Sta si tipovao na Nadal - Felix

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sta si tipovao na Nadal - Felix
Na Rafu. Ma tipping ja neobavezno shvaćam,kad sam tri ili četiri puta završio drugi,nije mi suđeno. Iako uglavnom bacim kako mislim da će biti,nemam ni vremena zadnjih tjedana pa nabrzaka stižem ispratiti i uopće baciti prognozu. Vjerojatno ću i včrs promašiti,ovo ti je "sve" što se mene tiče da se kladim,no bet bar kad igraš za veće pare.
Felixians4 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 18:31Na Rafu. Ma tipping ja neobavezno shvaćam,kad sam tri ili četiri puta završio drugi,nije mi suđeno. Iako uglavnom bacim kako mislim da će biti,nemam ni vremena zadnjih tjedana pa nabrzaka stižem ispratiti i uopće baciti prognozu. Vjerojatno ću i včrs promašiti,ovo ti je "sve" što se mene tiče da se kladim,no bet bar kad igraš za veće pare.
Inače sam navijao protiv Rafe ko dijete 2005. protiv dopingiranog Puerte,no Feda nekako nikad nisam volio i kao dijete nisam podnio taj sveopći hype pa se Rafa pozicionirao kao glavni rival i tako sam sve do korona virusa preklani bio žestok Nadalist. Mijenjam ti ja tako u svim sportovima manje-više pojedinačno i timski. Za Real Madrid sam prekinuo navijati,okidač bio "tjeranje" Ikera i Raula,za Hajduk život dao do 2018. i tako,Felix mi bio najdraži od mladih uz Sašu,no gotivni su mi manje-više svi newgeneri
Šta si tipovao za Rafu i Ruuda, imam li šanse?
Treba mi tvoj poraz
Ma ne brini se, vidis da Sylar igra kao robot ove zavrsne masterse
Neka bude da igram pod rucnom ovaj mec, svakako sam ostao bez sansi za polufinale.
Umor a i bas srece nisam imo. Da je Novak dobio u 2 seta a trebo je bio bi prvi u grupi. Steta , sad mi treba poraz tebe i Sylara u polufinalu da zavrsim sezonu na prvom mjestu.FCB1986 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 23:23Ostadose ove nove mlade nade ispod crteMalo sale, imali ste odlicnu sezonu i ocigledno vas je umor stigao. Steta da je @nirto odigrao pod povredom, a @forge ispada stvarno nesretno iako je odigrao odlican masters.
Znaci skoro ista postava od prosle godine opet u polufinalu, s tim da je @rona zamijenio @bodija.
Prosle godine nije islo preko @maestra, ove godine u popravnom mozda bude vise srece. Turnir vec sad uspjesan, savladan prvi igrac svijeta, i igrac koji jos nije imao poraz na finalsu i trenutni pobijednik![]()
Po mom izracunu si ti prvi osim u slucaju da ja osvojimMukiMuki02 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 23:54Umor a i bas srece nisam imo. Da je Novak dobio u 2 seta a trebo je bio bi prvi u grupi. Steta , sad mi treba poraz tebe i Sylara u polufinalu da zavrsim sezonu na prvom mjestu.FCB1986 je napisao/la: ↑18 nov 2022, 23:23Ostadose ove nove mlade nade ispod crteMalo sale, imali ste odlicnu sezonu i ocigledno vas je umor stigao. Steta da je @nirto odigrao pod povredom, a @forge ispada stvarno nesretno iako je odigrao odlican masters.
Znaci skoro ista postava od prosle godine opet u polufinalu, s tim da je @rona zamijenio @bodija.
Prosle godine nije islo preko @maestra, ove godine u popravnom mozda bude vise srece. Turnir vec sad uspjesan, savladan prvi igrac svijeta, i igrac koji jos nije imao poraz na finalsu i trenutni pobijednik![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.