Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da derbi sam i zaboravio,bice veselo,dobro to je bosanski Dinamo mozda i procepi na proljece...
- BiHSportman
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Bukvic više penala odbranio u karijeri nego sto je primio 

Sad ce naše vrijeme ,neka vas jos ovaj vikend,vidit cete vi ko je šampion priprema kad euforija krene u tom razdoblju
Sve do kraja februara cemo harat i bahatit se

Sve do kraja februara cemo harat i bahatit se

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Meraak1921
- Kontakt:
sta kae Mirva? Trebinjee kad me vidis yebi me? Dosta dva stop
Na proljeće ide neka nova priča.Meraak1921 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:48sta kae Mirva? Trebinjee kad me vidis yebi me? Dosta dva stop
Melji Rajvo cvjeta kad i visibaba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Lajk da starleta ostane dozivotno!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Azmir i Mirvić vode svoje klubove u federalku.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- RollingPaper
- Kontakt:
Sarajevo 6 bodova od zone ispadanja, Velež 5, TC samo 2. Bice veselo na proljece
Na proljeće dovode Oršića, Kataija, Stevanovića i Livaju kao zamjenu za Ahmetovića. Na klupu dolazi Bjelica.
bosanski Dinamo…
bosanski Dinamo…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
Sve ok
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Mirvicu ostani
Obuci osmijeh od uha do uha poslije utakmice, svjestan realnosti.
Obuci osmijeh od uha do uha poslije utakmice, svjestan realnosti.
JugJugJug je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:17
Hahahahahha kazem nastavak..idemo PERVANE HET TRIK.JugJugJug je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:12Hahahahaha gdje su ovi pitari sto se raduju kiksu Bendera? Vi ste najlosija ekipa u ligi sad ce vam ljudi 3 zabiti. Napada leotar ko da gubi.
Samo kako je namazan Emir Hadzic i Ajla,ide pauza nece biti pritiska 3 mjeseca jos po 10.000. Nema ih ko tjerati.
MIRVA OSTANI,TOZA TI SEJINOG
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
- Kontakt:
Jel realno da se moze ovoliko promasiti u selektiranju igraca.
Meni su komsije fakat enigma, mislim to su ozbiljni igraci za uslove PL a i Fedja je ozbiljan trener u nasim okvirima.
Poslije furioznih priprema i megalomanskih najava ja sam mislio pa ovi ce i Zrinju srusit ove sezone, ne mogu tek tako davati razne izjave.
Mislim da je ta “kurcevitost” iskreno da se izrazim i kostala klub, umjesto da se fino, smireno, predano radilo, najavila borba za Evropu, jok, najavljivali bosanski Dinamo, stvorili ogroman pritisak sami sebi i pukli totalno.
Sta jos ne mogu da vjerujem je da drzite jos onog kera Hadzica u klubu, pa ono je teski ljigavac i parazit.
Meni su komsije fakat enigma, mislim to su ozbiljni igraci za uslove PL a i Fedja je ozbiljan trener u nasim okvirima.
Poslije furioznih priprema i megalomanskih najava ja sam mislio pa ovi ce i Zrinju srusit ove sezone, ne mogu tek tako davati razne izjave.
Mislim da je ta “kurcevitost” iskreno da se izrazim i kostala klub, umjesto da se fino, smireno, predano radilo, najavila borba za Evropu, jok, najavljivali bosanski Dinamo, stvorili ogroman pritisak sami sebi i pukli totalno.
Sta jos ne mogu da vjerujem je da drzite jos onog kera Hadzica u klubu, pa ono je teski ljigavac i parazit.
Vidim i na derbiju u Mostaru se trazi stolica vise 

-
- Kontakt:
Vjeruj mi da su to sve samo ne ozbiljni igracielevenblues je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:00Jel realno da se moze ovoliko promasiti u selektiranju igraca.

1946-1987
Zaista lijepi kadrovi pod BB, na terenu igrači Zrinjskog i Borca, a iznad njih suncem okupan Velež. Neke stvari je nemoguće srušiti.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Godinama Široki ima bolju posjetu! Za grad, titule bruka je posjeta pod BBelevenblues je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:04Kao i uvijek, mislim da po realnim podacima a ne ovim sto savez izbacuje bolju posjetu imaju Siroki i Posusje ove polusezone, Velez cu izuzeti jer su u Gabeli bili.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, HZbec i 40 gostiju.