Nije Maguire toliko loš u reprezentaciji, meni mnogo gore izgleda u Unitedu

PS: Southgate je konačno odustao od one idiotske formacije sa tri nazad, ovo im može samo dobro donijeti.
Nije Maguire toliko loš u reprezentaciji, meni mnogo gore izgleda u Unitedu
Misterija svake repke je zašto igra neki Tino Sušić, Harry Maguire, Sergio Busquets...isto da selektore štancaju u istoj radionici i onda klonovi povlače iste poteze.
Kakva je ovo formacija? Gdje je Foden?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:31Jesi li još protiv njih ili te prošao Wembley 2021.![]()
Želim im svu srećuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:31Jesi li još protiv njih ili te prošao Wembley 2021.![]()
Nema Southgateu pomoći, tek vidim da je i Maguire u prvih 11 a ne igra s trojicom nazadJustin je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:47Kakva je ovo formacija? Gdje je Foden?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:31Jesi li još protiv njih ili te prošao Wembley 2021.![]()
Pun stadion, da ne gledas nesto drugo?
Bolji je Grealish ovakav nego ovaj mrtvac Mount, kamoli Foden koji je morao igrati. Sterling je druga priča ipak, kad je u repci jedan je od boljih igrača ekipe a i ima to iskustvo iza sebe. Mrtvi Mount nema dobeog nastupa otkako pratim Engleze.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:37Ali Mount![]()
![]()
![]()
Ugurao je i mrtvog Sterlinga, ovo je cisti haram gurati Chelseav-e otpatke.
Bilo nekih problema s ulaznicama, ja gledao slike na isntagramu sa stadiona, gledala zena seriju do pred pocetak tekme
Plus što je lik mrtva luzerčina i teški choker u važnijim utakmicama. Njega je trebalo samo uvoditi u 90+ kad je sve gotovo ako se već mora.Poligon10 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:53Bolji je Grealish ovakav nego ovaj mrtvac Mount, kamoli Foden koji je morao igrati. Sterling je druga priča ipak, kad je u repci jedan je od boljih igrača ekipe a i ima to iskustvo iza sebe. Mrtvi Mount nema dobeog nastupa otkako pratim Engleze.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 nov 2022, 13:37Ali Mount![]()
![]()
![]()
Ugurao je i mrtvog Sterlinga, ovo je cisti haram gurati Chelseav-e otpatke.
100%, jes odvratan jbo familiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.