Onaj tupan @Memara je ovdje pisao godinama da je istok i sjever rak rana kluba hahah
Lijepi nas Istok zbog njih su igraci morali trcati ako nista.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onaj tupan @Memara je ovdje pisao godinama da je istok i sjever rak rana kluba hahah
Ako je tako onda je regularno, al cinim se da je broj 18 skrenuo malo loptu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:21Gol je dao igrač koji je izveo prekid.bordobijeli je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:09Opet gol iz ofsajda. 1m ofsajdu igrac koji je zabio. Mi smo loši al drugu utakmicu u gostima golovi iz debelog ofsajda.
Ma brate, sve i da su ocajni, momci su na pocetku karijere i mogu samo napredovat i trudit se, jer im je cilj da se prodaju negdje i zarade pare. Sad imaju mizerne plate. Problem su "igracine" poput Suljica, Dzafica, Hamze, Tomasevica itd, koji masnu lovu uzimaju a doprinos na terenu nikakav.
Nije. Pervan strijelac. Preletila sve i zavrsila u golu.bordobijeli je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:23Ako je tako onda je regularno, al cinim se da je broj 18 skrenuo malo loptu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:21Gol je dao igrač koji je izveo prekid.bordobijeli je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:09Opet gol iz ofsajda. 1m ofsajdu igrac koji je zabio. Mi smo loši al drugu utakmicu u gostima golovi iz debelog ofsajda.
Priča je bila kako ih guši pritisak istoka. Evo sad igraju bez ikakvog pritiska, odmor za oči i za dušu sve im yebem letargično.
Jedva čekam proljece, da istok **** mrtvu mater Dalu Varešanovićuf0rest1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:23Onaj tupan @Memara je ovdje pisao godinama da je istok i sjever rak rana kluba hahah
Lijepi nas Istok zbog njih su igraci morali trcati ako nista.
U pet deka. Nikakvu oni zivost ne unose u igru. Citav svijet baca u vatru igrace sa 17 godina, a mi nase do 23. tjesimo da ima vremena i za prosjecne partije im govorimo da razvaljuju. Zato nikad od njih nece biti igraca jer se umisle da su igracine a veze nemaju.
Pod Mirvicem 20 poraza. Slucajnost ili..?Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:24Na kraju prošle sezone smo imali 13 poraza, najgori skor od kako se igra zajednička liga. Ova POLUsezona 7 poraza, a ima se igrat još čitav krug jedan...
Milja da bude max plata jel imaju stida barem malo,sta uradise sve im hebem. Mene ne boli apsolutno nista osima kad vidim igrace naseg tima da nece da trce,ginu 90 min,kad vidis kapitena kod 2-0 da nije glas podigao. Znam ja kako bi se ovo nekad rijesilo al eto nemamo damu na ni za to. Daj samo tekmu na Kosevu tad ce kunem vam se Suljic da leti po terenu i Dzafic i slicni. Nikad svega mi mog ta dvojica bijednika,Tomasevic,Drobarov, i jos par nnih nebi zaigrali osim na tribinama
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, Bing [Bot], budzak, Confiance, DzemoSmjecanin, Haksss, hurem, jurisicduska, Kyle88, macahz, miguelramos, mnon46, MostarReds22, muhamedhulk, nedimmmm1337, PapakIzSa, Pena, propoklopac, riki46, Rodman, Rule_hz, SilaMoc1946, skoJaa, Vanja8, Venom, XCustom, Zagor i 182 gosta.