Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harishp » 18 feb 2011, 00:41

omar33 je napisao/la:
harishp je napisao/la: I Spaha je tako otiš'o iz reprezentacije, pa ga braniš. :mrgreen: Nije valjda da si licemjer? Spaha može pogaziti svoju riječ, a obični čovjek ne može? :lol:

@Padobranac,

Ne'a potrebe za privatnim porukama, uzalud ću se raspisati, a ti nećeš shvatiti bit, pa ćeš opet postaviti pitanje u vezi Avde Avdića(a ja se uopće ne pozivam na njegov tekst, tako da...).

Uživaj(te).
Ma ti si neizljeciv slucaj.Pogazio je rijec da bi igrao za repku a ne da bi se ''posrao''po njoj.Razlika drasticna.
Uostalom kod ''zescih'' lavova to se i ne moze skontati.
Idi daj moralnu ostavku i mani se fudbala.Makar ti je ostalo malo ''morala''ispod pazuha.
a ti smaraš do pm. sta je fol nabit postova jel? de ohladi i skontaj se malo. radi ovakvih likova covjeku se bude mrsko logovat i diskutovat. ajde zigu nesto.[/quote]

Znas sta kaze onaj iz TLN @omareeeeeee.
P.S da te nije Avdo bocnuo u srce,grdne rane.Ako ti je mrsko,nek ti tako i ostane.Mirniji smo.
Cuj ti i diskusija.Mozes jedino sa Avdom i takvima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 18 feb 2011, 01:30

Sve sto je Saban ovako elokventno napisao (i meni ustedio vremena) je istina koja bi svakome trebala da skoci u oci, cim procita ovaj avdicev tekst, pun lazi, predpostavki, nelogicnosti, mogao sam bar koncentrisati dok je pisao, pa da osmisli kompleksnu laz, koja bar teoretski funkcionise, tako da svako ko ne slaze sa Sabanovim postom treba da se zapita da li voli nasu repku i ako da, zasto se onda slaze da neko( bio to avdic, ili neki drugi novinar) pokusava stovriti negativnu atmosferu pred nama jako bitnu utakmicu, DA, zasto ako je avdic sve to tako dobro znao vec godinama, zasto sada, zeli da i mi to saznamo, koji je interes nesto iznositi i puskati, kada nam samo pobjeda treba, ujedninjenost i odanost???

I samo u kratko, forumasima koji kazu da je spahic nedisciplinovan, huskas, da se ponasa bahto, proizvodi penale i kartone...itd.
predpostvaljam da i ti forumasi gledaju internacionalni fudbal u kojem smo svi bili svjedoci ponasanja Gatusa prije neku noc koji je takodjer kapiten, pa se pitam da li njega blate navijaci milana, kako se Van Bommel ponasao u velikoim Bayernu gdje je takodjer bio kapiten, a imali prljavijeg i poganijeg igraca?? pa sumnjam da su navijaci bili nezadovoljni igracem koji je najvise kartona dobio i zutih a boga mi i crvenih, pa onda se sigurno vecina sjeca, ispada podolskog koji je osamario ballacka, i to na terenu, pa je bio kritikovan ali ne izbacen kao sto se moglo ocekivati, pa nedavno sudar Robbena i Mullera, netrpljevost Ronalda i Casillasa, mrznja izmedju Ballacka i Drogbe dok je ovaj igrao za Chelsea, itd.itd. ja bih mogao do sutra nabrajati primjere, koji samo pokazuju i dokazuju,

Ljudi nisi slozni, svadjamo se na poslu, u kafani, u kuci, nekada dodje i do fizickog obracuna, ja licno sam protiv nasilja i psovki ali one su dio drustva pogotovo na balkanu, tako da jedino sto ostaje su cinjenice, imamo Kapitena koji odlicno igra za reprezentaciju, koji na ulijeva koliko toliko sigurnosti u toj nasoj supljoj odbrani, koji ima autoritet u ekipi sto je neophodno za svaki tim, i za kojeg se interesuje Arsenal (ako arsenal objavi informaciju onda je ne mogu nasi novinari izmisliti).

Ako pojedinim Spaha nije drag ili cak mrzak, onda slobodno pisite protiv njega za to je forum tu, ALI ako volite reprezentaciju MOLIM VAS NEMOJMO DIZATI NEGATIVU PRED NAMA JAKO BITNIM UTAKMICAMA!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 01:32

Posto nam je drzava ovakva kakva je, sve je ovo vrlo moguce, naravno moguce je da je i laz, na kraju ce se sve otkriti, samo jedno postaje jasno, oko nase repke nikad nije dosadno..
Celik!3,2,2.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 feb 2011, 01:35

Jeli ovo onaj Avdo Avdić sa 60 minuta ili neki drugi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 18 feb 2011, 01:45

legenda reala je napisao/la:Jeli ovo onaj Avdo Avdić sa 60 minuta ili neki drugi ;)
Ovaj je sa šeset minuta :lol: :lol: :lol:
I Love this game !!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 feb 2011, 01:47

kimbo je napisao/la:Spahic jeste meni mutan tip, za neke majka za neke maceha. Glavni KLANDZIJA u repci. Nije on za kapitena, nedostaje mu osnovna kultura ponasanja (barem na terenu). Mozda je tekst malo preforsiran ali ima i istine.
Interesuje me sledece : Kako ce zavrsiti saga oko Ibricica ? Da li ce Spahic/Susic/Misimovic dozvoliti Pjanicu da izvodi slobodnjake ???
Monolog je napisao/la:Nemojte tako za osobu koju boli duša. :lol: Spahić je već dugo čovjek koji sebi daje toliko toga za pravo, osoba oko koje se sve vrti, kolovođa i šta sve ne. Ne zanima me da l' je ovaj tekst istinit il' nije(mada su sve prilike da jeste), no Spaha je odavno pokaz'o kakav kapiten ne bi treb'o biti. Ne, on nije ni B od Barbareza, niti će to ikada biti. Ne znam zbog čega on daje izjave o svojim suigračima. Zašto li iste ne daje kada je Montpellier u pitanju? :lol: Zato što to profesionalac nikada ne bi smio uraditi. Njegovo je da šuti i da igra, te da bude ponosan što je kapiten svoje reprezentacije. Ponosan i ništa više. Naravno da ne'a pravo blatiti svoje suigrače preko medija. Zar nije bilo logičnije da je sam prič'o sa Asmirom i rek'o mu te stvari? Zašto se moralo ići u javnost sa ovim? Taj isti Spahić je meni odavno posto smeće nad smećem. Ponavljam se po ko zna koji put, al' moram. On je taj koji je u direktnom prenosu izjavio da neće igrati za reprezentaciju(ostali jesu potpisnici onog pisma, al' on je jedini to izjavio) kad bi je vodio Ivica Osim(da budem precizniji, rekao je Švabo). Vidjeli smo koliko je to trajalo. :lol: Posljednji koji ima pravo davati moralne pridike bilo kome je on. Svjedoci smo šta je uradio Marinu, te kako je otjer'o Pjanića od lopte protiv Albanije. Da sam na mjestu pojedinaca, ne bih se nikad odazv'o za reprezentaciju(da, recite mi da nisam patriota poput vas :lol: ). Sagledajmo realno neke stvari, je li moramo i mi žmiriti?
Slazem se i sa jednim i drugim postom. Ne znam sta se desava u i oko svlacionice, pa ne mogu tvrditi nista, al i na mene on ostavlja takav dojam.

Ma uostalom dok je on dobar sa hajduckom kitom, nesta nije uredu. Odmah znam da nije ispravan :mrgreen: Samo ne znam sta Dzekson radi u tom trokutu :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2011, 01:50

bosanac035 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Jeli ovo onaj Avdo Avdić sa 60 minuta ili neki drugi ;)
Ovaj je sa šeset minuta :lol: :lol: :lol:
Reketaski klub. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 feb 2011, 02:51

U avdinom postu ljudi fakat ima istine samo se sjetite kako se ponasa prema Pjanicu al samo sto pjanic nesmije progovoriti o tome... A i znam iz pouzdanih izvora da je Spahic trenutno bog i batina opcenito medju igracima ali da ima i jakog utjecaja na savez i selektora... i to mi niko nemoze reci da nije al vi i dalje mislite sta hocete ... Avdo cestitam na hrabrosti da napises ovako nesto... A vi naivni sto gledate i mislite ako igra dobro da je i dobar covjek , on je na skali od 1 do 10 po ljudskosti na 0 , a i neznate neke stvari o repki pa dzaba je citati vase komentare..

budite mi pozdravljeni a ti spahicu aBd sto prije da odes iz repke dzaba sto dobro igras kad si ...
>>No body likes us but we dont care<<

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 feb 2011, 03:10

. Bez obzira na to što brani u lošijoj, mnogo lošijoj ligi od one u kojoj brani Begović Asmir. Nelogično? Ali možda ove nelogičnosti opravdava jedna logičnost. I Hasagić je, kao i Spahić, bio optužen za namještanje utakmica.
Mene ovaj dio posjetio na analitica, da se iza nicka analitico na forumu ne krije Avdo Avdić :mrgreen: :mrgreen:
I sjetit ćete se da je kapiten kasnio na pripreme, jer je, sa Supićem, morao ići na mevlud u Gacko.
Ovo je za iscipati se od smijeha :D :D :D :D :D :D :D

Jel ovo neki vic ili je ovo stvarno ova budala napisala :D :D :D :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 18 feb 2011, 04:20

D€LUX je napisao/la:U avdinom postu ljudi fakat ima istine samo se sjetite kako se ponasa prema Pjanicu al samo sto pjanic nesmije progovoriti o tome... A i znam iz pouzdanih izvora da je Spahic trenutno bog i batina opcenito medju igracima ali da ima i jakog utjecaja na savez i selektora... i to mi niko nemoze reci da nije al vi i dalje mislite sta hocete ... Avdo cestitam na hrabrosti da napises ovako nesto... A vi naivni sto gledate i mislite ako igra dobro da je i dobar covjek , on je na skali od 1 do 10 po ljudskosti na 0 , a i neznate neke stvari o repki pa dzaba je citati vase komentare..

budite mi pozdravljeni a ti spahicu aBd sto prije da odes iz repke dzaba sto dobro igras kad si ...
Slabi ti izvori..A jaro jel ti kontas da ti gledas nogomet a ne ljudskostmet.Cuj nije neki covjek i trebamo ga otjerati od repke.Pa sta ja imam od ljudskosti Mravca i Pandze u odbrani Boga ti..
Trebali bi naci kavog hadzije da nam igra stopera i bude kapiten.Al da ima dokaz da je dao zekat svake godine,da pomaze bliznjima itd..
Poslije cemo naci zamijenu i za Misketa.I on mi je nekako suveli.Eto analiticaru ni stoju nije htio dati

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 18 feb 2011, 04:23

juventus 0244 je napisao/la:
. Bez obzira na to što brani u lošijoj, mnogo lošijoj ligi od one u kojoj brani Begović Asmir. Nelogično? Ali možda ove nelogičnosti opravdava jedna logičnost. I Hasagić je, kao i Spahić, bio optužen za namještanje utakmica.
Mene ovaj dio posjetio na analitica, da se iza nicka analitico na forumu ne krije Avdo Avdić :mrgreen: :mrgreen:
I sjetit ćete se da je kapiten kasnio na pripreme, jer je, sa Supićem, morao ići na mevlud u Gacko.
Ovo je za iscipati se od smijeha :D :D :D :D :D :D :D

Jel ovo neki vic ili je ovo stvarno ova budala napisala :D :D :D :mrgreen:
Vjeruj, da sam par puta postavio sebi isto pitanje prije nego sam citirao i odgovorio. Sve kontam da se neko zajebavo, nisam mogo vjerovati da neko ko se smatra novinarom sroci onoliko gluposti i nelogicnosti koje iskljucuju jedna drugu. Sto reko Caki, kontam da je neka skrivena kamera, da su mi postavili ovaj tekst da vide kako cu reagovati...ali haman je "covjek" to stvarno napiso. Za mene je najaca ona o sikaniranju Nadarevica da ne bi Spaha zavrsio na klupi :lol: :lol: :lol: Pa ono kad je samaro TRI NOVINARI. Sunce ti kalaisano, troicu covjek postrojio i samaro.... ne mogu vise, evo tresem se ko Jermenija :lol: :lol: :lol:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 18 feb 2011, 11:02

Ja se vecinom slazem sa onom izjavom Avde i sa onim tekstom.....A pratim reprezentaciju od prvog dana, svku utakmicu, bitnu ili nebitnu, svaki rezultat, sve zivo....

Cinjenica je da mnogo toga ne stima u Reprezentaciji, to se ne moze osporiti. Tu misteriju je jako tesko rijesiti za obicne smrtnike jer je mnogo ljudi ukljuceno u rad reprezentacije.

No cinjenica da su Spahic i Hasagic optuzeni za stimanje utakmica od strane trecih lica, dakle objektivno i neutralno, govori da bi mozda svo zlo oko reprezentacije pocelo se traziti oko njih. Ne govorim direktno da su oni krivi, ali zasto ne ispitati i tu mogucnost da su njih dvojica uz jos par igraca iz reprezentacije to zlo koje koci nas napredak i onemogucuje nam uspjeh.

Da se razumijemo, ljudi koji se bave kladjenjem i koji prate rezultate reprezentacije godinama mogu slobodno potvrditi da nasa reprezentacija uvijek ima neke cudne rezultate. Malo malo pa se tu pojave neki kiksevi kad smo veliki favoriti, pa neki prijelazi 1/2 ili 2/1 gdje su najvece kvote. Dalje, na internetu se moglo citati o dosta jakim uplatama na inostranim i pogotovo azijskim kladionicama na utakmice kada igra nasa reprezentacija. Dakle kada se provjeri (a to se moze vrlo lako) i spoji ova prica o losoj harmoniji u nasoj reprezentaciji sa ovim cudim kladionicarskim aferama oko nase reprezentacije, moze se povuci paralela i doci do zakljucka da je velika vjerovatnoca da se NESTO desava...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 18 feb 2011, 12:39

Mi samo možemo nagađati šta je prava istina. Međutim, ono u čemu se svi slažemo jeste da stvari u i oko NSBIH ne funkcionišu kako treba.

Nismo trebali ići u SAD na utakmicu, trebali smo igrati protiv nekoga u Evropi. To je prva greška. Safet Sušić, realno, nema taj autoritet koji bi trebao da ima. Ok, Džeko, Ibričić su pušteni, ali zašto ne Begović? Pa i on igra utakmicu. A drugo, Ibričić je putovao iz Rusije do Splita da stigne na revijalnu utakmicu?! Zašto njega nije Sušić kaznio?

Džeko, Spahić i Ibričić su dobri jarani. Ima li to kakve veze? Na Salihamidžiću se prije autoritet gradio, a sad je Begović? Lično vjerujem, da ima uticaja Spahića na (ne)kažnjavanju Džeke i Ibričića...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 feb 2011, 14:06

delija je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:U avdinom postu ljudi fakat ima istine samo se sjetite kako se ponasa prema Pjanicu al samo sto pjanic nesmije progovoriti o tome... A i znam iz pouzdanih izvora da je Spahic trenutno bog i batina opcenito medju igracima ali da ima i jakog utjecaja na savez i selektora... i to mi niko nemoze reci da nije al vi i dalje mislite sta hocete ... Avdo cestitam na hrabrosti da napises ovako nesto... A vi naivni sto gledate i mislite ako igra dobro da je i dobar covjek , on je na skali od 1 do 10 po ljudskosti na 0 , a i neznate neke stvari o repki pa dzaba je citati vase komentare..

Slabi ti izvori..A jaro jel ti kontas da ti gledas nogomet a ne ljudskostmet.Cuj nije neki covjek i trebamo ga otjerati od repke.Pa sta ja imam od ljudskosti Mravca i Pandze u odbrani Boga ti..
Trebali bi naci kavog hadzije da nam igra stopera i bude kapiten.Al da ima dokaz da je dao zekat svake godine,da pomaze bliznjima itd..
Poslije cemo naci zamijenu i za Misketa.I on mi je nekako suveli.Eto analiticaru ni stoju nije htio dati
ee ovo je presmiješno na koju god temu kluba ili igrača odeš nađu se maheri koji ''pouzdano'' znaju informacije iz ''dobro obaviještenih izvora'' :roll:
dr_arsla je napisao/la: Ako pojedinim Spaha nije drag ili cak mrzak, onda slobodno pisite protiv njega za to je forum tu, ALI ako volite reprezentaciju MOLIM VAS NEMOJMO DIZATI NEGATIVU PRED NAMA JAKO BITNIM UTAKMICAMA!!!!
pa jbt nama je svaka utakmica bitna pa čak i prijateljske a druga stvar to što se priča i piše po forumu ne mora imati nikakvog uticaja na bilo šta tako da i se ne treba brinuti o tim stvarima.
I na kraju samo ću nakon što sam i prokomentarisao juer tekst napisati ponovo istu stvar reprezentacija od svog osnivanja nije nikada profunkcionisala i stasala na pravi način, da li je Spahić kriv ili nije nije toliko ni bitno (mada lično mislim da je tekst prenapuhan) jer pored toliko negativnih likova u i oko reprezentacije pojedinci (novinari) se hvataju jednog od najbitnijih i najboljih igrača i njega okrivljuju za sve. Lako je skloniti Emira ali bez njega smo daleko slabiji nego sa njim a s druge strane ako bi se sklonili ''pojedinci'' (prvenstveno iz saveza) ne bi ništa izgubili a puno bi dobili.Najgore od svega je da će se ovakve priče ponavljati još dugo vremena i sigurno je da ima ''Spahića'' (ovakvih kakvim ih je Avdić okarakterisao) i biće ih sve dok se ne napravi zdrava atmosfera i dok se ne urede stvari i ne postave na svoje mjesto.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bilalx

Post Postao/la bilalx » 18 feb 2011, 14:11

addebisi je napisao/la:
bilalx je napisao/la:
addebisi je napisao/la:Ne mozes vjerovat kakvih ljudi ima... Ja da danas napisem da se pod nickom monologa(moderator) nalazi doticni Spaha, pola bi povjerovalo, ali na stranu to iako je info iz prve ruke :P treba reci Da emir spahic kao kapiten reprezentacije upravo treba da izlazi sa takvim tvrdnjama u novine jer on je kapiten a ko drugi da da izjavu o tome nego on ?!? ne razumijem vas nikako i od srca mi je zao sto je nazalost u nasoj nam drzavi 2/3 ovakvih ljudi koji ne znaju cijeniti ono malo lijepoga sto je izaslo iz ove zemlje a svi oni se smatraju velikim patriotima... jadno zaista, zato i jesmo na samom dnu svih ljestvica od socijalnod do sportskog nam zivota...
A vi i dalje vjerujte tim SPORTSKIM kvazinovinarima koji cuj, "se ne razumiju u formacije" :lol: :lol: :lol: .. Bitno je da se razumiju u politiku i omalozavanje najveceg blaga nase zemlje a iz ovog primjera se vrlo dobro vidi da je i vecina gradjana ista takva...
Spaha je za sve vas koji tipkate protiv njega, za sve novinare koji ga uzmu u usta, za sve igrace koji su trenutno u reprezentaciji uradio da vi ne mozete zamislit... ljudi moji, spaha nema losetekme za reprezentaciju u nogama a vi tako... hvala sto ste mi jos vise otvoriili oci o stanju u nasoj zemlji!!!! cuj avdo avdic, naser oric i co :idea:

Djecace ima puno vise ljudi koji su uradili i dali za ovu drzavu nego sto ce taj isti Spahic ikada moci i zamisliti. Da moja generacija i ja nismo ginuli po rovovima qrac bi Spaha bio kapiten ikome. Tako da o zaslugama nemoj da pricas jer ima nas koje to vrijedja!
Djede, mogu i ja puno pricati o bliskim gubicima u proteklom nam ratu ali nije mjesto za to.. i ne znam kako si se pronasao u mom postu, valjda od senilnosti teze razmisljas.. ponovit cu Vam sta je moja malenkost napisala : "Spaha je za sve vas koji tipkate protiv njega..."!! jasnije ?
Evo ja cu tipkati protiv Spahe. Pa sta? Jel' to moje demokratsko pravo da imam svoje misljenje il' se vracamo jednoumlju? Hocu li sad pretrpjeti nalete, uvrede, pljuvanje od ostalih PRAVIH patriota koji se vole zapit' uz obavezno **** cetnickih i ustaskih majki izmedju pjevusenja retardiranih refrena Cecinih pjesama? Nije valjda da je to postalo mjerilo patriotizma? Sad ces ti reci da nisi ti takav i da ti prezires sve to. Jelde kako je glupo stvarati stereotipe i jos se "ismijavati" na racun toga? Fol ti meni rek'o kako sam ja dedo i kako sam senilan jer su beli sve dede senilne pa je to trebalo da bude simpaticno i da me nekako uvrijedi.

A sad cu ti reci i zasto sam se "pronasao" u tvom postu. Kad vidim koliko hvalite i zaklinjete se u zalaganje reprezentativaca koji promovisu nasu zemlju bude mi blago receno muka. Iz toga proizilazi da ili neznate ili necete da znate, iako cijeli grad o tome bruji, da vecina (osim par momaka) vidi i shvata okupljanja prije utakmica kao svojevrsnu ekskurziju i odmor od svakodnevnih klupskih obaveza. Idealna prilika da se malo opuste uz alkohol, zene, izlaske do ranih jutarnjih sati, itd. Sto je u neku ruku razumljivo mada i ne dolikuje zivotnim navikama profesionalnih sportista. Ipak i oni su ljudi, i njima treba ispusni ventil. Samo ne preko ledja svih nas kojima ta reprezentacija nesto znaci i koji zeljno iscekujemo neki konkretan rezultat pa da onda s pravom izadjemo na ulice sa zastavama, vuvuzelama, salovima, bakljama, i sta ti ja znam s cim vec i da pjevamo do sabaha svi zajedno. Sve ono sta ja cujem kosi se sa onim sto se vidi na terenu. Svi su slozni i svi su puni entuziazma kad se prica o reprezentativnim rezultatima ali na terenu je sve to blijedo. Pomaka nema. Rezultata vrijednih hvale nema. Uvjek je ista prica: "Dobro smo igrali ali nismo imali srece!", "Pokr'o nas sudija!", itd. Jedino sto je vrijedno hvale su individualni transferi i svaka cast za to. Volim cuti da se neki talenat iz nase drzave uspio "prodati" negdje i da je sebi rjesio egzistencijalno pitanje ali koristiti sredstva koja su od javnog interesa za samopromociju je jadno i sramotno. Kada vidim da vecina igraca daje preko 100% svojih mogucnosti kad su u dresu reprezentacije onda cu i drugu pricu pricati bez obzira da li je to Emir Spahic, Edin Dzeko, Zvjezdan Misimovic, Senad Lulic, ili neko deseti. Do tada oni su za mene daleko od herojskog kolektiva.

Izvinjavam se sto moj post nije vezan iskljucivo za Spahica s obzirom na temu ali je i on dio kolektiva pa tako i mog posta. Pozdrav od dede :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 feb 2011, 14:16

Tipkaj,ko ti brani :mrgreen: pa ja,samo moras smisliti jos koji gori paradoks od ovih u koje vjerujes :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 18 feb 2011, 14:16

Dobra je poenta to pitanje da li je reprezentacija ikada bila ujedinjena i stasala u jedno....U pocetku nije ni mogla biti zbog nacionalnog kljuca, zadnjih godina ne moze zbog afera i profitera...

Mislim da je reprezentacija BIH bila ujedinjena, disala istim srcem i ako je ikada vise naroda u BIH (geografski) podrzavalo BIH samo 2 puta u dva kratka navrata, prvi puta sa Barbarezom i onim velikim uspjesima a drugi put sa Cirom...No oba puta to ujedinjenje nije trajalo ni jednu cijelu sezonu.....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2011, 15:08

Kako rekoh zna Avdo da ce biti onakvih kao on,koji se lako prime.
Medjutim imalo pametnom covjeku treba biti jasno da je najvaznija prica na terenu.
Da su svi ''tako losi momci'' u repci kao Spaha na terenu i u zalaganju.Davnih dana bi bili na velikim takmicenjima.
Ovako Avdo i Av(b)icevci nadju dobro tlo za preseravanje.I presipanje iz supljeg u prazno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnaaaaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaaaaa » 18 feb 2011, 15:10

harishp je napisao/la:Kako rekoh zna Avdo da ce biti onakvih kao on,koji se lako prime.
Medjutim imalo pametnom covjeku treba biti jasno da je najvaznija prica na terenu.
Da su svi ''tako losi momci'' u repci kao Spaha na terenu i u zalaganju.Davnih dana bi bili na velikim takmicenjima.
Ovako Avdo i Av(b)icevci nadju dobro tlo za preseravanje.I presipanje iz supljeg u prazno.
mozda taj isti spaha se zalaze na nekim utakmicama a neke olako proda koje su nama bitne
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2011, 15:17

bosnaaaaaaaa je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kako rekoh zna Avdo da ce biti onakvih kao on,koji se lako prime.
mozda taj isti spaha se zalaze na nekim utakmicama a neke olako proda koje su nama bitne
Po takvom razmisljanju prodaje je citava repka.Kad recimo protiv Francuske niti vezni niti napadaci nisu akcije mogli napraviti.Ili recimo Pjana kad ''striktno i precizno gadza'' precku, stativu protiv Albanije.Ili Vedo kad se ''namjerno''postavi Muslimovicu u Lisabonu.Ili kad protiv Danaca namjerno necemo da zabijemo taj pobjedonosni gol.Ili na Marakani kad nakon sedmog minuta i primljenog gola ''cuvamo''rezultat.
Na kojim ste vi tripovima,da mi je znati. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.