutru mora na posao da radi citav dan,otvori telefon i na sve to neko ko je jucer dosao u klub pocne ga prcati preko drustveni mreza i sprdati se.
egocentrik je napisao/la: ↑18 nov 2022, 20:11@andol hajde ti licno naruzi grupicu narkomana sigurno znas gdje se mozes pojaviti svaka tvoja kritika ce biti uvazena

- ElCartel11
- Kontakt:
I treba nam ovo kad smo dopustili, da nas yebe ko stigne.
Prvo nam ne valja investitor, da ne govorim za ostale uposlenike tipa Hadzija, Ayla i njezine drugarice.
Sa ovakvim načinom vodjenja kluba bicemo, ko Čelik tad sa onim turcinom.
Ovo je sve skupa žalostno. Nemam vise ni želje, da procitam vijesti u vezi kluba kamoli, da pogledam utakmicu ovih antifudbalera.
Prvo nam ne valja investitor, da ne govorim za ostale uposlenike tipa Hadzija, Ayla i njezine drugarice.
Sa ovakvim načinom vodjenja kluba bicemo, ko Čelik tad sa onim turcinom.
Ovo je sve skupa žalostno. Nemam vise ni želje, da procitam vijesti u vezi kluba kamoli, da pogledam utakmicu ovih antifudbalera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Naravno da zanimajufks74 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:58Tebe zanimaju navijači drugih klubova ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:12Nema veze ali ima veze sto nas svaki dan bruka po instagramu da nam se navijaci drugi klubova smiju.Uvijek sam branio klub sta god urade ali sad me tacno stid sta rade vise.
Mi kao najveci klub u ovoj drzavi treba da budemo primjer organizacije u svim segmentima za druge klubove a ne da od sebe pravimo majmune i sredstvo za ismijavanje i sprdanciju,a u ovoj i prosloj godini smo samo to i nista vise.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 nov 2022, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pustite lika da uziva u nikad jacem Sarajevu,vidite da je u nekom svom svijetu i njemu je sve med i mlijekoHajdeee je napisao/la: ↑18 nov 2022, 21:57Ayla, Azra, Vili, Anela. Neka od njih.
Dze je Anela na fotci, ona slika, pa da. Samo ona fali. Tuga, jad i cemer.

Mislim da nije vrijeme do nekih proslava kada se klub nalazi u velikoj krizi ovo je samo pisanje po navijacima,koji kidaju zivce i trose novce,organizuj slavlje iza zatvorenih vrata boli me cosak za tvoj rodjendan,mi ko klub nismo jos na levelu profesionalizma na ovo slici se vidi toliko uhljeba koji dobro zive od kluba,a umiremo za njega ovo mi se gadi fujj. 

- PapirnaMarka
- Kontakt:
Moze pričati ko šta hoće, al ovo je sramota teška šta rade. Sprdaju se sa nama i bukvalno smiju u lice.
Kako ono neki kazu "nema ayla veze sa prvim timom"? Pa sto joj onda prvi tim rodjendansku čestitku sprema, ako vec nema veze sa njima? Nije normalan ko god je ovo organizovao i dopustio da se organizuje.
Totalno se udaljavaju od navijaca svakim potezom sve vise i vise. Pocelo je sa clanskim i "beneficijama" clanstva koje su sve ukinuli u poredjenju sa prethodnim godinama, banalan primjer ali u kampanji za clanstvo jedna od pogodnosti bilo je "besplatno gledanje prijateljskih utakmica", koje su kasnije redovno naplatili i clanovima, cak ni popust nisu dali. I sad ide patetika standardna "trebas se uclaniti svakako ako si navijac", al prevarili su ljude sa tim pogodnostima. Jos je ranije barem i bilo ono dijeljenje paketica najstarijim i najmladjim clanovima, moglo se ici na "razgovor' sa Husrefom, Krletom, Ahmetovicem i direktoricom kluba u to vrijeme i mogao si pitati ih sta hoces.
Pa su onda sezonske prodavali za vece pare nego ranije, iako su znali da se utakmice nece igrati na Kosevu do drugog dijela sezone. Das im 120 maraka za sezonsku za istok i onda ides u Zenicu 60 kilometara od grada i jos pri tom tamo cijena karte 3 marke. Naprave te budalom.
Pa onda puste dresove u prodaju i pocnu sa isporukom 3 mjeseca kasnije, licno znam covjeka koji jos svoj dres dobio nije, doduše živi u inostranstvu, al naručio je prvi dan kada se moglo naručiti i još mu dres nije stigao na adresu. Pa onda povećanje cijena majica u fan shopu, a "kvalitet" isti ostao.
Objave po Instagramu "lajk i Ismir ostane jos jedan dan", pogresan stadion, po 3 puta brisanje i ponovno stavljanje postsve, nekakve mozzart objave ko da smo olx a ne fudbalski klub, pa objave direktorice i sramotne izjave da ćemo biti najbolji klub na balkanu za 2 godine. Organizovanje raznoraznih gala večera, proslava, a razloga za slavlje nigdje nema. Pisanje po igracima koji su legende kluba kakvi god da su, jedan od njih ti je i najtrofejniji igrac u klupskoj historiji. Zapošljavanje ljudi koji su cijeli život navijači željezničara, počevši od direktorice, pa na niže. I još milion sramota, brukanja i ofiranja u svim segmentima klupskim, a sve to sa najvećim budžetom u zadnjih 10 godina.
I onda se nađe neko da ih brani ovdje i tvrdi da nikad bolje nije bilo, to može samo neko ko ima koristi od toga, znaci ili radi u klubu ili neko njegov blizak, ili je mozda navijac zeljeznicara.
Kako ono neki kazu "nema ayla veze sa prvim timom"? Pa sto joj onda prvi tim rodjendansku čestitku sprema, ako vec nema veze sa njima? Nije normalan ko god je ovo organizovao i dopustio da se organizuje.
Totalno se udaljavaju od navijaca svakim potezom sve vise i vise. Pocelo je sa clanskim i "beneficijama" clanstva koje su sve ukinuli u poredjenju sa prethodnim godinama, banalan primjer ali u kampanji za clanstvo jedna od pogodnosti bilo je "besplatno gledanje prijateljskih utakmica", koje su kasnije redovno naplatili i clanovima, cak ni popust nisu dali. I sad ide patetika standardna "trebas se uclaniti svakako ako si navijac", al prevarili su ljude sa tim pogodnostima. Jos je ranije barem i bilo ono dijeljenje paketica najstarijim i najmladjim clanovima, moglo se ici na "razgovor' sa Husrefom, Krletom, Ahmetovicem i direktoricom kluba u to vrijeme i mogao si pitati ih sta hoces.
Pa su onda sezonske prodavali za vece pare nego ranije, iako su znali da se utakmice nece igrati na Kosevu do drugog dijela sezone. Das im 120 maraka za sezonsku za istok i onda ides u Zenicu 60 kilometara od grada i jos pri tom tamo cijena karte 3 marke. Naprave te budalom.
Pa onda puste dresove u prodaju i pocnu sa isporukom 3 mjeseca kasnije, licno znam covjeka koji jos svoj dres dobio nije, doduše živi u inostranstvu, al naručio je prvi dan kada se moglo naručiti i još mu dres nije stigao na adresu. Pa onda povećanje cijena majica u fan shopu, a "kvalitet" isti ostao.
Objave po Instagramu "lajk i Ismir ostane jos jedan dan", pogresan stadion, po 3 puta brisanje i ponovno stavljanje postsve, nekakve mozzart objave ko da smo olx a ne fudbalski klub, pa objave direktorice i sramotne izjave da ćemo biti najbolji klub na balkanu za 2 godine. Organizovanje raznoraznih gala večera, proslava, a razloga za slavlje nigdje nema. Pisanje po igracima koji su legende kluba kakvi god da su, jedan od njih ti je i najtrofejniji igrac u klupskoj historiji. Zapošljavanje ljudi koji su cijeli život navijači željezničara, počevši od direktorice, pa na niže. I još milion sramota, brukanja i ofiranja u svim segmentima klupskim, a sve to sa najvećim budžetom u zadnjih 10 godina.
I onda se nađe neko da ih brani ovdje i tvrdi da nikad bolje nije bilo, to može samo neko ko ima koristi od toga, znaci ili radi u klubu ili neko njegov blizak, ili je mozda navijac zeljeznicara.
-
- Kontakt:
@ andol ti kao veliki mangup dodjes i uzmes trans nije to tesko, imas damu i uradis !
04.10.2009 !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ako neko nije primjetio, inflacija je ušla i u klub, cijena dresova je podignuta. Barem se neki trendovi prate.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi