Premijer liga BiH - aktuelno

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2022, 09:30

Demi je napisao/la:
21 nov 2022, 05:37

Ne znam kakva sudjenja da navodno namjesta vico, ne moze nadmasiti beusov plan sa svojim zrinskim i to ti je. Gledaj ti ociglednog gola koji nam nisu priznali.

Decenijama trpimo nepravedno sudjenje, izgleda da se to nastavlja. Prije je seljo morao da bude taj klub no.1, sada je zrinjski

Nrma veze, ocekijemo hrvatsko cvijece da i dalje pljuje Borac i baca spinove o "namjestanjima za Borac" zeleci da sakriju sta se stvarno radi.
Budimo realni, ne moze se ni procijeniti zbog ugla kamere. A nisu se ni u prenosu sinoc potrudili vracati snimak i prokokentarisati situaciju. Nasa realnost.

Diskutabilno je da li je lopta presla cijelim obimom i ovdje bi vjerovatno danasnja tehnologija odradila svoje, da mi nismo jos uvijek u 20. stoljecu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 nov 2022, 09:31

Antikloc je napisao/la:
21 nov 2022, 09:07
Vjeverica777 je napisao/la:
21 nov 2022, 08:54
Nezahvalno bilo šta komentirati. Još odeš daleko od kuće, prijatelja, obitelji i to uradiš. Sam on zna šta ga je mučilo i šta se zbivalo u njegovoj glavi.
Kad si prisiljen zivjeti medju poganim ustasama,samoubistvo je jedini izlaz !
Rahmet mu dusi !!
Tvoj komentar je dokaz na šta je društvo spalo.Momku rahmet duši,nek počiva u miru božijem.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 nov 2022, 09:32

Sta se ovo vise dogadja ne prodje ni jedan dan a da se ne desi neka tragedija
Rahmet mu dusi!!! :(
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 nov 2022, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 nov 2022, 09:33

Beduin je napisao/la:
21 nov 2022, 09:30
Demi je napisao/la:
21 nov 2022, 05:37

Ne znam kakva sudjenja da navodno namjesta vico, ne moze nadmasiti beusov plan sa svojim zrinskim i to ti je. Gledaj ti ociglednog gola koji nam nisu priznali.

Decenijama trpimo nepravedno sudjenje, izgleda da se to nastavlja. Prije je seljo morao da bude taj klub no.1, sada je zrinjski

Nrma veze, ocekijemo hrvatsko cvijece da i dalje pljuje Borac i baca spinove o "namjestanjima za Borac" zeleci da sakriju sta se stvarno radi.
Budimo realni, ne moze se ni procijeniti zbog ugla kamere. A nisu se ni u prenosu sinoc potrudili vracati snimak i prokokentarisati situaciju. Nasa realnost.

Diskutabilno je da li je lopta presla cijelim obimom i ovdje bi vjerovatno danasnja tehnologija odradila svoje, da mi nismo jos uvijek u 20. stoljecu.
bio sam upriliku u liniji , mislim da nije presla al u svakom slucaju mahac je kasnio i nije mogo vidit 100% . zavarava sto je magdic jednom nogom unutar gola

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 nov 2022, 09:36

Antikloc je napisao/la:
21 nov 2022, 09:07
Vjeverica777 je napisao/la:
21 nov 2022, 08:54
Nezahvalno bilo šta komentirati. Još odeš daleko od kuće, prijatelja, obitelji i to uradiš. Sam on zna šta ga je mučilo i šta se zbivalo u njegovoj glavi.
Kad si prisiljen zivjeti medju poganim ustasama,samoubistvo je jedini izlaz !
Rahmet mu dusi !!
:puke:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 nov 2022, 09:38

Pokoj mu duši
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 21 nov 2022, 09:45

Kakva tragedija :(
Pokoj mu duši.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 21 nov 2022, 09:55

LeonProfessional je napisao/la:
21 nov 2022, 09:28
DTzmu30 je napisao/la:
21 nov 2022, 09:13
MortemHz je napisao/la:
21 nov 2022, 09:08
Fakat tuga, grozan mjesec. Je li bio neko sa njim u Mostaru?
Denis Marandici mu je bio cimer.
Dugo je muku mučio sa ozljedom, vratio se nakon pola godine pauze i odmah u prvoj utakmici ozljedio u kupu protiv Zvijezde.
Strašna tragedija, sinoć je ekipa imala zajedničku večeru i druženje za kraj polusezone.
Prvo teška i gotovo bezizlazna situacija u obitelji Jukić, pa tragedija u obitelji Ćorić i Mehmedović, ima li više kraja ovome?
I ništa nije nagovještavalo na ovo?

Meni je odmah prošlo kroz glavu da je tu došao sam, ali to je život fudbalera, ne znam je li mu prvi put. Onda sam pomislio na povredu i da ga je to bacilo u očaj.
Možda je i glupo sad tražiti razlog, čovjeka nema. Što neko napisa, pričajte s nekim, može se sve riješiti, ovo nije rješenje.
A jbg to je pogan te depresije, dosta ljudi izgleda funkcionalno i kao da je sve u redu, a onda se desi nesto ovakvo. Uzasno stvarno, tuga velika.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 nov 2022, 10:05

Sportski život nije nimalo lagan.
Puno je tu odricanja, pritiska, pa onda kad dođu povrede, pa problemi, kreneš iz kluba u klub, nije svako mentalno jak da izdrži i desi se da pukne.
Koševo Zapad

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2022, 10:07

Nek mu je laka zemlja .
Uz sve zajebancije prijašnje ovo nije tema za to i molim da se okanite gnusnih komentara za ovako tragičan ishod .
I bez nagadjanja kako i zašto dok se ne potvrdi , na kraju krajeva samo on zna šta ga je navelo na to .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 21 nov 2022, 10:26

Neka djevojka ili eventualni osjećaj nevažnosti. Najčešći uzroci.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 21 nov 2022, 10:29

Nek je laka zemlja moje iskreno saucesce prijateljima i porodici

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 21 nov 2022, 10:42

Ljudi, nije sramota otići kod psihijatra , psihologa , psihoterapeuta. Nije sramota obratiti se nekome za pomoć. Nekome iz obitelji, nekom prijatelju od povjerenja - kakvog takvog. Ne govorite ljudima da MORAJU biti JAKI i da oni to MOGU! Previše ljudi skuplja sve u sebe i na kraju sebi oduzima život samo zato jer živimo u društvu gdje si LUD ako potražiš pomoć profesionalca, a nerijetko si i pi*ka i slabić jer zaplačeš ili se otvoriš. Radije ću te slušati kako plačeš i kukaš , radije ću te slušati kako prepričavaš jednu te istu stvar 100x nego ti ići na dženazu ili sahranu. NISI LUD AKO POTRAŽIŠ POMOĆ, A POGOTOVO STRUČNU !!!
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 21 nov 2022, 10:51

Truba1905burazeru je napisao/la:
21 nov 2022, 10:42
Ljudi, nije sramota otići kod psihijatra , psihologa , psihoterapeuta. Nije sramota obratiti se nekome za pomoć. Nekome iz obitelji, nekom prijatelju od povjerenja - kakvog takvog. Ne govorite ljudima da MORAJU biti JAKI i da oni to MOGU! Previše ljudi skuplja sve u sebe i na kraju sebi oduzima život samo zato jer živimo u društvu gdje si LUD ako potražiš pomoć profesionalca, a nerijetko si i pi*ka i slabić jer zaplačeš ili se otvoriš. Radije ću te slušati kako plačeš i kukaš , radije ću te slušati kako prepričavaš jednu te istu stvar 100x nego ti ići na dženazu ili sahranu. NISI LUD AKO POTRAŽIŠ POMOĆ, A POGOTOVO STRUČNU !!!
Tako je !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 nov 2022, 10:52

Pokoj mu duši, velika tragedija zaista :(
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 nov 2022, 11:03

Tacno sve od rijeci do rijeci :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 nov 2022, 11:15

Upravo to.
Drustvo je jako cesto surovo. Najcesce ne iz zlih namjera, nego prosto jer takav stav vlada u drustvo. Totalno pogresan.

Neka pociva u miru. Tuga.
- FKS -

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 21 nov 2022, 11:16

Bolesno drustvo, iskrivljene vrijednosti, pogotovo nakon korone i jada, sad poskupljenja, uz sve probleme koje covjek prolazi za okidač ne treba puno! Ljudi, zajebajite se, pricajte i volite, valjda nam je svima jasno dokle je ovo doslo!

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 21 nov 2022, 11:29

$ ? " ". Не " се " " са ? " ". " " ". ", ? /... ?, ? је "...
Тужно " $ се не ".

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, mnon46, nastrojeni21, VivaLaLiberta i 38 gostiju.