Sve sto je Saban ovako elokventno napisao (i meni ustedio vremena) je istina koja bi svakome trebala da skoci u oci, cim procita ovaj avdicev tekst, pun lazi, predpostavki, nelogicnosti, mogao sam bar koncentrisati dok je pisao, pa da osmisli kompleksnu laz, koja bar teoretski funkcionise, tako da svako ko ne slaze sa Sabanovim postom treba da se zapita da li voli nasu repku i ako da, zasto se onda slaze da neko( bio to avdic, ili neki drugi novinar) pokusava stovriti negativnu atmosferu pred nama jako bitnu utakmicu, DA, zasto ako je avdic sve to tako dobro znao vec godinama, zasto sada, zeli da i mi to saznamo, koji je interes nesto iznositi i puskati, kada nam samo pobjeda treba, ujedninjenost i odanost???
I samo u kratko, forumasima koji kazu da je spahic nedisciplinovan, huskas, da se ponasa bahto, proizvodi penale i kartone...itd.
predpostvaljam da i ti forumasi gledaju internacionalni fudbal u kojem smo svi bili svjedoci ponasanja Gatusa prije neku noc koji je takodjer kapiten, pa se pitam da li njega blate navijaci milana, kako se Van Bommel ponasao u velikoim Bayernu gdje je takodjer bio kapiten, a imali prljavijeg i poganijeg igraca?? pa sumnjam da su navijaci bili nezadovoljni igracem koji je najvise kartona dobio i zutih a boga mi i crvenih, pa onda se sigurno vecina sjeca, ispada podolskog koji je osamario ballacka, i to na terenu, pa je bio kritikovan ali ne izbacen kao sto se moglo ocekivati, pa nedavno sudar Robbena i Mullera, netrpljevost Ronalda i Casillasa, mrznja izmedju Ballacka i Drogbe dok je ovaj igrao za Chelsea, itd.itd. ja bih mogao do sutra nabrajati primjere, koji samo pokazuju i dokazuju,
Ljudi nisi slozni, svadjamo se na poslu, u kafani, u kuci, nekada dodje i do fizickog obracuna, ja licno sam protiv nasilja i psovki ali one su dio drustva pogotovo na balkanu, tako da jedino sto ostaje su cinjenice, imamo Kapitena koji odlicno igra za reprezentaciju, koji na ulijeva koliko toliko sigurnosti u toj nasoj supljoj odbrani, koji ima autoritet u ekipi sto je neophodno za svaki tim, i za kojeg se interesuje Arsenal (ako arsenal objavi informaciju onda je ne mogu nasi novinari izmisliti).
Ako pojedinim Spaha nije drag ili cak mrzak, onda slobodno pisite protiv njega za to je forum tu, ALI ako volite reprezentaciju MOLIM VAS NEMOJMO DIZATI NEGATIVU PRED NAMA JAKO BITNIM UTAKMICAMA!!!!