Totalna glupost što su zbog SP izmijenili programsku šemu na svakoj našoj Areni koju imamo.
Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
ko uopste gleda NBA na Areni, ja svakako upalim stream, em bolja slika, bolji zvuk, bolji komentatori
posebno na Msat-u, ovaj njihov "HD" nije vidio HD-a
Don't believe the hype.
Meni je ok gledati kada rade Edin i Kole ili Srđan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 21:58ko uopste gleda NBA na Areni, ja svakako upalim stream, em bolja slika, bolji zvuk, bolji komentatori
- akisarajevo92
- Kontakt:
to se mogu sloziti, pustim i ja nekad na Areni ako Edin prenosiarelinho je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:00Meni je ok gledati kada rade Edin i Kole ili Srđan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 21:58ko uopste gleda NBA na Areni, ja svakako upalim stream, em bolja slika, bolji zvuk, bolji komentatori
Don't believe the hype.
Gledaju oni sa internetom Telecoma, za nas je normalan stream misaoni pojam...akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 21:58ko uopste gleda NBA na Areni, ja svakako upalim stream, em bolja slika, bolji zvuk, bolji komentatori
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Otelo je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:02Gledaju oni sa internetom Telecoma, za nas je normalan stream misaoni pojam...akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 21:58ko uopste gleda NBA na Areni, ja svakako upalim stream, em bolja slika, bolji zvuk, bolji komentatori

Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:09Otelo je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:02Gledaju oni sa internetom Telecoma, za nas je normalan stream misaoni pojam...akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 21:58ko uopste gleda NBA na Areni, ja svakako upalim stream, em bolja slika, bolji zvuk, bolji komentatori
posebno na Msat-u, ovaj njihov "HD" nije vidio HD-a![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
to sam ja imao na Blicnetu prije desetak godina, sjecam se kad sam uvodio Telemach, momci se ibretili kako sam zivio sa tom brzinom

ni dan danas mi nije jasno kako sam mogao uspjesno voditi neke fb stranice i yt kanale sa takvim uploadom
Don't believe the hype.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel.moguće 2.49 download i upload 0.49? Pa prije skoro 15tak godina sam imao jači net. Tarifa jača od tog. Znači da je marka kriminal je.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sta bi ja hehe, dzaba bar na 5 uredjaja.harden je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:15Ima hiljadu resellera kod nas, ne moras bas taj uzeti. A logicno da je malo skuplje kad hoces gledati na vise uredjaja, sta bi ti?RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:57I taj IPTV, kad hočeš na dva ili više uređaja gledat zabiberi ti cijenu, još u eurima.A čovjek prodaje iz Doboja.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- senadrosoner
- Kontakt:
Nije puno bolje ni kod mene a placam 25km,covjek poslao test za iptv 2 min otvara program.
Navodno je 10Mbps/2Mbps ali nikad nije ta brzina.
Ima li za ove pare nesto bolje?
Ac.Milan 2001-2024!
-
- Kontakt:
Na kojem od areninih kanala u BiH gledati sad emisiju u obruču?
HRT, RTS, ARD, svi oni prenose Iran - SAD veceras, samo BHT prenosi Vels - Engleska. 

-
- Kontakt:
Koji ti je to račun ove godine?
Posjeti kakav odjel za mentalno zdravlje, nije ti ovo dobro.
I zapravo mi je nevjerovatno da ovo predstavljaš kao neku pobjedu nad "hejterima" dok smo sezonama bili zakinuti za dodatne kanale, za domaće komentatore i za mnogo toga. Svaka čast, neka su ubacili. Prvi sam kritizirao i nemam nikakav problem da prvi i pohvalim šta treba. Smiješno je ovo što je Arena radila zadnjih mjeseci u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.