Pa sam si napisao šta se sve napisalo večeras ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:13Ti misliš stvarno da sam čitao ono sve?bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:12Vama smješno što bolesnici ismijavaju naše invalide , vrijeđaju mrtve i dijete što je poginulo od granate ?
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Ima neka granica buraz , ove bolesnike treba prijaviti policiji radi širenja mržnje ...Unofficialpage je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:15Četvrta riječ sve objašnjava što nas ne zanima šta pišu.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:12Vama smješno što bolesnici ismijavaju naše invalide , vrijeđaju mrtve i dijete što je poginulo od granate ?![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa vidim 7 stranica ispisali, a između prve i zadnje nikakve razlike. Plus ove dvije teme šta su otvorili. Nisam lud da čitam od prvog do zadnjeg posta.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:16Pa sam si napisao šta se sve napisalo večeras ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:13Ti misliš stvarno da sam čitao ono sve?bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 23:12
Vama smješno što bolesnici ismijavaju naše invalide , vrijeđaju mrtve i dijete što je poginulo od granate ?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nevjerovatno sta par debila i bolesnika uradi od dobrog foruma i teme, a admina ni na mapi, zalosno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pošast slična najezdi skakavaca.
Žgadija temu pretvori u baruštinu.
Žgadija temu pretvori u baruštinu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Od najzanimljivije teme do toga da mi se gadi uci na ovu temu kad vidim pojedine da su komentarisali...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
EURO je ionako duplo zanimljivije za gledati. Dolaze dobre fudbalske nacije, svi su pod nacionalnim nabojem.
Ovo na Svjetskom ćeš se načekati do Knockout faza, tek tada bude gledljivo. A do tada uživajmo u Azijskom fudbalu.
Ovo na Svjetskom ćeš se načekati do Knockout faza, tek tada bude gledljivo. A do tada uživajmo u Azijskom fudbalu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Pensioner26
- Kontakt:
Kako im malo treba da proradi ona njihova bolest i poganluk.
- Gumistucna
- Kontakt:
A ko prenosi danas Eng -Iran?
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Kanal BH Telecoma, MyTV.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dabogda se ugasili.
Očekujem tijesnu pobjedu Engleza, golijadu na Senegal-Nizozemska i manje golova na Vels-USA.
Iran mi se iz ove grupe najviše dopada, zbog dobrog fudbala iz Rusije gdje im je malo falilo. Ne bih mnogo bio iznenađen kad bi prošli.
Amerikanci i Vels vjerovatno najzanimljiviji (rezultatski) par dana, s obzirom da u prve dvije tekme očekujem relativno lagane pobjede favorita, doduše malo su mi Englezi sumnjivi iz nekog razloga ali opet kontam dobit će na kraju.
SAD i Vels su dvije baš različite ekipe, Ameri igraju onako lijepo za oko (yebe ih malo realizacija, mada i nemaju pravu devetku), mladi su, poletni, sa druge strane Vels je sve suprotno od njih
To je onda vrlo interesantan duel, pogotovo kada je interkontinentalni i kada je evropska selekcija ta koja igra, uslovno rečeno, ružan fudbal.
Vels gotivim i respektujem njihove rezultate sa Allenom, Ramseyjem, Baleom i ostalim legionarima, ali nekako vjerujem da je vakat za mlade američke snage
SAD i Vels su dvije baš različite ekipe, Ameri igraju onako lijepo za oko (yebe ih malo realizacija, mada i nemaju pravu devetku), mladi su, poletni, sa druge strane Vels je sve suprotno od njih

To je onda vrlo interesantan duel, pogotovo kada je interkontinentalni i kada je evropska selekcija ta koja igra, uslovno rečeno, ružan fudbal.
Vels gotivim i respektujem njihove rezultate sa Allenom, Ramseyjem, Baleom i ostalim legionarima, ali nekako vjerujem da je vakat za mlade američke snage

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bayern@heart
- Kontakt:
Danas
Iran-Engleska 2:2
Senegal-Nizozemska 1:3
USA-Wales 2:2
Iran-Engleska 2:2
Senegal-Nizozemska 1:3
USA-Wales 2:2
- Shategabri
- Kontakt:
Možda na Holandiji bude 3+. Ove dvije nema šanse.
Iran neće dati jedan a ne dva gola Engleskoj.
Iran neće dati jedan a ne dva gola Engleskoj.
Koševo Zapad
Od mene mu je trajni. Ukoliko bilo ko nastavi sa nebulozama slicnim njegovim bice takodjer trajno odstranjen s foruma. Mundijal je tema, svaki post koji nema veze s temom bice obrisan a autor sankcionisan.
Hoće li biti obrisane ove teme sa grupama Albanija, Somalija itd.?
Obriši i ove teme koje veze nemaju sa Mundijalom, a i ova grupa gdje je Srbija ima dvije različite teme iz nekog razloga. Jbt na forumu je uvijek bio praznik kada se igraju Evropska i Svjetska + Olimpijske, prave se posebni podforumi, teme, obično se fino diskutuje, ovo sada je odron jer svaki peti post ima veze sa prvenstvom, ostali se svode na nacionalizam i rat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da li je moguće da su ostale teme na forumu. 

Ma par ovih debila trajno banovat, a pogotovo onog lika Partizan. Lik je za psihijatrije. Ne mogu da vjerujem da su ostavili one dvije teme 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.