Pa Srbi druze!!!Kolutsudzuke je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:16Druze kaki srbi bolan. Pa sve su to isti smradovi samo se malo drugacije zovu. Nas klub su unistele nase "legende" i razno razni klosari nisu srbi. I savez unistavaju i jedni i drugi i treci. Mene jedino boli sto neki ljudi u ovoj drzavi navijaju da se unisti sve i raduju ih ovakve stvari, a nemaju pet maraka u dzepu!worchester je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:07Dok god ovi iz federacije,sarajeva i tuzle prvenstveno furaju pricu da su za sve krivi Srbi a nece da budu realni i kazu da je problem komplet savez koji se sastoji iz sve tri komponente,do tada napredka nece biti. Puno je lakse okrenuti glavu i za sve kriviti jednu stranu.
Evo sutra da dodje neko iz sarajeva na celo saveza i on bi siljio za njemu blizak klub i samo bi se nastavila tradicija njegovih prethodnika od kako je uspostavljen savez kakav i jeste danas i mogu da se kladim da bi on bio cak i gori od svih ovih prethodnih!
Ja ne vidim da se prizeljkuje smrt i j.e.be sve zivo nekom dzenanu,asmiru ili muharemu vec su neka druga imena na tapetu i pripadnici druge nacije se nazivaju ovako ili onako.
O tome kako se unistavaju klubovi iznutra i u vlastitom gradu nemamo sta da pricamo. Mislim da ni jedan klub nisu unazadile "legende" kluba u saradnji sa "biznismenima" kao borac,od rata pa na ovamo.