FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gubimo od poluamatera po ko zna koji put, sto znaci sa smo mi nista drugo nego amateri. Imas dvije sedmice da pripremis utakmicu i ovako izadjes. Alisah se gubio na terenu, Aboubakar ne znam sta radi u klubu a ne na terenu, Tomasevicu raskinuti ugovor za uzasne partije, nevjerovatan kiks igrac. Nase najbolje krilo Ikic opet s klupe pocinje, "kapiten" se opet vrti ko na ringispilu, i opet utakmicu na losem terenu pocinjemo bez visokog napadaca koji moze nesto iz centarsuta uraditi ili spustati lopte na stranu.
Sto se tice polusezone, sve je super pocelo ali na kraju najgora polusezona u historiji kluba. I to ne samo u sportskom smislu, nego se neke opasne mucke desavaju i oko stadiona, koji se kako je krenulo nece srediti ni u drugom dijelu sezone. Samo mogu reci Feđa oprosti, pogresan covjek se otjerao. Emir Hadzic i njegovi puleni su trebali letjeti, i nadam se da ce vecina letjeti na polusezoni. Tomasevic nije kalibar za Sarajevo i onaj ko mu je vidio onu mutavu facu je to morao znati. Suljicu podhitno se zahvaliti i zapamtiti da se te stare zvjezdice ne vracaju, samo okaljaju sebi obraz. Nego momku dati raskid ugovora i par lopti da ponese kuci da se vrti i žonglira. Ko god je skautirao Aboubakara i Mustafica i dao im opasne plate, taj je ili glup ili u nekom talu, jer pola juniora moze pruziti isto. Kakve uslove i plate ljudi uzimaju, tu ne smije biti price o bilo kakvom pritisku. Nisu momci izgleda svjesni sta je profesionalni fudbal i kakav pritisak igraci van nase drzave imaju.
Ovo se vise trpiti ne moze i ne znam sta kao navijaci da uradimo. Vrtimo se u krug, mijenjamo vlasnike, uprave, trenere a samo idemo u vecu dubiozu. I konacno sam mislio da cemo bar tog trenera istrpiti ali sve se opet isto pokazalo. Samo se nadam da Mirvic ima iskrene namjere, a ne kao sto neki pisu i da neko manje ciscenje na polusezoni ovo moze stabilizovati.
Sto se tice polusezone, sve je super pocelo ali na kraju najgora polusezona u historiji kluba. I to ne samo u sportskom smislu, nego se neke opasne mucke desavaju i oko stadiona, koji se kako je krenulo nece srediti ni u drugom dijelu sezone. Samo mogu reci Feđa oprosti, pogresan covjek se otjerao. Emir Hadzic i njegovi puleni su trebali letjeti, i nadam se da ce vecina letjeti na polusezoni. Tomasevic nije kalibar za Sarajevo i onaj ko mu je vidio onu mutavu facu je to morao znati. Suljicu podhitno se zahvaliti i zapamtiti da se te stare zvjezdice ne vracaju, samo okaljaju sebi obraz. Nego momku dati raskid ugovora i par lopti da ponese kuci da se vrti i žonglira. Ko god je skautirao Aboubakara i Mustafica i dao im opasne plate, taj je ili glup ili u nekom talu, jer pola juniora moze pruziti isto. Kakve uslove i plate ljudi uzimaju, tu ne smije biti price o bilo kakvom pritisku. Nisu momci izgleda svjesni sta je profesionalni fudbal i kakav pritisak igraci van nase drzave imaju.
Ovo se vise trpiti ne moze i ne znam sta kao navijaci da uradimo. Vrtimo se u krug, mijenjamo vlasnike, uprave, trenere a samo idemo u vecu dubiozu. I konacno sam mislio da cemo bar tog trenera istrpiti ali sve se opet isto pokazalo. Samo se nadam da Mirvic ima iskrene namjere, a ne kao sto neki pisu i da neko manje ciscenje na polusezoni ovo moze stabilizovati.
-
- Kontakt:
Mirvić nije sekunde čist. Prvo, ne može se ovaj klub voliti nasilu. Drugo, svako ko voli ovaj klub i najmanje, već bi otjerao pojedince.
Aylah iskoristila odličnu priliku da ne radi ništa, a uzima keš.
Emir doveo jednog od najgorih stranaca u historiji kluba.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
"Mogu reći da je bilo otvoreno u prvom poluvremenu. Pokušavali smo, bilo je nekih poluprilika, ali svi koji su pratili utakmicu mogli su da vide da nismo ništa uspjeli napraviti u drugom dijelu. Kao da smo namjerno pravili faulove u zoni odakle nas mogu ugroziti, a upozoravali smo da se to ne radi. Čestitke Leotaru, što se mene tiče, pojedinci su pokazali da nemaju kvalitet da nose dres Sarajeva. Sada je na strani uprave da to rješava i da odluči šta i kako dalje", kazao je Šćepanović, pa je dodao:
"U prvom dijelu primili smo 25 golova, postigli 22, to je poražavajuća statistika koja nam ne ide u prilog i tabela i rezultati sve govore. Momci su dali svoj maksimum, e sad da li je to u ovom trenutku dovoljno, očito nije. Ide reset jedan veliki na odmoru, a imaju ljudi zaduženi za rješavanje ostalih problema".
"U prvom dijelu primili smo 25 golova, postigli 22, to je poražavajuća statistika koja nam ne ide u prilog i tabela i rezultati sve govore. Momci su dali svoj maksimum, e sad da li je to u ovom trenutku dovoljno, očito nije. Ide reset jedan veliki na odmoru, a imaju ljudi zaduženi za rješavanje ostalih problema".
Pa jeste rekao ali u drugom smislu,dali su maximum ali njihov maximum je ovo i nije dovoljno ni za k.urac.
. Kao da smo namjerno pravili faulove u zoni odakle nas mogu ugroziti, a upozoravali smo da se to ne radi. Čestitke Leotaru, što se mene tiče, pojedinci su pokazali da nemaju kvalitet da nose dres Sarajeva. Sada je na strani uprave da to rješava i da odluči šta i kako dalje", kazao je Šćepanović, pa je dodao:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Istok je malo, pet istoka zaslužujete mater vam poganu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dosao do ovog o Fedji pa jel te stid i tebe i Fedju i Hadzice hahah nista Fedja nije kriv vec samo Hadzic? Licno znam da je napisao spisak igraca koje zeli a ti igraci su dno,najgori trener u historiji kluba hebem mu sve sto ima i njemu i Hadzicu i svima koji ovo napravisebroj6 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:12Gubimo od poluamatera po ko zna koji put, sto znaci sa smo mi nista drugo nego amateri. Imas dvije sedmice da pripremis utakmicu i ovako izadjes. Alisah se gubio na terenu, Aboubakar ne znam sta radi u klubu a ne na terenu, Tomasevicu raskinuti ugovor za uzasne partije, nevjerovatan kiks igrac. Nase najbolje krilo Ikic opet s klupe pocinje, "kapiten" se opet vrti ko na ringispilu, i opet utakmicu na losem terenu pocinjemo bez visokog napadaca koji moze nesto iz centarsuta uraditi ili spustati lopte na stranu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Po SABLIĆA pješke otići i na rukama ga donijeti. Sa rosterom 2x slabijim napravio duplo bolji rezultat od oba trenera u ovoj godini, pogotovo od Dudića. Čovjek je masterclass radio sa kakvim je igračima raspolagao, sa ovima bi sada imao sigurno više od 36 bodova i bio prvi na tablici, a Čelik napunio.
Danas se pokazalo da ono guraj akademce ne pije vode, eto danas je igralo 90% akademija i protiv Leotara ništa nisi stvorio. Džafić, Rashid, Mustafić, Aničić (isključivo zbog historije povreda) raskid ugovora, igrači koji nemaju kvalitet za Sarajevo osim Marina, Ahmetović se trebao penzionisati na ljeto, a svakako već 2 godine je tu na osnovu neke šprednje, duha nekog. Prodati Đokanovića obavezno. Dizdarevića smo ukopali, tako da i tu je prodaja poželjna. Roster naredne polusezone treba da izgleda ovako:
Golman: Šahinović, golman iskusniji (tipa Burić, Fejzić)
Štoper: Drobarov, Trako, 2 štopera ozbiljna ( Jozo Šimunović, Stipe Radić, Ante Majstorović)
Lijevi bek: Tomašević, Jovašević - neka se bore za prvih 11
Desni bek: Musa, Vršajević, Mulalić - akcenat na razvijanju i predstavljanju na tržište Mulalića
Vezni red: Ramić, Čirjak, Salčin, Avramovski, Ališah, Buljubašić - ovdje eventualno jednog kreativnog veznog dovesti ukoliko se Salčin i Avramovski budu koristili na drugim pozicijama ofanzivnijim (zavisno od formacije, desetka ili krila)
Krila: Ramić, Suljić, Ikić, Varešanović
Špicevi: Čataković, Mulahusejnović
Sa ovim uz normalnog trenera ti si u borbi za prva 2 mjesta uz Borac i Zrinjski, normalnog trener nemamo od 25.12., kad je otjeran Sablić. Samo normalan trener, koji je taktički potkovan i naredne sezone si u čistoj borbi za duplu krunu uz nekoliko normlanih ulaznih i izlaznih transfera u tom periodu.
Ali, sve ovo gore propada ako se Mirviću nisu čiste namjere sa klubom i ako se ne odmakne od mahale.
Danas se pokazalo da ono guraj akademce ne pije vode, eto danas je igralo 90% akademija i protiv Leotara ništa nisi stvorio. Džafić, Rashid, Mustafić, Aničić (isključivo zbog historije povreda) raskid ugovora, igrači koji nemaju kvalitet za Sarajevo osim Marina, Ahmetović se trebao penzionisati na ljeto, a svakako već 2 godine je tu na osnovu neke šprednje, duha nekog. Prodati Đokanovića obavezno. Dizdarevića smo ukopali, tako da i tu je prodaja poželjna. Roster naredne polusezone treba da izgleda ovako:
Štoper: Drobarov, Trako, 2 štopera ozbiljna ( Jozo Šimunović, Stipe Radić, Ante Majstorović)
Desni bek: Musa, Vršajević, Mulalić - akcenat na razvijanju i predstavljanju na tržište Mulalića
Vezni red: Ramić, Čirjak, Salčin, Avramovski, Ališah, Buljubašić - ovdje eventualno jednog kreativnog veznog dovesti ukoliko se Salčin i Avramovski budu koristili na drugim pozicijama ofanzivnijim (zavisno od formacije, desetka ili krila)
Sa ovim uz normalnog trenera ti si u borbi za prva 2 mjesta uz Borac i Zrinjski, normalnog trener nemamo od 25.12., kad je otjeran Sablić. Samo normalan trener, koji je taktički potkovan i naredne sezone si u čistoj borbi za duplu krunu uz nekoliko normlanih ulaznih i izlaznih transfera u tom periodu.
Ali, sve ovo gore propada ako se Mirviću nisu čiste namjere sa klubom i ako se ne odmakne od mahale.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Elhamdulillah izgubismo. Nisma gledao niti cu gledati vise, ne treba ovo nikome.
Da Bog da ligamente pokidali
Da Bog da ligamente pokidali
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ma Tanov igrac, ubacio ga kao domaceg covjeka koji voli klub i ta sranja. Uglavnom Tan upravlja s nama i radi sta zeli a svi ostali su pijuni koje on podmece navijacima i javnosti.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:13Mirvić nije sekunde čist. Prvo, ne može se ovaj klub voliti nasilu. Drugo, svako ko voli ovaj klub i najmanje, već bi otjerao pojedince.
Pa gledajuci igru i trenutno stanje (pogotovo zadnje 4 utakmice), opet je izvlacio maksimum od njih. Ne kazem da je idealan trener ali je bilo vecih krivaca. Mogao se on istrpiti, a mi malo promijeniti politiku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:17Dosao do ovog o Fedji pa jel te stid i tebe i Fedju i Hadzice hahah nista Fedja nije kriv vec samo Hadzic? Licno znam da je napisao spisak igraca koje zeli a ti igraci su dno,najgori trener u historiji kluba hebem mu sve sto ima i njemu i Hadzicu i svima koji ovo napravisebroj6 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:12Gubimo od poluamatera po ko zna koji put, sto znaci sa smo mi nista drugo nego amateri. Imas dvije sedmice da pripremis utakmicu i ovako izadjes. Alisah se gubio na terenu, Aboubakar ne znam sta radi u klubu a ne na terenu, Tomasevicu raskinuti ugovor za uzasne partije, nevjerovatan kiks igrac. Nase najbolje krilo Ikic opet s klupe pocinje, "kapiten" se opet vrti ko na ringispilu, i opet utakmicu na losem terenu pocinjemo bez visokog napadaca koji moze nesto iz centarsuta uraditi ili spustati lopte na stranu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je ok izjavamiky_hz je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:15Pa jeste rekao ali u drugom smislu,dali su maximum ali njihov maximum je ovo i nije dovoljno ni za k.urac.
. Kao da smo namjerno pravili faulove u zoni odakle nas mogu ugroziti, a upozoravali smo da se to ne radi. Čestitke Leotaru, što se mene tiče, pojedinci su pokazali da nemaju kvalitet da nose dres Sarajeva. Sada je na strani uprave da to rješava i da odluči šta i kako dalje", kazao je Šćepanović, pa je dodao:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Tebi samo nek nije mahalac neki ugrozen. Tan je bio tu i kad su se duple uzimale i playoff igrao, a kako je nas braaaca Mirvic dosao, mi smo potonuli ko Titanik.bordobijeli je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:12Ubjedjen sam da je i dalje Tan vecinski vlasnik, da on vrti i podmeće ova imena koja vode klub. Kusturica, Selimović, Kencoo, Mirvic, Ajla, Sabrina, Nam mislim da su oni samo igrači od Tana igraju dok ih ne potroši odnosno dok je pozitive i rezultata kad ne ide mjenja ih.
Po meni je Tan najveci problem kluba, nikad nije definisao sta zeli od Sarajeva
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
NisamInSajder je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:18Po SABLIĆA pješke otići i na rukama ga donijeti. Sa rosterom 2x slabijim napravio duplo bolji rezultat od oba trenera u ovoj godini, pogotovo od Dudića. Čovjek je masterclass radio sa kakvim je igračima raspolagao, sa ovima bi sada imao sigurno više od 36 bodova i bio prvi na tablici, a Čelik napunio.

de nek rijesi ljubic za pocetak
1946-1987
-
- Kontakt:
Vidim bas mnogi ovdje poznaju ovu igru,da ponovim ono sto sam rekao prije nego je dosao,kada ste ga prizivali da je to klocina koja nije za Sarajeva,da je dzaba 100 rokova da mu date kad je levat i kad nece nista napraviti,ovo sad je njegovih ruku djelo. Sablica nisno podrzali 2 roka i dali mu priliku jer nas je vodio kad smo bili na dnu u svakom pogledu,bio vam je kloc,blitvar i sl bez da mu se dala ozbiljna prilika a kao Fedji podrska a mogao je da bira i radio sta hocebroj6 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:21Pa gledajuci igru i trenutno stanje (pogotovo zadnje 4 utakmice), opet je izvlacio maksimum od njih. Ne kazem da je idealan trener ali je bilo vecih krivaca. Mogao se on istrpiti, a mi malo promijeniti politiku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:17Dosao do ovog o Fedji pa jel te stid i tebe i Fedju i Hadzice hahah nista Fedja nije kriv vec samo Hadzic? Licno znam da je napisao spisak igraca koje zeli a ti igraci su dno,najgori trener u historiji kluba hebem mu sve sto ima i njemu i Hadzicu i svima koji ovo napravisebroj6 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:12Gubimo od poluamatera po ko zna koji put, sto znaci sa smo mi nista drugo nego amateri. Imas dvije sedmice da pripremis utakmicu i ovako izadjes. Alisah se gubio na terenu, Aboubakar ne znam sta radi u klubu a ne na terenu, Tomasevicu raskinuti ugovor za uzasne partije, nevjerovatan kiks igrac. Nase najbolje krilo Ikic opet s klupe pocinje, "kapiten" se opet vrti ko na ringispilu, i opet utakmicu na losem terenu pocinjemo bez visokog napadaca koji moze nesto iz centarsuta uraditi ili spustati lopte na stranu.
-
- Kontakt:
Aylah srce, je li ti teško?
Hajde skokni do Dubrovnika na jednu rođendansku reprizu, provlači klupsku karticu i zaboravit ćeš na poraz.
Samo opušteno, a i plata će brzo.

Hajde skokni do Dubrovnika na jednu rođendansku reprizu, provlači klupsku karticu i zaboravit ćeš na poraz.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ide reset i ponovno dovodjenje igraca upitnih kvaliteta i zdravstvenog stanja pa cemo na ljeto opet u reset i tako u krug.
Mamicu vam amatersku
Mamicu vam amatersku
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne mozes zaboraviti na nesto o cemu svakako i ne razmisljasumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:26Aylah srce, je li ti teško?![]()

1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Po Sablica otic pjeske, pa mu se nayebat majke blitvarske. Sut po utakmici nikad niko nece ponovit vala, sve i da se dobro potrudi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
U klubu se nije znalo ko pije ko placa i ti pricas o rezulatima? Duduk najgori trener ikada petarde primao,imao po sut na tekmi,naucna fantastika gol postuc u prvom poluvremenu,sva sreca pa se razumijete u fudbal vazda prije Sablic od Duduka al vazdanapoleon72 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:29Po Sablica otic pjeske, pa mu se nayebat majke blitvarske. Sut po utakmici nikad niko nece ponovit vala, sve i da se dobro potrudi.