jedva cekam
samo nemoj da je utorak
Evo citam kazu dozali sutra, trebaju da se dogovore samo...haj insaha da se dogovore
eto disvi....ali opet kada bude 1000% sigurno tad cu reci da ga imamo za igraca...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ado-hz je napisao/la:Zna li neko u koliko sati se igra u subotu sa Bosnom i gdje je tekma.....
padobranac1978 je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Zna li neko u koliko sati se igra u subotu sa Bosnom i gdje je tekma.....
pa ja juce postavi link i ti odmah iza tog posta napravi neku sprdnju koju niko nije skontao![]()
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=19
Idee dosta rajee vozomado-hz je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Zna li neko u koliko sati se igra u subotu sa Bosnom i gdje je tekma.....
pa ja juce postavi link i ti odmah iza tog posta napravi neku sprdnju koju niko nije skontao![]()
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=19ne vidjoh post do mene je...haj ako neko bude isao nek napise utiske nakon tekme...ja ne gumo dira u subotu..jbg
Ko se s'nama druzi murija mu oko kuce kruzi hahahabordo_Sarajevo je napisao/la:vozdra bordo braco, Sarajevo Sampion, nadam se da se mozemo druzit, Sarajevo do groba
ravnopravnost to je "tekovina" demokracijebordo_Sarajevo je napisao/la:Sarajevo samo prenose 5 puta, sramota, trebaju nas prenositi svako kolo, a ne ove kukuruz klubove
Možda bi i prenosili, ali i sam znaš da fudbaleri Sarajeva (po riječima struke od prošle godine - Janjoš, najavljena utakmica protiv Čelika na TV-u) ne vole igrati pred TV kamerama kući. Vole igrati samo na strani i da ih prate TV kamere. Kada kod kuće igrate na TV-u ljudi mogu svašta vidjeti, a naročito korektno suđenje. Primjeri Borac i Olimpic (obje na Koševu). Možda je bolje da Vas ne prenose sa Koševa, jer ljudima se smuči korektno suđenje. Navikao naš narod da se ne navlači domaćim ekipama, a kada se utakmica igra na TV-u sve se vidi, pa se razočaraju.bordo_Sarajevo je napisao/la:Sarajevo samo prenose 5 puta, sramota, trebaju nas prenositi svako kolo, a ne ove kukuruz klubove
i vi ste dobili peticu, budi ponosan sto ste u rangu Sarajeva sto se tice prenosaUstanik88 je napisao/la:ravnopravnost to je "tekovina" demokracijebordo_Sarajevo je napisao/la:Sarajevo samo prenose 5 puta, sramota, trebaju nas prenositi svako kolo, a ne ove kukuruz klubove
bla bla bla, 26.kolo, moci ces i ti na tv'u gledat kako bordo rusi strumfove, barem ces imati priliku viditi jedini pravi klub u BiHavlami97 je napisao/la:Možda bi i prenosili, ali i sam znaš da fudbaleri Sarajeva (po riječima struke od prošle godine - Janjoš, najavljena utakmica protiv Čelika na TV-u) ne vole igrati pred TV kamerama kući. Vole igrati samo na strani i da ih prate TV kamere. Kada kod kuće igrate na TV-u ljudi mogu svašta vidjeti, a naročito korektno suđenje. Primjeri Borac i Olimpic (obje na Koševu). Možda je bolje da Vas ne prenose sa Koševa, jer ljudima se smuči korektno suđenje. Navikao naš narod da se ne navlači domaćim ekipama, a kada se utakmica igra na TV-u sve se vidi, pa se razočaraju.bordo_Sarajevo je napisao/la:Sarajevo samo prenose 5 puta, sramota, trebaju nas prenositi svako kolo, a ne ove kukuruz klubove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.