Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 16 feb 2011, 08:29

hvala na čestitkama i na posjeti našoj temi, ništa još nije gotovo (što bi Baka na tečnom Engleskom rekao :D ), al mislim da ćemo ih na WHL razvalit, pogotovo ako Bale bude spreman
Audere est Facere

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2011, 12:52

Mene igraj koji je najvise iznenadio i mozda bio i medju 3 igraca utakmice je ovaj Sandro...mnogo dobar igrac,a iskreno nisam ga prije gledao :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 feb 2011, 15:43

zeljocity je napisao/la:Da je Tottenham standardan bez sumnje pobjeda engleza a ovako gol razlike za jedne ili druge to je neko moje skromno misljenje..

Nista samo onako da se malo foliram :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 16 feb 2011, 16:04

e2_ze je napisao/la:
Rossoneri je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:smijel ko po petaka da ce totenhem izbaciti milana :D kladimo se u kredit na mobitelu :D
Nisi ti sav svoj :lol:
zasto nije??? ako nije kladi se sa njim, ja navijac arsenala, blago receno da ove ne volim, ali da nemaju sanse :lol:
cisto da ostane zapisano..cekamo drugu utakmicu :)
-PAJA Fan Club!!

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 16 feb 2011, 21:16

sada nam optuzuju joe jordana da je on kriv jer ga je gattuso udario, ja gluposti ccc :evil:

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 17 feb 2011, 09:11

sad vidjeh na internetu, kraj sezone ćorluki i woody-u, pa ovo stvarno vise nije dobro, pa mi smo bolnica fudbala, jadni woodgate, iskreno moj najdrazi uz huddlestona je opet citavu sezonu van stroja zbog j...g milana

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 feb 2011, 09:13

Tom Huddlestone je napisao/la:sad vidjeh na internetu, kraj sezone ćorluki i woody-u, pa ovo stvarno vise nije dobro, pa mi smo bolnica fudbala, jadni woodgate, iskreno moj najdrazi uz huddlestona je opet citavu sezonu van stroja zbog j...g milana
Woodgate isto kao Hargo u Manchesteru, nema od tih igraca nista!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 17 feb 2011, 09:29

haxonja je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:sad vidjeh na internetu, kraj sezone ćorluki i woody-u, pa ovo stvarno vise nije dobro, pa mi smo bolnica fudbala, jadni woodgate, iskreno moj najdrazi uz huddlestona je opet citavu sezonu van stroja zbog j...g milana
Woodgate isto kao Hargo u Manchesteru, nema od tih igraca nista!
Nazalost, u pravu si, ni Hargraves ni Woody nisu zaigrali citavu utakmicu zadnje 2 godine kako treba, bas steta...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 17 feb 2011, 10:15

Ćorluka za SN

Kod: Označi sve

Iskreno, bojao sam se gore varijante, barem dva mjeseca! - kazao je desni bek Tottenhama s dozom olakšanja, iako je šteta što se ozlijedio baš sada kada je opet zaigrao u seriji 
U utorak navečer je stradao iako se može prvom prilikom zahvaliti Bogu što je tako prošao. Vedran Ćorluka u srijedu prijepodne prije snimanja desnog gležnja govorio nam je…

- Prema očekivanju nakon što se zglob ohladio sve izgleda ružnije. Otečeno je i jako me boli, iako me liječnici uvjeravaju da ne izgleda tako loše.

Par sati kasnije specijalist je analizirao RTG sliku.

- Upravo su mi javili da nema ništa slomljenog ali da ću morati pauzirati oko 4 tjedna. Sutra idem k njemu na pregled i onda ću točno znati, ali to bi bilo to.

Niste baš pogođen tom dijagnozom?

- Iskreno rečeno, bojao sam se gore varijante, barem dva mjeseca! - kazao je Ćorluka s dozom olakšanja, iako je šteta što se ozlijedio baš sada kada je opet zaigrao u seriji.

No ne sumnjamo da će klasom brzo uhvatiti formu kad se u ožujku vrati igri. Na stranu Tottenham, raduje da će Ćorluka biti u stroju za kvalifikacijski sraz u Gruziji…
Audere est Facere

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 17 feb 2011, 12:21

Odlična igra protiv Milana moram to još jednom ponoviti i sa skroz izmjenjenim sastavom pobjedite jadnike iz Milana :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) i sretno u uzvratu vjerujem da ćete ubiti Milan na WHL 4-1 te sretno u prvenstvu u gradskom derbiju protiv Arsenal nošenog pobjedom protiv Barcelone 8-) 8-) 8-)

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 17 feb 2011, 22:01

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 18 feb 2011, 10:53

Tom Huddlestone je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... #komentari

SRAMOTA UEFA-E I SVIH DRUGIH
Ja sam drugačije vidio da ga čeka najmanje 4 utakmice neigranja no i to je premalo ovi iz uefe manje ruše a veće uzdižu :!: :evil: :evil: :evil:

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 18 feb 2011, 11:02

king1000 je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... #komentari

SRAMOTA UEFA-E I SVIH DRUGIH
Ja sam drugačije vidio da ga čeka najmanje 4 utakmice neigranja no i to je premalo ovi iz uefe manje ruše a veće uzdižu :!: :evil: :evil: :evil:
Nema se nista drugo reci nego SRAMOTA

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 18 feb 2011, 22:58

Ancelotti je stao u obranu gattusa :evil: :evil: :evil:

Ancelotti stao u Gattusovu obranu

Jedan od rijetkih koji je stao u obranu Gennara Gattusa nakon njegovog kontroverznog ponašanja tijekom prvog susreta osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Tottenhama je aktualni menadžer Chelseaja, a bivši trener Milana Carlo Ancelotti...

- Gattuso je vrlo velikodušan igrač, dobar čovjek koji je pogriješio. Također, on je sam bio razočaran nakon utakmice i ispričao se - rekao je Ancelotti o utakmici u kojoj je Gattuso uhvatio za vrat i udario glavom pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana, dok je na travnjaku u nekoliko navarata imao okršaje kako verbalne, tako i fizičke s Peterom Crouchom.

- Gattuso je odigrao 100 utakmica u Ligi prvaka i nikad nije imao problema. Pogriješio je, ali se ispričao i sada će UEFA donijeti odluku. Ali suditi Gattusu samo na osnovi te pogreške je pogrešno. Ja to mogu reći jer ga poznajem jako dobro - dodao je talijanski strateg.

O Gattusovoj kazni Disciplinska komisija UEFA-e donijet će odluku u ponedjeljak.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 feb 2011, 00:01

Gareth Bale, brzonogi lijevobočni nogometaš Tottenhama, bit će spreman za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Milana, tvrde engleski mediji.
Bale nije bio u sastavu Spursa koji je s 1:0 (gol Petera Croucha) savladao Milan na San Siru, a razlog njegova odsustva je povreda leđa. Tottenhamov menadžer Harry Redknapp vjeruje da bi Velšanin mogao zaigrati u uzvratu koji će se odigrati na White Hart Laneu 9. marta.

"Svima nam je drago zbog njegovog povratka. Očekujem da bude spreman za izuzetno važnu utakmicu s Milanom", kazao je Redknapp.

Bale, koji je sve svoje kvalitete pokazao upravo u Milanu (protiv Intera u grupnoj fazi Lige prvaka), pauzira od 22. januara ove godine, odnosno od povrede zadobivene u duelu sa Newcastleom.
Ovjeren plasman dalje :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 20 feb 2011, 10:24

Iduci na streljani Tottenhama je Blackpool, tu ocekujem laganu pobjedu

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 20 feb 2011, 10:46

Tom Huddlestone je napisao/la:Iduci na streljani Tottenhama je Blackpool, tu ocekujem laganu pobjedu
Teška će to biti utakmica Blackpool igra kod kuće ;) ;) ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 feb 2011, 10:51

king1000 je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:Iduci na streljani Tottenhama je Blackpool, tu ocekujem laganu pobjedu
Teška će to biti utakmica Blackpool igra kod kuće ;) ;) ;)
Pa s obzirom da su bolji u gostima nego kod kuće...

Recimo da su doma dobili samo WBA, Wolvese i Liverpool. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 20 feb 2011, 10:51

Pa bolje kod kuce, nego u gostima,jer su najlosiji domacini u ligi :)

edit: jacky me preduhitrio istim mislima :?

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 21 feb 2011, 14:43

VdV se opet povrijedio, izostaje najmanje 10 dana :( :cry:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.