FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac zijani, kone zijane, skupina invalida danas u Trebinju to nije znala iskoristiti 

treba vratiti usru taldziju i dovesti jahica iz amerike. mali je u dobroj formi, radi ko postar, svaki dan predje po 10 kilometara
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nama trebaju igrači brate normalni. Onda s time ide jedan trener koji ima moderna razmišljanja i koji igra napadački fudbal, ali sve to da ima smisla a ne udri s 10 igrača u pressing ko kod Feđe.midzuka je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:55Blago receno me bas brine sto nije tvoj klub. Nijedan od narednih trenera poslije husrefa nije bio đoj trener i nisam bio zadovoljan pa je klub imao moju podršku.
@gis A drugo evo doveli smo ove evropejce modrerne koji im ne bogaraju nego idu u crkvu i džamiju pa igraju ko zadnje pichkice na svijetu, igraju ko nehljebari mrtvi. Sve što su uzeli na plate da Bog da na lijekove potrošili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo.aylicu ne treba kritikovati. Nije ka'e ona nista kriva.
Yebem li joj rod !!!
Yebem li joj rod !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mora on to pisati. nisu bez veze on i njegovi radili skupa sa Sinanom.
Nemojte ruziti Aylu! Mozemo joj povrijediti osjecanja!
-
- Kontakt:
@ miky upravi si kod nas super zaradjuju i vise nego sto treba, pa vidi kako vracaju, boli ih racku za rezultatima
04.10.2009 !
Uhodana taktika i sema. Dovedes ''pojacanja'' das im jake ugovore i ugradis se. Oni prve 2-3 utakmice odigraju kako mogu, kasnije povuku rucnu i cekaju otkaz i odstetu koju dijele sa onima koji su ih doveli. ili ono sto bi neki rekli sporazumni raskid, a taj sporazum znaci ne morate mi odmah dati svu lovu, sacekacu vas 3 ili 6 mjeseci, zavisi kako su se ''sporazumjeli''
Mogli bi amerikanci otici prije nove godine. Nisu bas zadovoljni sa ovim sto im je uradio nas kerojed i starleta mirvic
Mogli bi amerikanci otici prije nove godine. Nisu bas zadovoljni sa ovim sto im je uradio nas kerojed i starleta mirvic
Ajde mirvicu neki stori kako cestitas rodjendan ili kako nema pobjedničke slike
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ni ovaj jedan skromni bod sto sam ocekivao nisu mogli osvojiti nego su i od ovi kloceva morali izgubiti 2 razlike glat.Sloboda,Igman,Celik,Leotar,Sloga...Ima li jos neka bijeda da nas nije dobila ove sezone?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:44Sutra blato do koljena i rezultat 1:1,a valjala bi nam 3 boda pravo...
Djokanovic prolazna ocjena,ostalima svima se sjetim svega razmazenog.
Dizdarevic
Vrsajevic
Tomasevic
Suljic
Abubakar
Mulahusejnovic
Salcin
Catakovic
Varesanovic
Idite sami molim vas,nemojte otezavati stvari ni nama ni sebi da vas istok mora silom tjerati na proljece bolje ovo prvo.
Avram najgori danas,a Alisah je bas zalutao u fudbal.Decko veze sa vezom nema.
Obuca se poslije utakmice smije,sta li mu je sega ne znam ali znam da mu je bolje da podere licencu(ako je uopste ima)nego da umislja sebi da je trener.
Ako su vam ovo "velika ulaganja" onda daj boze da koliko sutra nemamo feninga vise i da dugujemo po 5 plata ali da se ne ofiramo vise
Toliko od mene za danas.Hvala vam sto ste mi skratili 10 godina zivota u ovoj godini.
P.S Sretan rodjendan.Ako nije tajna od cega je bila torta?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 nov 2022, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije amerikancima niko kriv do njih samih. Ako nisu bili u stanju vidjeti sta su Hadzic i kompanija vec radili, onda i zasluzuju da ih se farba, zar ne? Ne mozes se okruziti lopovima i ocekivati postenje.andol je napisao/la: ↑20 nov 2022, 17:53Uhodana taktika i sema. Dovedes ''pojacanja'' das im jake ugovore i ugradis se. Oni prve 2-3 utakmice odigraju kako mogu, kasnije povuku rucnu i cekaju otkaz i odstetu koju dijele sa onima koji su ih doveli. ili ono sto bi neki rekli sporazumni raskid, a taj sporazum znaci ne morate mi odmah dati svu lovu, sacekacu vas 3 ili 6 mjeseci, zavisi kako su se ''sporazumjeli''
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Završilo se, konačno, jedno mučno razdoblje. Poslije ovakve polusezone, deplasirani je povlačiti bilo kakve presjeke i raditi nekakve analize. Sve to može stati pod jednu konstataciju: sramotno!
S pravom smo svi ljuti, ogorčeni, tužni, nezadovoljni i normalno je da tražimo krivca. Nažalost, krivac nije samo jedan.
Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati, nego sve učiniti da do proljevanja više ne dođe. Možemo li mi navijači šta učiniti i koliko imamo snage i strpljenja napraviti bolne rezove koji su više nego neophodni? Jednostavno, ovako više ne može i svako naše pristajanje na trenutnu situaciju, nas općenito dovodi u red krivaca, jer trpimo i prešutno pristajemo na očigledno neznanje, javašluk, bezobrazluk i nesnalaženje svake vrste.
Da se odmah razumijemo; lično nemam ništa ni protiv koga. Kako me nije briga za strukture kluba u dobru, isto tako me nije briga ni u zlu. Dapače, Ajla mi se baš sviđa i da mi je 40 manje (20 godina i 20 kila), sa zadovoljstvom bih joj češljao uvojke i recitovao Jesenjina.
No, budući da su Hadžić i Alimanović označeni, uz Dudića, kao glavni krivci, onda bi mudro bilo vidjeti kako se te dvije individue mogu skloniti iz kluba, a da Mirvićeva podrška nema nikakvu bitnu, da ne kažem presudnu ulogu.
Pa, kako, upitat će vrli pitac neki?
Naime, gledajući i malo proučavajući Zakon o radu FBiH, prije uredbe resornog Ministarstva, a koja je na snazi od marta tekuće godine, niko se, uključujući javne ustanove, preduzeća, društva, institucije i sl. nije mogao primiti u radni odnos bez prethodno raspisanog konkursa i/ili javnog oglasa za traženo radno mjesto. Kako su gorenavedene osobe primljene u radni odnos prije pomenute uredbe sa zakonskom snagom, tako su ispunjeni svi uslovi da se njihovo imenovanje proglasi nevažećim, te da im se uruči momentalni otkaz. Ovo se odnosi na sve uposlenike koji nisu bili u radnom odnosu prije uredbe, kao i na sva fizička lica koja nisu bila u radnom odnosu u bilo kojoj od navedenih institucija, bez obzira na uredbu. Dakle, ako gđa Alimanović nije bila u radnom odnosu u klubu, a primljena je bez konkursa na poziciju koju obavlja, onda je njeno imenovanje nezakonito i kao takvo podliježe momentalnom raskidu ugovora o radu.
Što se tiče gosp. Hadžića, neophodno je preispitati njegovo "vraćanje" u klub. Ako mu je bio uručen otkaz, onda za njega vrijedi isti ZOR - prilikom imenovanja, neophodno je raspisati konkurs.
Ove zakonske poluge se često zanemaruju, pogotovo kod društava gdje postoji vlasnik i/ili investitor..Međutim, to ne amnestira bilo koju instituciju od primjene Zakona.
S tim u vezi predlažem, ako je ko zainteresovan (neka se javi u pp), da zatražimo pravni savjet od nezavisnog advokata i u smislu toga podnesemo odgovarajući optužni prijedlog, koji bi imao za cilj razrješenje sa funkcija gorenavedenih osoba.
Budemo li mirno promatrali ovakvu situaciju, onda niti ne zaslužujemo bolje.
Od psovki, kletvi, nekih infantilnih prijetnji nema ništa.
Uglavnom, sve se svodi na jedno: Il' smo nindže, il' smo mindže!
Sad je do nas.
S pravom smo svi ljuti, ogorčeni, tužni, nezadovoljni i normalno je da tražimo krivca. Nažalost, krivac nije samo jedan.
Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati, nego sve učiniti da do proljevanja više ne dođe. Možemo li mi navijači šta učiniti i koliko imamo snage i strpljenja napraviti bolne rezove koji su više nego neophodni? Jednostavno, ovako više ne može i svako naše pristajanje na trenutnu situaciju, nas općenito dovodi u red krivaca, jer trpimo i prešutno pristajemo na očigledno neznanje, javašluk, bezobrazluk i nesnalaženje svake vrste.
Da se odmah razumijemo; lično nemam ništa ni protiv koga. Kako me nije briga za strukture kluba u dobru, isto tako me nije briga ni u zlu. Dapače, Ajla mi se baš sviđa i da mi je 40 manje (20 godina i 20 kila), sa zadovoljstvom bih joj češljao uvojke i recitovao Jesenjina.
No, budući da su Hadžić i Alimanović označeni, uz Dudića, kao glavni krivci, onda bi mudro bilo vidjeti kako se te dvije individue mogu skloniti iz kluba, a da Mirvićeva podrška nema nikakvu bitnu, da ne kažem presudnu ulogu.
Pa, kako, upitat će vrli pitac neki?
Naime, gledajući i malo proučavajući Zakon o radu FBiH, prije uredbe resornog Ministarstva, a koja je na snazi od marta tekuće godine, niko se, uključujući javne ustanove, preduzeća, društva, institucije i sl. nije mogao primiti u radni odnos bez prethodno raspisanog konkursa i/ili javnog oglasa za traženo radno mjesto. Kako su gorenavedene osobe primljene u radni odnos prije pomenute uredbe sa zakonskom snagom, tako su ispunjeni svi uslovi da se njihovo imenovanje proglasi nevažećim, te da im se uruči momentalni otkaz. Ovo se odnosi na sve uposlenike koji nisu bili u radnom odnosu prije uredbe, kao i na sva fizička lica koja nisu bila u radnom odnosu u bilo kojoj od navedenih institucija, bez obzira na uredbu. Dakle, ako gđa Alimanović nije bila u radnom odnosu u klubu, a primljena je bez konkursa na poziciju koju obavlja, onda je njeno imenovanje nezakonito i kao takvo podliježe momentalnom raskidu ugovora o radu.
Što se tiče gosp. Hadžića, neophodno je preispitati njegovo "vraćanje" u klub. Ako mu je bio uručen otkaz, onda za njega vrijedi isti ZOR - prilikom imenovanja, neophodno je raspisati konkurs.
Ove zakonske poluge se često zanemaruju, pogotovo kod društava gdje postoji vlasnik i/ili investitor..Međutim, to ne amnestira bilo koju instituciju od primjene Zakona.
S tim u vezi predlažem, ako je ko zainteresovan (neka se javi u pp), da zatražimo pravni savjet od nezavisnog advokata i u smislu toga podnesemo odgovarajući optužni prijedlog, koji bi imao za cilj razrješenje sa funkcija gorenavedenih osoba.
Budemo li mirno promatrali ovakvu situaciju, onda niti ne zaslužujemo bolje.
Od psovki, kletvi, nekih infantilnih prijetnji nema ništa.
Uglavnom, sve se svodi na jedno: Il' smo nindže, il' smo mindže!
Sad je do nas.
Bravo Mirviću napravio si naj gore Sarajevo u povijesti dovedi nam još Ajli,Potura,Hadžića...fuj
Iskreno, mislim da je Mirvicu ostala jos jedna, zadnja opcija. Neka se sastavi tim od pet forumasa, pa da mu se iznesu zelje vezano za odlaske i dolaske.
Sve smo probali i ocito je da ne ide, zasto onda i ovo ne probati. Sumnjam da mozemo goru situaciju napraviti.
Sve smo probali i ocito je da ne ide, zasto onda i ovo ne probati. Sumnjam da mozemo goru situaciju napraviti.
Kad’ jednom prodje sve...
Jedva čekam prvu tekmu i istok. Kako će se majke i djeca spominjati. Svani Februar 
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Lezbe, je li zaokružen kec u Trebinju danas? Aferim

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Da je bilo ko sa foruma pravio sastav za Slobodu i danas Leotar, izvukli bi barem 4 boda.Ovdje ima bar pet momaka koji su izmislili trenersku pamet i fudbalsko znanje za zadnja dva gada koja su nas vodila sa klupe.pitartz je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:40Iskreno, mislim da je Mirvicu ostala jos jedna, zadnja opcija. Neka se sastavi tim od pet forumasa, pa da mu se iznesu zelje vezano za odlaske i dolaske.
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:45
Lezbe, je li zaokružen kec u Trebinju danas? Aferim![]()

Pa nisu oni znali nista o hadzicu. Mirvic je njihov covjek koji za sada nema pojma sta radi. Frajer je samohvalisavac a takvi ljudi nacesce ne rade nista nego se kite tudjim perjem. Vidjecemo sta ce se desavati u decembru.Napapijri je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:22Nije amerikancima niko kriv do njih samih. Ako nisu bili u stanju vidjeti sta su Hadzic i kompanija vec radili, onda i zasluzuju da ih se farba, zar ne? Ne mozes se okruziti lopovima i ocekivati postenje.andol je napisao/la: ↑20 nov 2022, 17:53Uhodana taktika i sema. Dovedes ''pojacanja'' das im jake ugovore i ugradis se. Oni prve 2-3 utakmice odigraju kako mogu, kasnije povuku rucnu i cekaju otkaz i odstetu koju dijele sa onima koji su ih doveli. ili ono sto bi neki rekli sporazumni raskid, a taj sporazum znaci ne morate mi odmah dati svu lovu, sacekacu vas 3 ili 6 mjeseci, zavisi kako su se ''sporazumjeli''
Opaaa!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:45
Lezbe, je li zaokružen kec u Trebinju danas? Aferim![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, rimljanin90 i 61 gost.