Skopcas antenu

Skopcas antenu
Ne znam, ne vjerujem JA repkama, Evropljani dominiraju dugo.
Eo nana mi samo viče "amin, amin"
Možda si i upravu to za 11.Pogba je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:46Ne znam, ne vjerujem JA repkama, Evropljani dominiraju dugo.
Ali bit ce ovo najneizvjesnije prvenstvo u zadnje vrijeme i neko bas iznenađenje nije nemoguće uopce. Hrvatska da ima napadača bi bila favorit hladno. Portugal, iz razloga sto imaju najjacu prvu postavu možda na prvenstvu. Cisto zbog toga.
Inace kao fan Italije ću opušteno pratiti. Urugvaj mi je oduvijek bio najdraži iz JA mada ne znam sa ovim spojem staraca i mladih šta mogu.
Spanija i Njemačka tradicionalno tu, s tim da mi Njemački roster nije cemu. Ako Španija udje u ritam moguće da kao u košarci iznenade. Volio bih da Alvaro popisa hejtere opet.![]()
I onda se sjetiš dinosaurusa na klupi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:48Možda si i upravu to za 11.Pogba je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:46Ne znam, ne vjerujem JA repkama, Evropljani dominiraju dugo.
Ali bit ce ovo najneizvjesnije prvenstvo u zadnje vrijeme i neko bas iznenađenje nije nemoguće uopce. Hrvatska da ima napadača bi bila favorit hladno. Portugal, iz razloga sto imaju najjacu prvu postavu možda na prvenstvu. Cisto zbog toga.
Inace kao fan Italije ću opušteno pratiti. Urugvaj mi je oduvijek bio najdraži iz JA mada ne znam sa ovim spojem staraca i mladih šta mogu.
Spanija i Njemačka tradicionalno tu, s tim da mi Njemački roster nije cemu. Ako Španija udje u ritam moguće da kao u košarci iznenade. Volio bih da Alvaro popisa hejtere opet.![]()
Dias, Cancelo, Leao, B. Silva, Felix u istom sastavu![]()
sve halal i po serijatu posebno gologuze plesacice a nek nema pive ,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.