Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opravdani zvižduci cijelog stadiona. Sudija ja pokrao Želješčar isto kao i protiv Borca.
Opet pokradeni . Dosta te Vico više 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Šta je sad teorema, da Vico gura Posušje do opstanka...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Gostima nije suđeno barem deset prekršaja, penal čisti ne računam je se ne smije dosuditi a domaćima izmislio barem deset prekršaja.
Sve u svemu nije naslovnica Posušje je pokradeno...
Sve u svemu nije naslovnica Posušje je pokradeno...
Stavite sliku Subasica van BiH i postavite pitanje za milion dolara sta je njegovo zanimanje.Nebi pomoglo ni zvanje prijatelja ni pola pola a bogumi ni publika.
Ocel vcrs Maricu psovat djecu, sviran nepostojeci ofsajd Bobanu isao bi 1 na 1, situacija za penal, jos nekoliko cistih faulova nije svirano za Posusje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nece napisat nesto tipa Gabrijelu Bobanu je sviran nepostojeci offside dok je isao sam prema golu ,ocigledno da klub iz federacije treba izboriti europu

Rang Kurira i ostalih zutila
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
hoćel zakmećat jadovi na suđenje
uaaaaaaaaaa savez uaaaaaaaaa
uaaaaaaaaaa savez uaaaaaaaaa
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Kako pokradose Posusake picqe one hinjave ! Sute i odose na futsal, naredio im Zula 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Čist penal za Posušje nije dosuđen.
Ako ono nije penal onda nije ni danas prekršaj igrača Sloge nad domaćim igračem iz kojeg su dali gol.
Naslovnica portala...Velež je pokraden...
Nema sada Posušje je pokradeno.
Jel to sudjenje bilo kao iz doba komiteta?
Kazu gura se Posusje da ispadnu bosnjacki Igman i Sloboda.
Kazu gura se Posusje da ispadnu bosnjacki Igman i Sloboda.

-
- Kontakt:
Svaka čast i Manijacima što su pjevali saveze stidi se sluga si politike te tako ukazali na krađu koje je Posušje doživjelo. Samo tako mozemo napredovati! Bravo!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gdje su nam kone da se zale na sudjenje?
Najtužnije je redakcija sportsport ba....u čudu su što napisati...kako opisati da je Posušje oštećeno debelo...
Riješen problem, pravi se mrtav....
Riješen problem, pravi se mrtav....
-
- Kontakt:
Mulalicu kakvo ti je sad sudjenje?Sto sad sutis?Sve ok?
Sasvim realan X.Zeljo bolji puno prvo,Posusje puno drugo.
Sasvim realan X.Zeljo bolji puno prvo,Posusje puno drugo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ono kontam da je Zeljeznicar dao 50% golova na prekide, ovi ubacaji Stilica su pola gola.Dugo nisam vidio da je neka ekipa dala golova ovako na prekide,i to ih baš vadi,iz igre to šteka itekako sto se moze vidjeti po tome da im prvi napadac ima 0 golova.
Boban je stvarno dobar spic,dugo fizicki jaceg napadaca nisam gledao u PL. Veceras su ga malo saigraci izdali ,mogle su me jos 2/3 lopte dati kad je sam išao(prije svega Begic u situaciji kad je po mom trebao biti penal).
Ovo sa pirotehnikom na stadionu je danas stvarno iritantno bilo nekome ko hoce da gleda utakmicu,i neznam kome moze biti zanimljivo ovo a da ima 18+ godina,ok lijepo vidjeti jednu bakljadu zapali sve sto imaš i vozi,ali xy nekih malih je vec smaranje svakoga ko hoce da gleda ovu igru.
Na kraju umjesto Zeljeznicar na poluvremenu da ima 2 razlike i da rijesi utakmicu dosli su u situaciju da mogu i bodom biti zadovoljni ,u drugom je Posusje bolje sanse imalo i vrlo lahko su mogli tri boda odnjet.
Kako vidim sad situaciju opet ce kup takmicenje odlucivati tu zadnju poziciju za Evropu,ovo cetvrto mjesto na tabeli ce biti vaga i prevaga.Tu Zrinjski i Borac ce morati vaditi situaciju kroz kup jer samo sam u njih siguran da ce biti medju prva 3,pa da oni kao osvajaci poguraju i cetvrtog.
I da svaka cast za Široki,premalo se prica o njima a toliko zasluzuju zbog ovoga sto rade na terenu.
Boban je stvarno dobar spic,dugo fizicki jaceg napadaca nisam gledao u PL. Veceras su ga malo saigraci izdali ,mogle su me jos 2/3 lopte dati kad je sam išao(prije svega Begic u situaciji kad je po mom trebao biti penal).
Ovo sa pirotehnikom na stadionu je danas stvarno iritantno bilo nekome ko hoce da gleda utakmicu,i neznam kome moze biti zanimljivo ovo a da ima 18+ godina,ok lijepo vidjeti jednu bakljadu zapali sve sto imaš i vozi,ali xy nekih malih je vec smaranje svakoga ko hoce da gleda ovu igru.
Na kraju umjesto Zeljeznicar na poluvremenu da ima 2 razlike i da rijesi utakmicu dosli su u situaciju da mogu i bodom biti zadovoljni ,u drugom je Posusje bolje sanse imalo i vrlo lahko su mogli tri boda odnjet.
Kako vidim sad situaciju opet ce kup takmicenje odlucivati tu zadnju poziciju za Evropu,ovo cetvrto mjesto na tabeli ce biti vaga i prevaga.Tu Zrinjski i Borac ce morati vaditi situaciju kroz kup jer samo sam u njih siguran da ce biti medju prva 3,pa da oni kao osvajaci poguraju i cetvrtog.
I da svaka cast za Široki,premalo se prica o njima a toliko zasluzuju zbog ovoga sto rade na terenu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 nov 2022, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Apsolutno nije vidjelo penala. Stigao ga i ostavio kontakt prsima koji je ovaj jedva dočekao i bacio se.miki651 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:05Čist penal za Posušje nije dosuđen.
Ako ono nije penal onda nije ni danas prekršaj igrača Sloge nad domaćim igračem iz kojeg su dali gol.
Naslovnica portala...Velež je pokraden...
Nema sada Posušje je pokradeno.
Razumijem da se želi izjednačiti krađa Borca i Zrinjskog sa bilo kakvom greškom drugog kluba, ali ne ide. Jadni pokušaji.
-
- Kontakt:
Gledaj kako otima bahati Željkan, a nema uticaja u savezu, onda je sve jasnošta su radili dok su imali uticaja, prošla utakmica oštećen Borac za penal, ovu su Posušje pokrali za medalju, nije ni čudo što su ispred Sarajeva na tabeli
"JOŠ OD 1926"
Drug moj, guranje sa leđa u situaciji kad lik izlazi 1 na 1.LeonProfessional je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:10Apsolutno nije vidjelo penala. Stigao ga i ostavio kontakt prsima koji je ovaj jedva dočekao i bacio se.
Razumijem da se želi izjednačiti krađa Borca i Zrinjskog sa bilo kakvom greškom drugog kluba, ali ne ide. Jadni pokušaji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Balorda, Fudo, perodeformero, Rule_hz, samirr i 69 gostiju.