FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2022, 13:31

Ne znam čemu toliko drvlje i kamenje na Bendera, ok uradio je glupost i treba ga adekvatno kazniti ali nije ni prvi ni zadnji koji je napravio glupost. Mnogi ste zaboravili kad nas je spašavao da ne izgubimo, skidao po 5, 6 zicera po utakmici, prošlu sezonu ste veoma brzo zaboravili, da je bio najbolji kad je bilo najpotrebnije. Još komentari da je pustio gol namjerno, Bože dragi.

Stoji to da mu treba zabraniti da radi gluposti kao sinoć, da dribla igrače, da čeka zadnji trenutak da ispuca loptu i tako dalje. Isto tako stoji da je drugi igrač nakon povrede i da nije na starom nivou ali dajte malo realnosti.

Negdje sam vidio da je neko napisao lijepi Muftić, nešto u tom fazonu, j ... mu porodicu skoro na svakoj utakmici u kojoj je branio a sad kao lijepi naš Muftić.
mosa lošmi stićko tit-ula!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 nov 2022, 13:32

Edis je pravi istinski Zeljin ratnik i zeli klubu sve najbolje, i zbog toga bi bio red da ponudi ostavku.
Ocigledno je da on na duge staze na zalost nije pravo rjesenje, on je onaj klasicni šok trener koji digne ekipu na pricu i motivaciju ali nesto vise od toga ne moze i to je dokazo sa zavrsetkom ove polusezone.
-Nepotrebna tvrdoglavost i guranje pojedinih igraca(Beganovic) ce mu doci glave. I najvecem laiku je jasno bilo poslije prvih pet utakmica sezone da Dzenis nema sta traziti u vrhu napada, i Edisu je sve to na konacnu naplatu doslo u jucerasnjoj utakmici kad je Dzenis triput fulio sto bi i neko ko je igro fudbal dvaput u zivotu poput hulahopke pogodio.
-Nedovoljno forsiranje mladih igraca. Treba biti realan i reci da su mladi kod Edisa sansu dobijali samo iz neophodnosti i zbog pravila u-21. Drina ne bi vidio prve postave da nije silom prilika morao zbog tog pravila, isto vazi i za Becu, cim je morao Subasic u prvu postavu, odmah je Beca na klupu letio.
Ne mogu se tako razvijati mladi igraci.
-Onda i stalno kukanje ko da vodi Posusje a ne Zelju, i ovakvi kakvi smo, nikakvi finansijski, opet imamo duplo veci budzet ove sezone od npr Sirokog, sta za to treba onda tek reci?

Nama treba trener na duge staze, koji ce gurati mlade igrace, dodijelit mu tri godine ugovor i pustit nek radi. Bekrija je odlican SD, ima slifa, mogo je pokusati i sjesti na klupu, mislim da bi i tu odlican bio.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 20 nov 2022, 13:42

:lolno:
Azzuri je napisao/la:
20 nov 2022, 13:27
Ne mogu da vjerujem da neko diskutuje ili brani Mulalica i ove rezultate..bukvalno su svi ispred nas kuci po osvojenim bodovima, ovakva podrska i brojka svaku tekmu i mi smo 7., ispod nas su Leotar, Igman, Tuzla, Posusje i Sloboda..svi drugi su ispred nas, a ne treba zaboravit da niko od tih ekipa osim Sirokog nije igrao kuci nego na zamjenskom terenu :wtf: sramota!!!! :crazy:
Svako drugacije misljenje nije branjenje nekoga, nego jednostavno neko na neke stvari gleda drugacije ili iz drugog ugla. Pustite ljude da iznose svoja misljenja..Ali si i kao gost ispred svih, ne sjecam se da je Amara neko tjerao jer je gubio kuci od Sirokog, Veleza, Borca isto nije gurao mlade igrace, a imao je preplacenu ekipu.. ako ce se bas tako gledati.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 20 nov 2022, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2022, 13:43

Klub mora presjeći, dok je bila prva hajka na Edisa na početku sezone, pružili su mu podršku i smatram da je adekvatno odgovorio na to, mada je moglo i moralo u nekim situacijama bolje.

Ne vjerujem da neko u klubu trenutno razmišlja da mijenja Edisa ipak imamo puno važnijih problema od sportskog segmenta. I zato smatram da se ljudi u klubu moraju odlučiti za vrijeme pauze šta i kako. Hvala Bogu pauza je duga, ima vremena da se odradi analiza rada rada i da se vidi šta i kako dalje.
Moraju se odlučiti, ako će Edis ostati (što mislim da neće doći u pitanje) moramo zbiti redove i gurati svi zajedno do kraja sezone pa šta god da bude ili odlučiti zamijeniti trenera (u što čisto sumnjam) i postaviti imperativ (koji se i Edisu nameće) do kraja sezone (da izbori Evropu)!

I mislim da je to jedino ispravno, ako odluče da mijenjaju trenera onda to mora biti sada, za vrijeme pauze, ako odluče da Edis ostaje onda mu moraju dati podršku do kraja sezone, a ne da ga smijene odmah nakon jednog lošeg rezultata na proljeće. Ma kakav ishod bio na kraju.

A mislim da Edisu i ističe ugovor sad pred kraj nove godine, neka me ispravi neko ako griješim, barem se tako pričalo ljetos da je potpisao na pola godine?

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 20 nov 2022, 13:45

jointunija je napisao/la:
20 nov 2022, 12:21
godrina je napisao/la:
20 nov 2022, 11:40
Pa kad se treba pocet "tuc" sa Jakovljevicima, Musama, Jusicima itd. Kad na klupi napuni 29 godina i sazrije. Eno i Gasal tamam poveo igrat pa klupa odma. Drina ne bi nikad dobio sansu da ga nije morao ubacit.
Previse mi i saburimo, realno.
Gasal se druže povrijedio,Drinu si morao malo i dozirati,sad je stekao i dobrog iskustva,i postao mladi rep.
Aci je ovo svakako oproštajna sezona znači biće eventualno 3 ili čak 4 opcija,jer se planira dovesti još jedan stoper.
A ti nama reci koji je to trener bolji a da će prihvatiti ove uslove kojr Edis ima.
Mi kad smo trenere mogli platiti 10-12 k oni su nas zaobilazili u širokom luku.
Jedino da se postigne dogovor sa strateškim partnerom onda bi se i dalo razmišljati.
Ovaj Boban iz Posušja ima veću platu od Coce i od Štile,pa ti skontaj jel trebamo biti zadovoljni plasmanom ili ne.
Gasal je i prije povrede bio zakucan za klupu, cim je Amoah poceo igrat. Sta fali po poluvrijeme im dat npr.
Ako kritikujem Edisa ne mora znacit da ga ja tjeram. Razumijem ja tebe drug, situacija nije dobra sve to stoji i ono lahko je biti general poslije bitke ali nismo mi toliko losa ekipa da se "ne moze pita napravit od 3 KM".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 20 nov 2022, 13:47

godrina je napisao/la:
20 nov 2022, 13:45
jointunija je napisao/la:
20 nov 2022, 12:21
godrina je napisao/la:
20 nov 2022, 11:40
Pa kad se treba pocet "tuc" sa Jakovljevicima, Musama, Jusicima itd. Kad na klupi napuni 29 godina i sazrije. Eno i Gasal tamam poveo igrat pa klupa odma. Drina ne bi nikad dobio sansu da ga nije morao ubacit.
Previse mi i saburimo, realno.
Gasal se druže povrijedio,Drinu si morao malo i dozirati,sad je stekao i dobrog iskustva,i postao mladi rep.
Aci je ovo svakako oproštajna sezona znači biće eventualno 3 ili čak 4 opcija,jer se planira dovesti još jedan stoper.
A ti nama reci koji je to trener bolji a da će prihvatiti ove uslove kojr Edis ima.
Mi kad smo trenere mogli platiti 10-12 k oni su nas zaobilazili u širokom luku.
Jedino da se postigne dogovor sa strateškim partnerom onda bi se i dalo razmišljati.
Ovaj Boban iz Posušja ima veću platu od Coce i od Štile,pa ti skontaj jel trebamo biti zadovoljni plasmanom ili ne.
Gasal je i prije povrede bio zakucan za klupu, cim je Amoah poceo igrat. Sta fali po poluvrijeme im dat npr.
Ako kritikujem Edisa ne mora znacit da ga ja tjeram. Razumijem ja tebe drug, situacija nije dobra sve to stoji i ono lahko je biti general poslije bitke ali nismo mi toliko losa ekipa da se "ne moze pita napravit od 3 KM".
Vidi se da ne pratis klub. Sta lupas za Gasala? Bas veze nemas. Covjek igro dao 2 tuzli i zrinjskom i POVRIJEDIO SE.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 nov 2022, 13:55

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2022, 13:57

Azzuri je napisao/la:
20 nov 2022, 13:27
Ne mogu da vjerujem da neko diskutuje ili brani Mulalica i ove rezultate..bukvalno su svi ispred nas kuci po osvojenim bodovima, ovakva podrska i brojka svaku tekmu i mi smo 7., ispod nas su Leotar, Igman, Tuzla, Posusje i Sloboda..svi drugi su ispred nas, a ne treba zaboravit da niko od tih ekipa osim Sirokog nije igrao kuci nego na zamjenskom terenu :wtf: sramota!!!! :crazy:
Jbg brate, zavisi kako gledaš objektivno ili subjektivno, mnogi će misliti da sam se navio da branim Edisa ali treba sagledati xy faktora koji su uticali na rezultat i stanje na tabeli.

Leotar - fulali x šansi, nismo iskoristili prilike, kiksali.
Široki - nadigrali ga apsolutno u svim segmentima i onda u 90+5 primaš gol i gubiš 2 boda.
Tuzlu - nadigrali, pobijedili, iako smo se opustili pred kraj pa smo morali strepiti malo.
Sarajevo - podbacili i onda na kraju ubacili u brzinu više i uspjeli isčupati bod, da je bilo još tri minute garantujem da bi dobili.
Igman - iako je 1:0 bilo je rutinski.
Sloga - borba do samog kraja, teška utakmica, dobili.
Zrinjski - poderali smo ih, nadigrali ih i iz jednog glupog šuta primaš gol jer niko nije izašao na igrača.
Velež - isto zaslužena pobjeda.
Borac - djelimično podbacili, više smo pokradeni i tu ne možeš ništa uraditi.
Posušje - kiks zbog jedne individualne greške i onda tu pomoći nema, psihički padneš i nema naprijed.

Normalno da je moglo bolje, uvijek može i mora ali treba realno sagledati, gdje bi bili da smo imali samo malo više sreće i realno suđenje. Ovdje se samo izgleda mane gledaju, treba gledati i ono što je dobro a ne gurati to pod tepih.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2022, 13:59

godrina je napisao/la:
20 nov 2022, 13:45
Gdje je bio zakucan za klupu?

slika

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 20 nov 2022, 14:03

Laz je da se duguje 4-5 plata. To bi znacilo da od jula nisu primili platu. Ne znam i nije mi jasno zbog cega se iznose takve lazi na javni forum.

Neko je isto gore spomenuo kako smo od 2016 imali novac ali smo izmijenjali trenera i trenera i to je kao problem. Kakvih trenera? Trenera kojima je Zeljo vrh, premija trenerske karijere, dovoljno je pogledati njihove karijere poslije Zelje. Jedini i najvazniji problem je taj da nikad nismo znali da dovedemo kvalitetnog i normalnog trenera. Mi dovedemo Krcmarevica i covjeku glavna prica na pressu kako je sluzio vojsku u Sarajevu i onda udjes u zacaran krug, ovaj dovede kamion svojih igraca, dobije otkaz, dovedemo nekog slicnog on otjera njegove, dovede svoje i tako u krug dok se boje ne rastope, a svaki koji dodje najavljuje borbu za titulu. Nismo znali da dovedemo kvalitet, zato smo i pravili gluposti i citav taj cirkus.

To je isto da dovedemo opet Vucenovica, Stokica i uparimo ih sa Beganovicem u napadu i kazemo sad cemo biti efikasniji, napadamo titulu, uz to napravimo spektakularnu press konferenciju, cak sam uvjeren da bi bilo dosta navijaca koji bi povjerovali u to i onda bi se kad pocne liga cudili sto ova trojca ne mogu gola zabiti.

Mi cemo kao biti pametni pa cemo sa Kosticima, Memicima, Krcmarevicima itd "napadati" titule i ocekivati da ce Mulalic biti dobar trener. Mi i dalje ne shvatamo da je najbitnija funkcija u sportskom dijelu kvalitetan trener, od toga sve pocinje. Valjda nekad i mi to skontamo. Dovoljno je samo pogledati ove sezone Siroki i sta znaci iole normalan trener i sa budzetom manjim od naseg, gdje se nalaze i to sve bez kukanja, plakanja, prenemaganja, suplje price o ljubavi prema klubu itd..

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 20 nov 2022, 14:10

Hajd dobro do mene je, mada znam da su jos neki pisali steta za Gasala tamam usao u formu. Da je srece da i on i Amoah zabiju jos po 5-6 golova, ali sustina je ista. Nije tjeranje Edisa ako kazemo da je imao pogresnih poteza i da mislim da ova ekipa moze bolje
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 20 nov 2022, 14:21

Steta za +6

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 20 nov 2022, 14:26

Imamo opet fin raspored u sledeca 3 kola. Pogledaj raspored ostalih na vrhu. Sve medjusobno, 2 3 igraca, dobre pripreme i malo taktike.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2022, 14:49

Brkooo je napisao/la:
20 nov 2022, 14:03
Mi cemo kao biti pametni pa cemo sa Kosticima, Memicima, Krcmarevicima itd "napadati" titule i ocekivati da ce Mulalic biti dobar trener. Mi i dalje ne shvatamo da je najbitnija funkcija u sportskom dijelu kvalitetan trener, od toga sve pocinje. Valjda nekad i mi to skontamo. Dovoljno je samo pogledati ove sezone Siroki i sta znaci iole normalan trener i sa budzetom manjim od naseg, gdje se nalaze i to sve bez kukanja, plakanja, prenemaganja, suplje price o ljubavi prema klubu itd..
Haj sad realno, kojeg bi ti trenera doveo umjesto Edisa, ali da pričamo o realnim opcijama? Dobro razmisli, pogledaj koje opcije imaš na tržištu, da li bi ti treneri htjeli doći u Želju u trenutnoj situaciji, koliko koštaju i šta traže da klub obezbijedi.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 20 nov 2022, 14:54

Kakvi smo mi debili, pa morali smo dobiti jucer u pm..isli bi na +6 od pitara i fino bi se osigurali za proljece..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 20 nov 2022, 15:02

1921boy je napisao/la:
20 nov 2022, 14:49
Brkooo je napisao/la:
Haj sad realno, kojeg bi ti trenera doveo umjesto Edisa, ali da pričamo o realnim opcijama? Dobro razmisli, pogledaj koje opcije imaš na tržištu, da li bi ti treneri htjeli doći u Želju u trenutnoj situaciji, koliko koštaju i šta traže da klub obezbijedi.
ma brate mi smo kurcina sve dok neko ne dodje u klub sa parama ,do tada cemo se ovako vrtiti dva koraka naprijed 17 nazad i to treba prihvatiti.Nego covjek se nafura,otvori nam se, konkurencija u kurcu ,nemamo bas toliko losu ekipu,ludilo na tribinama pa razguli to **** Posusje **** mu majku :damn: 15 dana nisi igrao moras pobjediti .Ne znam, ne mogu biti pametan ,niko me ne moze ubjediti da ova ekipa ne moze bolje,nije sve hajmo izginuti daj malo i mozga.Taktika ne postoji,izmjene su mu svaki put bile katastrofa ,ne znamo utakmicu zavrsiti ni sa igracem vise kako treba ,ukratko odron.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 20 nov 2022, 15:09

Brkooo je napisao/la:
Laz je da se duguje 4-5 plata. To bi znacilo da od jula nisu primili platu. Ne znam i nije mi jasno zbog cega se iznose takve lazi na javni forum.

Neko je isto gore spomenuo kako smo od 2016 imali novac ali smo izmijenjali trenera i trenera i to je kao problem. Kakvih trenera? Trenera kojima je Zeljo vrh, premija trenerske karijere, dovoljno je pogledati njihove karijere poslije Zelje. Jedini i najvazniji problem je taj da nikad nismo znali da dovedemo kvalitetnog i normalnog trenera. Mi dovedemo Krcmarevica i covjeku glavna prica na pressu kako je sluzio vojsku u Sarajevu i onda udjes u zacaran krug, ovaj dovede kamion svojih igraca, dobije otkaz, dovedemo nekog slicnog on otjera njegove, dovede svoje i tako u krug dok se boje ne rastope, a svaki koji dodje najavljuje borbu za titulu. Nismo znali da dovedemo kvalitet, zato smo i pravili gluposti i citav taj cirkus.

To je isto da dovedemo opet Vucenovica, Stokica i uparimo ih sa Beganovicem u napadu i kazemo sad cemo biti efikasniji, napadamo titulu, uz to napravimo spektakularnu press konferenciju, cak sam uvjeren da bi bilo dosta navijaca koji bi povjerovali u to i onda bi se kad pocne liga cudili sto ova trojca ne mogu gola zabiti.

Samo mala napomena...treneri se ne dovode sami, ima neko ko se tu pita, i ko ih dovodi. Ne daj Bože nikada više onakvog dovođenja trenera (i igrača) kao 2016. Bacismo 5 miliona većinom na ublehe (čast pojedinim igračima).
Sjetimo se u kakvoj situaciji je došao Edis. I kakvi su ciljevi postavljeni pred njega. Ne branim ga sekunde (jer igre i ideje nemamo) ali uprava nije izašla u javnost, i prema navijačima sa planom i ciljevima ove sezone. I bez obzira da smo ipak u nekoj borbi za Europu, sa solidnom pozicijom na tabeli, trener se tjera. To je glavna tema našeg predsjednika amatera sinoć poslije tekme...a da ne spominjem da je protiv Borca dobacivao glavnom sudiji (čuj predsjednik Želje dobacuje sudiji) da mu da crveni karton.
I sinoć i danas neviđena hajka i vrijeđanje. Vrijeđanje trenera koji ima 300 tekmi u plavom dresu. To samo pokazuje gdje smo mi uopšte kao klub. I da nema onih momaka na JUGU, da nema neizmjerne i nerazumljive ljubavi navijača na ostalim tribinama, zapitajmo se gdje bi bili. Imamo upravu koja ne može ništa da napravi i donese u klub, ali psuju i vrijeđaju našeg trenera i igrače (Beganović)
Ne znam zaista kojim putem mi idemo, i šta zaslužujemo ovakvim odnosom ljudi u klubu...

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2022, 15:13

KANA je napisao/la:
20 nov 2022, 15:02
ma brate mi smo kurcina sve dok neko ne dodje u klub sa parama ,do tada cemo se ovako vrtiti dva koraka naprijed 17 nazad i to treba prihvatiti.Nego covjek se nafura,otvori nam se, konkurencija u kurcu ,nemamo bas toliko losu ekipu,ludilo na tribinama pa razguli to **** Posusje **** mu majku :damn: 15 dana nisi igrao moras pobjediti .Ne znam, ne mogu biti pametan ,niko me ne moze ubjediti da ova ekipa ne moze bolje,nije sve hajmo izginuti daj malo i mozga.Taktika ne postoji,izmjene su mu svaki put bile katastrofa ,ne znamo utakmicu zavrsiti ni sa igracem vise kako treba ,ukratko odron.
Razumijem ja to, ima grešaka, može i mora bolje, nisam ni ja zadovoljan nekim potezima. Sve to stoji, dobro znaš situaciju u klubu, ali zastani i samo malo razmisli, ko bi došao u ovaj haos? Lijepo to izgleda sada, tabela, furanje, tribine, kop, borba ali treba realno sagledati situaciju, vrijeme prolazi a rješenja nema, dan po dan, porezna pripisuje imovinu, tužbe stižu, ljudi traže svoje pare a mi se ovdje pravimo kao da je nama Edis jedini problem.

Trenutno smo osuđeni na tavorenje i borbu za preživljavanje dan za danom, bilo koje drugo razmišljanje je pogubno. Uostalom šta nam znači i Evropa i titula ako ostanemo bez imovine.

Treba malo poredati listu prioriteta i razmisliti o cjelokupnoj situaciji, čovjek kad bi pogledao sa strane rekao bi teče med i mlijeko i da je Edis jedini problem u cijelom sistemu.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 nov 2022, 15:21

racunajuci samo kiks protiv posusja zijanio si
+7 velez +6 kone uz tekmu manje rame uz rame sa vicinim pulenima..
edisa postujem jer je tu kad niko drugi nece i bori se ali realnost je da on nije kapacitet za FKŽ..
napamet mu znas prvih 11 i izmjene.. trener koji nema plan B za vrijeme utakmice..
nafura igrace u prvom poluvremenu gdje ubijemo svakog ali nam nedostaje realizacija.. i kad izgore u prvom a nisu zabili makar 2 nastaje problem jer nemas adekvatne zamjene na klupi..
svi mi realni smo svjesni da su trenutno rezultati u drugom planu ali kad nam se vec konkurencija ovako nudi da odemo u evropu treba to maksimalno i koristiti..
leotar siroki posusje.. pa cak i sarajevo.. sve se to moglo i moralo dobit.. zrinju ako nisi nadigro bio si bara bara sigurno..
nedostaje nam 4 5 igraca makar kao adekvatna zamjena ali prije svega mislim da nam treba drugi trener.. edisu svaka cast i hvala mu za sve ali nije on kapacitet za ovu ekipu koja realno moze uz dobrog špica moze i titulu napasti obzirom na rezultate konkurencije..
al sta da pricas o treneru koji uporno gura beganovica na spica a lik u sezoni nema gola.. na klupi mu klasicni spic koji ima 3 gola.. ne kazem da je haracic igracina ali mislim da je 200% bolja opcija od beganovica..
ako vec planiraju ostaviti edisa onda mu treba skrenuti paznju da malo spusti loptu i da utakmicu zavrsava u drugom poluvremenu a ne da u prvom potrosi svu snagu igracima hajcom a gola ni na vidiku.. u slucaju da se dovede kvalitetan špic onda bi ova taktika imala smisla ali do tad je ova taktika samoubistvo..

al haj da ne pala*udimo bezveze za mene je i ovo vise nego sto sam ocekivao kao i za vecinu realnih navijaca..
bil hair da FKŽ izgura iz ovih s*anja pa cemo onda o rezultatima a do tad ŽELJOVCI SVI NA GRBAVICU SVAKU ŽELJINU UTAKMICU ! mi smo ti koji ovaj klub odrzavaju u zivotu trenutno i IZ LJUBAVI PREMA TRADICIJI u proljetnom dijelu jos jace i jos luđe sa posjetom ! vec smo dokazali da smo broj 1 u drzavi al hajmo jos vise podić ljestvicu i punit kasu voljenog kluba ! NAVIJAČI ŽELJEZNIČARA A NE REZULTATA !!!
Mi smo Željini, Željo je naš !

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 20 nov 2022, 16:11

VeteranSA je napisao/la:
20 nov 2022, 15:09
Brkooo je napisao/la:

Samo mala napomena...treneri se ne dovode sami, ima neko ko se tu pita, i ko ih dovodi. Ne daj Bože nikada više onakvog dovođenja trenera (i igrača) kao 2016. Bacismo 5 miliona većinom na ublehe (čast pojedinim igračima).
Sjetimo se u kakvoj situaciji je došao Edis. I kakvi su ciljevi postavljeni pred njega. Ne branim ga sekunde (jer igre i ideje nemamo) ali uprava nije izašla u javnost, i prema navijačima sa planom i ciljevima ove sezone. I bez obzira da smo ipak u nekoj borbi za Europu, sa solidnom pozicijom na tabeli, trener se tjera. To je glavna tema našeg predsjednika amatera sinoć poslije tekme...a da ne spominjem da je protiv Borca dobacivao glavnom sudiji (čuj predsjednik Želje dobacuje sudiji) da mu da crveni karton.
I sinoć i danas neviđena hajka i vrijeđanje. Vrijeđanje trenera koji ima 300 tekmi u plavom dresu. To samo pokazuje gdje smo mi uopšte kao klub. I da nema onih momaka na JUGU, da nema neizmjerne i nerazumljive ljubavi navijača na ostalim tribinama, zapitajmo se gdje bi bili. Imamo upravu koja ne može ništa da napravi i donese u klub, ali psuju i vrijeđaju našeg trenera i igrače (Beganović)
Ne znam zaista kojim putem mi idemo, i šta zaslužujemo ovakvim odnosom ljudi u klubu...
Jesam dobro skontao,naš predsjednik dobacuje sudiji na utakmici protiv Borca da isključi Edisa?
Šokiran sam ako se ispostavi istinom.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.