Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa realno
Brajlović i Smajlagić,možda jer su mladi i žele neki iskorak.SudoHusika je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:52S ovog spiska, golman Brajlovic jer je i sljedeće godine u21.
Mada, većina njih je vjerovatno igrala za neki masni keś ispod stola. Pitanje je možemo li mi bilo koga priuštiti.
U rubrici "odlasci" treba dodati i faktor eventualnih prodaja igrača ukoliko dođe neka dobra ponuda za naše najvrijednije eksponate, a interesa ne sumnjam da ima.anonimni je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:58Najlakse je izbaciti pola ekipe, ali koga dovesti? Treba neki roster popuniti![]()
Slazem se ja s vama za svakog osim za Bekrica, ako nista gol u derbiju ga jos vadi i moze prekid ubosti zadnjih 15ak minuta, ali zima je, trziste slobodnih igraca je manje, mi s relativno nepoznatim budzetom a trebaju nam igraci s kojim mozemo ganjati Evropu jer je ocigledno da imamo sasvim fine sanse bar za borbu do zadnjeg kola ali kako vec pitah, koga i odakle dovesti? Cini mi se da ce @braco i ove zime imati pune ruke posla![]()
Zrijeb kupa odlican, cetvrtfinale ne smije doci u pitanje, nadam se samo da Muftic nece primiti neku frljoku kao u Banovicima pa da se i na Leotaru nerviramo; opet, to znaci da ce cetvrtfinale biti nezgodno ali o tom po tom![]()
Slazem se, pisao je neko nedavno (jucer?) da vec za Amoaha ima ponuda, to bi popravilo budzet ali uzalud ako je bazen potencijalnih pojacanja tanak a poprilicno sam skeptican po tom pitanju… pitanje je da li se isplati ostaviti sve i kockati se za Evropu ili prodati jednog od igraca iz izloga (Santos i/ili Amoah vjerovatno ako se sa Hodzicem produzi), pa s tim parama gurati dokle se mogne
Kad smo ono teren uradili?braco je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:04Naši plasmani na tabeli domaćina u posljednjih 5 sezona:
2018/2019 - osma pozicija
2019/2020 (covid prekid) - peta pozicija
2020/2021 - osma pozicija
2021/2022 - treća pozicija
2022/2023 - osma pozicija
Dakle imamo dosta lošu statistiku kad igramo na Grbavici. Najbolji teren i najbolja publika (minus sezone u kojim nije bilo publike zbog covida), a mi dosta loš omjer imamo. Recimo ove sezone smo osmi na domaćinskoj tabeli, a 4 od 7 ekipa koje su ispred nas na toj tabeli imaju utakmicu manje na svom terenu, pitari čak dvije manje. Također samo Posušje je više golova od nas primilio na domaćem terenu ove sezone.
Istina, neke od domaćih utakmica nismo zaslužili da kiksamo ove sezone ali smo u dosta njih sami sebi u stomak skočili. Protiv Leotara onakav smiješan gol primaš, protiv Širokog stoji Vukoja stoji sam na vrhu 16 i upućuje udarac koji je dobar ali Muftić prekratak da ga odbrani, pitari s igračem manje 2 gola zabiju, protiv Zrinjskog Beća loše čisti loptu i daje je Tičinoviću koji postiže go, drugi gol Borca Amoah bezveze s petom na našoj polovini odigrava s igračem manje i 10 minuta do kraja i poklanja njima loptu petom i zabijaju nam gol, protiv Posušja iz svog kornera primaš onakav gol. Bila su i ona 2 gola Tuzle ali sreća pa je već bilo 4:0. Šteta, mogao se definitivno tu koji bod više uzeti.
Koja su dva dobra trenera?MocMahale444 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 19:46Titule nema koliko dugo![]()
Šlepere igraca u zadnjih 10 godina I nista.
U tih 10 godina dva dobra trenera ostalo katastrofa.
Isto je I sad, rezultati losi. Edis jos na klupi,
Dzenis igra blage nema. Duzni kao u prici.
Golman ti se popisa na proslavu potezom iz pakla. U klubu svi šute i tako to.
Jedino navijaci su tu i cista desetka za to.
Kad je god kakva akcija opet su navijaci tu i bit ces jos dugo aBd.