Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prvo Kazlagić smijesan
Dalje, Zrinjski bez Bilbije i s igračem manje 3 klase iznad Borca sto dovoljno govori i jasno je zbog cega je Borac tu gdje je
A realno isto tako iskljuci ovog igrača Borca niđe veze. Ni za sto
Dalje, Zrinjski bez Bilbije i s igračem manje 3 klase iznad Borca sto dovoljno govori i jasno je zbog cega je Borac tu gdje je
A realno isto tako iskljuci ovog igrača Borca niđe veze. Ni za sto
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Auu Vico opet namjestio Borcu, sta im radis Vicoo ajooooj
- Beduin
- Kontakt:
Tacno i ja sam se zaibretio zbog cega crveni igracu Borca. Momak otrcao u aut da uzme loptu jer mu se zuri, a na njega igraci Zrinjskog nagrnuli ko da im je svima mater j3bao. I jos on dobije crveni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakva eskalacija primitivizma, kao i obično, nosilaca europskih vrijednosti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovisi kako odigraju naši na svjetskom?
Samo bez mržnje, Zrinjski je opet prvi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Šta će ovi "naši" Hrvati i Srbi kad po prvi put odu u Hrvatsku i Srbiju i vide šta ti ljudi misle o njima, da ih ne gotive baš toliko koliko oni misle...
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Bolje Zrinjski nego cigani!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Morali smo malo primitivizma ukljucit vidis da nam je falilo pola ekipe

Plus treba Gicu drzati na distanci mada je ovaj Borac kur...od ekipe ,Kulasin se jedino istice ostalo sve rang Zelje.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Cist go borcu ponisten.
Borac dosta nekonkretan veceras i ****.s to ako zalis za golom koji ti nije priznat koji je dosao ni iz cega.
Zrinjski dao go jedino kako je mogao iz prekida. Da su nesto dominirali i nisu i izuzev onog suta mandica nista nisu napravili. Utakmica je realno trebala da ode u X.
O potezima prekidima i tenziji od strane zrinjskog i mostaraca ne bih uopste,sve je to ocekivano da radis kada si nekako dao go,imas igraca manje i trudis se to da zadrzis.
Nadam se da ce se kockice posloziti i da ce u treci krug borac uci sa pozicije broj 3
Borac dosta nekonkretan veceras i ****.s to ako zalis za golom koji ti nije priznat koji je dosao ni iz cega.
Zrinjski dao go jedino kako je mogao iz prekida. Da su nesto dominirali i nisu i izuzev onog suta mandica nista nisu napravili. Utakmica je realno trebala da ode u X.
O potezima prekidima i tenziji od strane zrinjskog i mostaraca ne bih uopste,sve je to ocekivano da radis kada si nekako dao go,imas igraca manje i trudis se to da zadrzis.
Nadam se da ce se kockice posloziti i da ce u treci krug borac uci sa pozicije broj 3
- manijacikonjic87
- Kontakt:
eh sad da vidimo kakva kazna ceka stadion pod bijelim brijegom i ekipu zrinjskog.. (nacionalizam i gađanje protivnika sa tribine)
na osnovu cega igrac borca za direktno udaranje protivnika u lice dobija samo zuti karton ?
kazlagic se malo pogubio mozda je cak borac vise zakinut nego zrinja obzirom da je onaj igrac borca iskljucen bez ikakvog razloga a i sudijska nadoknada obzirom na broj prekida "samo" 3min..
bilo kako bilo bas me zanima kakva kazna ceka zrinju i stadion pod bijelim brijegom iako nam je vec danas kazlagic dokazao da nisu isti arsini za sve kad je dao samo zuti karton igracu borca za udaranje protivnika kao i kad mu se igrac borca unio u facu samo sto ga nije spuco..
mi smo kaznjeni sa 10.000KM i zatvaranje sjeverne tribine.. santos direktan crveni i 3 utakmice suspenzije a faul je napravio u toku akcije.. ne kazem da nije bilo za crvenog ali samo pravim poređenje u odnosu na ovo danas sto je uradio igrac borca..
na osnovu cega igrac borca za direktno udaranje protivnika u lice dobija samo zuti karton ?
kazlagic se malo pogubio mozda je cak borac vise zakinut nego zrinja obzirom da je onaj igrac borca iskljucen bez ikakvog razloga a i sudijska nadoknada obzirom na broj prekida "samo" 3min..
bilo kako bilo bas me zanima kakva kazna ceka zrinju i stadion pod bijelim brijegom iako nam je vec danas kazlagic dokazao da nisu isti arsini za sve kad je dao samo zuti karton igracu borca za udaranje protivnika kao i kad mu se igrac borca unio u facu samo sto ga nije spuco..
mi smo kaznjeni sa 10.000KM i zatvaranje sjeverne tribine.. santos direktan crveni i 3 utakmice suspenzije a faul je napravio u toku akcije.. ne kazem da nije bilo za crvenog ali samo pravim poređenje u odnosu na ovo danas sto je uradio igrac borca..
Zadnja izmjena: manijacikonjic87, dana/u 20 nov 2022, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Strasno kako pogodise kamenom u glavu clana strucnog staba kluba iz Banjaluke, ovo je katastrofa. 

#musvdg
Ali Židov im sjedi u upravi i na stadionu u vip loži sluša kako cijeli stadion urla Za dom spremni
Kakva shizofrenija od kluba i navijača.

Kakva shizofrenija od kluba i navijača.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Beduin
- Kontakt:
Navijac Veleza ovo izgovori i nastavi disati.
Pa vi ko zaliveni trebate sutiti covjece dragi, a ti o eskalaciji primitivizma. Sudiji auto zapalili i zamalo ga ubili, uletili u teren i udarali redom toljagama i cime sve ne. I ono o primitivizmu
Nego gledaj ovo i uzivaj, neka se rokaju.
075 ❤
075 ❤
O čemu ti pričaš tuzlanski nesrećniče. Pa zapaliti sudiju nije primitivizam, nego pravednost.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Beduin
- Kontakt:
Cega se pametan stidi, time se budala ponosi.
075 ❤
075 ❤
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Jedino čega me je stid kad su u pitanju fudbalske sudije je to što ih nismo više zapalili.
Ali biće prilike.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Sigurno bi i navijaci slobode isto uradili sa sudijom koji ih pokrade.. naravno uz uslov da imaju navijace
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 24 gosta.