Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Dosta vise bratstva i jedinstva.
Bosnjake pisaju gdje stignu. A onda beskicmenjaci kazu moramo prihvatiti realnost.
Ne moram! Bosnjak nece savijati kicmu vise nikada.
Bosnjake pisaju gdje stignu. A onda beskicmenjaci kazu moramo prihvatiti realnost.
Ne moram! Bosnjak nece savijati kicmu vise nikada.
-
- Kontakt:
Sve koji pisu onakve gadosti, ono je nevjerovatno. Da ti se zeludac okrene, udjem da vidim sta se pisalo o utakmici a onaj i dalje orgija. Od podne danas prosipa gadosti i niko da ga barem banuje. Kako dopustas nekome da vrijedja invalide jbt, i to vidio sam u vise postova da to gnusno radi. Bot, ne bot. Banuj ga zauvijek inace ces sebi napraviti jos veci problem.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:21Ma sve profile koju su napravljeni u zadnjih 10 dana treba banovati trajno , možda i jeste jedan lik za sve te profile što orgijaju trenutno ...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ma ovaj Cvrcak je na početku najnormalnije pisao o prvenstvu, reprezentaciji Hrvatske i onda iz čista mira promijenio ploču, ne znam što mu se dogodilo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:27Evo čitam sad detaljno šta se pisalo, pa svi ovi su manje više u zadnjih par dana se registrovali. Znači došli sa namjerom provocirati, nijednog smislenog posta nemaju. Očigledno plaćeni botovi.
-
- Kontakt:
Tako je , baš me interesuje odakle su ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:27Evo čitam sad detaljno šta se pisalo, pa svi ovi su manje više u zadnjih par dana se registrovali. Znači došli sa namjerom provocirati, nijednog smislenog posta nemaju. Očigledno plaćeni botovi.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kao zarad mira u drzavi i sl. A oni divljaju na svakom koraku.
Ne. Sad okrecem plocu.
Ne. Sad okrecem plocu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma to je onaj @Kwedi šta je već jednom bio na forumu pa banovan. Ozbiljan pacijent.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:30Ma ovaj Cvrcak je na početku najnormalnije pisao o prvenstvu, reprezentaciji Hrvatske i onda iz čista mira promijenio ploču, ne znam što mu se dogodilo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:27Evo čitam sad detaljno šta se pisalo, pa svi ovi su manje više u zadnjih par dana se registrovali. Znači došli sa namjerom provocirati, nijednog smislenog posta nemaju. Očigledno plaćeni botovi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kao sto rekoh niti imam sta protiv Bosnjaka niti protiv bosnjackog foruma. Ovim si samo potvrdio ono sto napisah. Vrijedjas druge, a kada ti mentalni sklopovi istih vrijednosti odgovore, kmecis i pricas o ugrozenosti na forumu na kojem pise 95% Bosnjaka.Tekashi je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:21Pa ovo je bosnjacki forum. Ako ti se ne svidja mrs na **** i sl.
tacka ba.
Klasicno latinski.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:30Ma ovaj Cvrcak je na početku najnormalnije pisao o prvenstvu, reprezentaciji Hrvatske i onda iz čista mira promijenio ploču, ne znam što mu se dogodilo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:27Evo čitam sad detaljno šta se pisalo, pa svi ovi su manje više u zadnjih par dana se registrovali. Znači došli sa namjerom provocirati, nijednog smislenog posta nemaju. Očigledno plaćeni botovi.
Sta ti radis na bosanskom forumu? Hajde lagano odskakutaj na hrvatske ili srpske, nikome neces nedostajati.hayden je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:32Kao sto rekoh niti imam sta protiv Bosnjaka niti protiv bosnjackog foruma. Ovim si samo potvrdio ono sto napisah. Vrijedjas druge, a kada ti mentalni sklopovi istih vrijednosti odgovore, kmecis i pricas o ugrozenosti na forumu na kojem pise 95% Bosnjaka.
- JosephNongeBoende
mixing work with pleasure

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ponesi zastavu tekashi!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zao mi je ali admin je zauzet prateci kakve ja avatare i potpise postavljamBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:27Evo čitam sad detaljno šta se pisalo, pa svi ovi su manje više u zadnjih par dana se registrovali. Znači došli sa namjerom provocirati, nijednog smislenog posta nemaju. Očigledno plaćeni botovi.

Zamisli imas vremena da, iz nekog razloga, uklonis avatar na kojem Emery pokazuje srednjak lol i prevodis kinesko pismo iz potpisa na translateu, a s druge strane pustas da ti cetnici orgijaju na svim pdfovima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Čini se da je anell banovao admina
Treba aktivirati pricu o neucinkovitosti vakcina i nemogucnosti uspjeha s firmom u Bosni, te da je jedini izlaz u odlasku, eto admina odmah. 

Otkriću ja ko sam, eto ga odma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad pročitam šta se sve pisalo poželim atomsku bombu na entitetskoj granici.
Pogodila ih anketa 1992., pogodila ih anketa 2022. Takoreci anketofobija.
-
- Kontakt:
Registrovan si na ovome forumu prije 5 dana , ti si također sumnjiv .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: JackW, VensanKasel, VolimBiH96 i 13 gostiju.