Senegalski bubnjevi yebeni, iritiraju me od prve minute, nikad prestat
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- JosephNongeBoende
neke serpe, **** ih one
veoma losa atmosfera i osim par tekmi svaka ce biti ovakva
zato jedva cekam EURO 2024 - od 10 stadiona, 4 su mi u 50 km
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- alan_kardec
- Kontakt:
jbte dal je moguće da je jedna Holandija spala na to da joj startnog cf-a a Mundijalu igra raspali Vincent Janssen
Jedna takva fudbalska škola...
Ima u ovoj ekipi klase u vidu Van Dijka, kvaliteta u vidu De Ligta i Depaya, talenta u vidu dvojca iz psv-a (Gakpo/Simons)... ali sve mi ovo nekako previše mlohavo izgleda.
Senegalci sve opasniji, zabiće ga.
Ima u ovoj ekipi klase u vidu Van Dijka, kvaliteta u vidu De Ligta i Depaya, talenta u vidu dvojca iz psv-a (Gakpo/Simons)... ali sve mi ovo nekako previše mlohavo izgleda.
Senegalci sve opasniji, zabiće ga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Holanđani imaju Van Dijka, De Ligta i De Jonga ostalo sve goli skart i bezveznjakovici.
S druge strane Senegal fizicki iznadprosjecna reprezentacija i jako disciplinovani uveli Holanđane u africki ritam sa malo golova, steta sto im fali Mane, ovako imaju premalo kreativnosti u napadu i veznom redu.
S druge strane Senegal fizicki iznadprosjecna reprezentacija i jako disciplinovani uveli Holanđane u africki ritam sa malo golova, steta sto im fali Mane, ovako imaju premalo kreativnosti u napadu i veznom redu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
De Ligt pravo slab...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ode ti glava Frankie 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
De Jong

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Uzalud se radujes. Admir je rekao da se vracate svi u lijepu nasuJosephNongeBoende je napisao/la: ↑21 nov 2022, 18:23
zato jedva cekam EURO 2024 - od 10 stadiona, 4 su mi u 50 km![]()
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Pa mi smo
ofanzivna velesila za ovu holandiju, kakva grupa panjeva. Debeloguzi depay ne moze sprint duzi od 10 metara uradit, ahmetovic je licno ibrahimovic za kladu jansena.
Ovaj gakpo talent

Ovaj gakpo talent
Čudo je Van Gal napravio sa ovim sastavom, ovo je tanko, svako će zeliti Holandiju u drugom krugu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
U ovoj utakmici pamtim samo kako seneglaci non stop upadaju i iznose ih sa terena
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Samo i ovi crnci se povrijedjuju na pogled.Sta je ovo.
Mane da je ovdje, ovo bi već bilo riješeno.
Koji je **** s ovim zvukom?
Ko da kiša pada.
Ko da kiša pada.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Službeno: 41.000 gledatelja
Kapacitet stadiona: 40.000

Kapacitet stadiona: 40.000
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ubise ovi Senegalci ples svih 90 minuta tamo vamo u mjestu 
Ekvador će oprašit ove tulipane.
Evo jos jednog
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.