baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 14:56Pa ti rece danas hladan tuš, šta bi, sad protiv konobara igraju?Balon je napisao/la: ↑21 nov 2022, 14:53Sramota koliko se slavi pobjeda protiv konobara. Ali treba imati razumijevanja, znaju da im je kraj u 1/8 ili 1/4.Pensioner26 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 14:38Evo ih sa prognozama![]()
Pa polahko ljudi, igraju sa Iranom
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
To ona Italija koju je Makedonija preslusala u barazu? Ko im je kriv. Norveska nije postojala do pojave Haalanda, koliko su ozbiljni nije poznato.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 nov 2022, 14:55Italija, Norveska, Madjarska i
bi sigurno dobile ovaj Iran
Iran je tvrda ekipa kojoj je malo falilo da na proslom SP prodje grupu sa Spanijom i Portugalom, reci da su zalutali na SP je glupost, ko da je Sveta Lucija a ne Iran.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Red je da dodje kuci konacno 
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Valjda ce ovi Holandezi sa Senegalom odigrat nesto gledljivo
Od nekih 40 repki iz azijskih kvalifikacija, moze se naci vjerovatno jedan klasan igrac. Son.
Pametnom dosta.
Pametnom dosta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Iran uopste nije bezeve ekipa, al ne mijenja cimjenicu da i ovaj trenutni broj azijata i afrikanaca je previse, a dodatno ga povecavati je cisto ludiloKaunas je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:03To ona Italija koju je Makedonija preslusala u barazu? Ko im je kriv. Norveska nije postojala do pojave Haalanda, koliko su ozbiljni nije poznato.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 nov 2022, 14:55Italija, Norveska, Madjarska i
bi sigurno dobile ovaj Iran
Iran je tvrda ekipa kojoj je malo falilo da na proslom SP prodje grupu sa Spanijom i Portugalom, reci da su zalutali na SP je glupost, ko da je Sveta Lucija a ne Iran.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Previse se pljuje Iran koji nije uopste toliko slab. Da igraju protiv Poljske ili Njemacke bila bi izjednacena utakmica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- branimir85
- Kontakt:
Ja sam za malo radikalnije stvari ,trebaju Uefa i CONMEBOL **** Fifu i debila "Inflantina" i stvoriti svoje
natjecanje gdje će igrati samo Europljani i J.Amerikanci plus neki wild card za Meksiko i jednu/dvije afričke repke,a
ostatak nek gleda
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Beduin
- Kontakt:
Italija, Chile, Norveska, Nigerija, Kolumbija, Obala Slonovace... cak i dosta "slabijih" reprezentacija iz Evrope poput Svedske ili Madjarske su daleko ozbiljnije od Irana, i da ne detaljisem vise popit Egypta koji mi je takodjer ozbiljnija repka. Barem za mene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Japan i Koreja imaju finih igrača, pogotovo Japan.
Koreja ima Sona i Kima iz Napolija koji igra WC sezonu, plus još par igrača poput Jeonga iz Freiburga, Hwanga iz Wolvesa, Lee-ja iz Mainza i onog malog iz Mallorce.
Uglavnom solidna je to ekipa koja je, recimo, na prošlom prvenstvu izbacila Njemačku još u grupnoj fazi.
Japan ima više solidnih igrača, neki naginju ka tome da postanu WC igrači, itekako dobra ekipa. Mislim da i oni često prođu grupu na SP. Bezveze je od njih praviti amatere, mada se slažem da su sve ostale azijske ekipe daleko od ozbiljnog nivoa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Islandjani iz 2018 su za ovaj Iran iz prvog dijela Galacticosi
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al koja je logika ovo sto su uradili Iranci i Maroko sto su promjenili sektore pred prvenstvo a protutnjali kvalifikacijama. I volio bi da sve izgube
Ako se izuzme ona lakrdija 2002. koreja je prosla grupu jednom a japan dva puta..mada slazem se da su ozbiljniji od 90% repki iz azijeRaonffa je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:11Japan i Koreja imaju finih igrača, pogotovo Japan.
Koreja ima Sona i Kima iz Napolija koji igra WC sezonu, plus još par igrača poput Jeonga iz Freiburga, Hwanga iz Wolvesa, Lee-ja iz Mainza i onog malog iz Mallorce.
Uglavnom solidna je to ekipa koja je, recimo, na prošlom prvenstvu izbacila Njemačku još u grupnoj fazi.
Japan ima više solidnih igrača, neki naginju ka tome da postanu WC igrači, itekako dobra ekipa. Mislim da i oni često prođu grupu na SP. Bezveze je od njih praviti amatere, mada se slažem da su sve ostale azijske ekipe daleko od ozbiljnog nivoa.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Gumistucna
- Kontakt:
kako je odvratno gledat utakmicu s komentarom igora kristića,i njegovim stenjanjem
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Ma vidi, nije to neki Bog zna kakav uspjeh ali opet treba biti realan i reći da su okej ekipe. Šta ja znam, imaš ti i u Evropi ekipa poput Švedske, Norveške, Slovačke, Poljske, Švicarske, Rusije i sličnih pa će opet i oni u jednoj od 5 utakmica dobiti recimo Engleze na velikom takmičenju.Victor je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:16Ako se izuzme ona lakrdija 2002. koreja je prosla grupu jednom a japan dva puta..mada slazem se da su ozbiljniji od 90% repki iz azijeRaonffa je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:11Japan i Koreja imaju finih igrača, pogotovo Japan.
A realno niko neće reći za te evropske reprezentacije da su amateri kao što kažu za Japan, Koreju ili eto Iran u ovom slučaju, mada eto slažemo se da Iran jeste igrački tanji od Japana i Koreje ali mislim da nije to sad neka velika razlika u kvalitetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pricam o igracima visokog kalibra, a trenutno Son je jedini takav, znaci profil koji je u stanju praviti razliku. Na prste jedne ruke u Aziji moze nabrojati cak i one koji su tik ispod ali i dalje itekako kvalitetni. To da ima nekih potencijala je druga tema.
Ne bih sad da se razbacujemo pojmom wc, a budimo realni, koji Japanac u historiji fuzbala je bio taj nivo ? Znamo da na osnovu jedne kvalitetne sezone trenutno u EU imamo mali milion takvih.
Mah, ne pratim azijske kvale, ali kad vidim da jedna Arabije dobije pomenuti Japan uz posjed na svojoj strani, bude mi jasno da je nivo fudbala blizi pukom prosjeku, nego necem ozbiljnom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Na Arsenalov pogon
- baboedindzeko09
- Kontakt:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.