Cvrcak55 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:41S ovim ides gdje god hoces, jel jasno?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Toliko voliš svoj klub da nisi uživo na utakmiciCvrcak55 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:41S ovim ides gdje god hoces, jel jasno?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
E sad fudbalska tema(ako se ovde smije pisati o fudbalu uopste)dali je ova lopta prešla cijelim obimom ,na prvu prije da jeste

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 nov 2022, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je Herero 100%
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Smiri dozivljaje! Prati svoj klub, niste cvjećke ni vi, vi ste jedine antife u plastu desničara vecih nego navijači Rada! Dok god se u ovoj drzavi ne budu sve tri nacije isto postovale, s istim pravima, bit ce ovako, utuvite to sebi u glavu, nemozes ti nesto nametat a ne ocekivat reakciju s druge strane, ne ide! Vi bi dizali mahmuljane i dr, a vamo bi osudjivali kad navijači Borca ,Širokog, Zrinjskog dizu ili pjevaju svojima!?!1922VFC1981 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:37Lijepo je vidjeti kockastoglave onakvim kakvi zaista jesu. Lijepo je i vidjeti da su ove i ovakve ljetos podrzavali glupi bosanci koji zive po sarajevu,tuzli,zenici itd..
![]()
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pa pauza je u HNL-u ne igraju se utakmice
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ne, ovo je PatrickKwedi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel pao story?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Puno se ovaj lažni hercegovac qrči za nekoga ko će kroz desetak godina biti nacionalna manjina o.O
Jel moguce da jos postoje likovi koji ne kontaju da hrvati u BiH imaju Hrv papire, nemoguće yebem tiumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:38Slikaj mi pasošCvrcak55 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:37Nikad ovo nece postati islamska prcija u kojoj ce biti zabranjeno tzv armiju bih nazvati zlocinackom i genocidnom, a ako ti nije po volji - MRŠ ODAVDE! NEMOJ DA ZOVEM SCHMIDTA!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:36
Uvesti zakon da se ovakvi bolesnici, isfrustrirani svojim jadnim životom u nekom selu nadomak Posušja, kazne za širenje mržnje na internetu. Mrzi Bosnu i sve bosansko, a preko granice ga zovu Bosanac, koristi bh. pasoš da pređe istu.
Svaki normalan Hrvat i Srbin (a takvih je puno) se ograđuju od ovakvih bolesnika.![]()
Pa navijajte za majku Srbiju brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:40I opet ce Bosanci navijati za hrvatsku na SP
Mater vam yebem svima
" "!
1926
1926
Srbija do Kosova bre!Demi je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:46Pa navijajte za majku Srbiju brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:40I opet ce Bosanci navijati za hrvatsku na SP
Mater vam yebem svima
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
BrazilDemi je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:46Pa navijajte za majku Srbiju brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:40I opet ce Bosanci navijati za hrvatsku na SP
Mater vam yebem svima
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nema ti ovaj drug moj ni lične, a kamo li pasoš. Dva zuba, 8 koza i opanak. Prstom se potpisuje kad ga otjera policija sa zidića gdje smilje prodaje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nije još banovan Smiljko Šagolj?
Lave ti da si Hrvat, ne bi nama ovdje solio pamet na forumu sarajevskog portala. To ti najbolje pokazuje da si i ti tamo gdje smo i mi
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Samo ŠvicaDemi je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:46Pa navijajte za majku Srbiju brateOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:40I opet ce Bosanci navijati za hrvatsku na SP
Mater vam yebem svima
I Mostarske kiše kao da su stale
Kakav je degenerik, ne konta da mi ovdje pratimo najjaču u ovom dijelu univerzuma, a ne nekakvo smiješno svjetsko prvenstvo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ja samo ne znam sto vi svi mislite da neko od nas ima bh putovnicu, hahahahhaah pa taj dokument vrijedi ko i jugoslovenski dinar. Mos ga drzat u ladici za uspomenu
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.