FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 20 nov 2022, 16:35

scudetto89 je napisao/la:
20 nov 2022, 16:26
Gledam zrinjski 5 klasa iznad svih, sa igracem manje ljudi vode, zato sto ginu za dres i od kojeg platu zaradjuju, pogledajte curice nase, kako se igra i gine za klub, mi bi sa manje igracem popusili.
Naravno da ginu kad hoce više da zarade.Rekao je Jakirovic kako dole to fercera otud i motiv toliki.Zasluzi pa zaradi jedini ispravan model.
. Nećemo se razbahatiti, zna se hijerarhija momčadi, zna se platežna moć, pare su u travi, izbori se na terenu, kroz bonuse se sve može napraviti, ja mislim da jedino to ovdje funkcioniše, završio je Jakirović
Neznam samo sto je problem ovo kod nas sprovesti,al jok Sarajevo dovede,pretplati ga,orilo gorilo njemu ce cifra ozbiljna za BH fudbal da legne.Zato i nemaju motiva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 nov 2022, 16:35

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 nov 2022, 16:13
I pored ovakvih blamaža kad bi samo normalnog trenera doveli i 3 KVALITETNA igrača, mi bi imali stabilne rezultate. Ali džaba je to govoriti, jednostavno džaba.
Sad ce to Mirva srediti.
Doci ce trener koji nema iza sebe zapazenu karijeru, pa cemo dovesti jedno 3,4 igraca od kojih ce 2 imati iza sebe teske povrede i Bog zna hoce li ikad vise igrati ozbiljan fudbal, jedan ce biti mlada nada koji sa 21,22 godine nema ozbiljnih minuta u seniorskom fudbalu i mozda ubodu sa ovim 4, ali ubodu u smislu, da ce barem biti tu na raspolaganju uvijek i ponekad zablistati (čitaj Ikic).

Mirvic nek ljubi dupe kinezima zbog kojih je one maske rasprodao po enormnim cijenama zbog kovida. Za fudbal on nije i veze nema kako treba jedan klub da funkcionise. Dzabe se on prsi i govori, da je ulozio milione kad je to isto kao da ih baca niz vodu.
Ne zna se ni ko pije ni ko placa. Otkad je on dosao u klub promjenili smo jedno 3,4 trenera. U prvoj sezoni (lani) ostali smo bez Evrope. Sjetimo se, da je Mirvic usao u klub negdje krajem septembra 2021. Sasvim dovoljno vremena, ds sredis klub i izboris yebenu Evropu u ovoj zabokrecini. Na kraju nije uspjeo. Ok hajd ide nova sezona, bila je čistka na kraju prosle sezone, svi smo bili puni entuzijazma.

Dolazi nova sezona, a mi evo isti kao lani. Smjesi nam se 2x zaredom, da ostanemo bez Evrope sto bi bio jos jedan negativni rekord u dobi Mirvica.

Ocito je, da sa njim necemo napredovati tako, da daj Bože, da se ispali iz kluba zajedno sa Amidzom koji je ista ubleha. Tan recimo najvise ulaze u QPR, a otkad ih je otkupio ljudi su vise vremena proveli u Championshipu nego u Premier ligi.

Kakve se tu sve mucke rade Bog dragi zna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 nov 2022, 16:38

Madafaka je napisao/la:
20 nov 2022, 16:32
mnon46 je napisao/la:
20 nov 2022, 15:33
Al još mi nije jasno da igraju Rašid, Dal i Suljić, a na klupi ti sjede Čirjak, Mustafić i Ikić
Pokušaj od stručnjaka i njegov cirkus od sastava.
Nikako mi nece ici u glavu sta je htio reci sa ovim sastavom. Pored svih nerviranja jos te i Obuca iznervira pa ebo te sezona, jel moze gore. Majke mi isto nocna mora!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 20 nov 2022, 16:39

miky_hz je napisao/la:
20 nov 2022, 16:35
scudetto89 je napisao/la:
20 nov 2022, 16:26
Gledam zrinjski 5 klasa iznad svih, sa igracem manje ljudi vode, zato sto ginu za dres i od kojeg platu zaradjuju, pogledajte curice nase, kako se igra i gine za klub, mi bi sa manje igracem popusili.
Naravno da ginu kad hoce više da zarade.Rekao je Jakirovic kako dole to fercera otud i motiv toliki.Zasluzi pa zaradi jedini ispravan model.
. Nećemo se razbahatiti, zna se hijerarhija momčadi, zna se platežna moć, pare su u travi, izbori se na terenu, kroz bonuse se sve može napraviti, ja mislim da jedino to ovdje funkcioniše, završio je Jakirović
Neznam samo sto je problem ovo kod nas sprovesti,al jok Sarajevo dovede,pretplati ga,orilo gorilo njemu ce cifra ozbiljna za BH fudbal da legne.Zato i nemaju motiva

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 nov 2022, 16:43

Hvala svima u klubu jer me toliko boli **** da nisam ni gledao utakmicu. Ničija nije do zore smećari. :)

A ove **** što nose sveti dres, na lijekove potrošili svaku marku koju ste od kluba zaradili.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 nov 2022, 16:44

Miljacka je napisao/la:
20 nov 2022, 16:43
Hvala svima u klubu jer me toliko boli **** da nisam ni gledao utakmicu. Ničija nije do zore smećari. :)

A ove **** što nose sveti dres, na lijekove potrošili svaku marku koju ste od kluba zaradili.
Amin
NEMA NAZAD

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 nov 2022, 16:46

ABd da se vrati Husref, zadnji dobar trener
Nakon njega izmjenjali 5-6 potrošnih trenera koje su debili od igraca bojkotovali i radili sta su htjeli.
I nikad više da se ne ponovi da otjerađo trenera nakon osvojene duple krune, sa solidnim rezultatom u evropi koji je na prvoj poziciji na tabeli.
JURIŠ

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 nov 2022, 16:50

midzuka je napisao/la:
20 nov 2022, 16:46
Nakon njega izmjenjali 5-6 potrošnih trenera koje su debili od igraca bojkotovali i radili sta su htjeli.
I nikad više da se ne ponovi da otjerađo trenera nakon osvojene duple krune, sa solidnim rezultatom u evropi koji je na prvoj poziciji na tabeli.
E pa eto nek se vrati Husref, pa onda nemojte kukati kad nam jedini šablon napadanja bude bogaranje igračima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 nov 2022, 16:51

Kad se Musemic vrati to je onaj dan kad Sarajevo vise nije moj klub.on nije bio prvi i 8 gola protiv Zelje u 2 utakmice je dosta da nikad vise bude u klubu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 nov 2022, 16:51

Negativna gol razlika, jos jednom cestitke svima u klubu, od Ismira do Celave ublehe i Aylah! :bow: Da Bog da u klubu ne docekali 2023.
Bahati, bahati Željkan!
1946

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 20 nov 2022, 16:52

slika
slika

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 nov 2022, 16:55

Zukanovic je napisao/la:
20 nov 2022, 16:51
Kad se Musemic vrati to je onaj dan kad Sarajevo vise nije moj klub.on nije bio prvi i 8 gola protiv Zelje u 2 utakmice je dosta da nikad vise bude u klubu.
Blago receno me bas brine sto nije tvoj klub. Nijedan od narednih trenera poslije husrefa nije bio đoj trener i nisam bio zadovoljan pa je klub imao moju podršku.

@gis A drugo evo doveli smo ove evropejce modrerne koji im ne bogaraju nego idu u crkvu i džamiju pa igraju ko zadnje pichkice na svijetu, igraju ko nehljebari mrtvi. Sve što su uzeli na plate da Bog da na lijekove potrošili.
JURIŠ

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 nov 2022, 16:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 nov 2022, 16:50
midzuka je napisao/la:
E pa eto nek se vrati Husref, pa onda nemojte kukati kad nam jedini šablon napadanja bude bogaranje igračima.
A brate i to je neki sablon. Ovih nekoliko sto se izmijenjalo u zadnjih par godina nema nikakav

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 nov 2022, 17:00

Mirvaaaaaaa

Poyebe li se Aylah pođahkad?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 nov 2022, 17:01

Yebala vas Ajla, eto da nije zena proslavila rodjendan danas bi im 3 komada utrpali

Zena je spremnija od pola nasih curica, ajmo malo prave krivce traziti. Sigurno je da ce na Kosevu biti zvizducima docekani
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 nov 2022, 17:04

Treba provjeriti jel energoinvest bio na nogama kad je emerik blum slavio svoj rodjendan, jesul ga svi docekali sa poklonima i osmjesima. Vjerovatno je bilo skromnije u najjacoj firmi u BiH i jednoj od najjacih na prostoru bivše juge.
Al zato je naša aylihca proslavila 5. Mjesto na tabeli sa najgorim rezultatima ikad i svi su je docekali na nogama i objavilo se storija aman. Odlazite svi!!!
JURIŠ

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 nov 2022, 17:05

JavierBosnia je napisao/la:
20 nov 2022, 17:01
Yebala vas Ajla, eto da nije zena proslavila rodjendan danas bi im 3 komada utrpali

Zena je spremnija od pola nasih curica, ajmo malo prave krivce traziti. Sigurno je da ce na Kosevu biti zvizducima docekani
Treba Dudića otjerati.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 nov 2022, 17:07

midzuka je napisao/la:
I da ga zovu on neće doći, mada i ne treba. Nisam nikada bio za vraćanje igrača i trenera.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 20 nov 2022, 17:14

Zukanovic je napisao/la:
20 nov 2022, 16:51
Znaci ako se Husref nekad vrati ti prestajes navijati za FKS. Nisam ni ja za njega bio kad ga je Osim ispuco ko malo dijete ali poslije je bilo puno gorih od njega. Nije to sve ni bitno ali izjaviti da prestajes navijati za Sarajevo zbog pojedinca je presmijesna.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 nov 2022, 17:21

Dosta vise Musemica uvijek ista greska. 30 godina isti fudbal, isti intervju, svi krivi samo on nije nikad. ali uzme para i para. bez naz nebi ni bio trener.

ovo je trener

Ovako poštenu izjavu odavno nismo čuli kao od trenera FK Borac Vinka Marinovića

""Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Dozvolili smo im da povedu s igračem manje i to je presudilo. Nismo napravili ništa, tako da kad ništa ne napravite, dođe poraz"."

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”