Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Amar i super stručni. 

Kakav sve debillizam ovaj mentol jos nece izjavit.
Vama je izgleda upečatljivi bosanski glovonja s na kilometre prepoznatljivom njuškom kojem fali dvoznamenkast broj zuba definicija ljepote.
Nije bijo opsajd protiv Nigerije.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
BBC i ostali zapadnjacki mediji na aparatima

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Brazil pobjeda 5 razlike kvota 17. Poklon realno 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Bravo za FIFU , povećanjem broja selekcija povećaće se i kvalitet fudbala u Aziji

Tomislav da pushi qrac naravno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam 

Je ko sto se povecao kvalitet Irana u zadnjih 20 godinabombaysaphire je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:41Bravo za FIFU , povećanjem broja selekcija povećaće se i kvalitet fudbala u Aziji![]()
Tomislav da pushi qrac naravno ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa vjerovatno i jeste cilj da u budućnosti na ova prvenstva ulijeću UAE, Katar, eventualno Bahrein i još poneka bogata zemlja iz zaljeva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:43Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam![]()
Mislim da je proširenje najviše napravljeno zbog toga, jer da je cilj omasovljavanje takmičenja a da pri tome ne gubiš kvalitet, onda bi se samo iz Evrope, Južne Amerike i Afrike povećao broj selekcija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Plus Sj, Koreja i Kina, da dernek bude potpun.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:43Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne vjerujem Bahrein, baš su loši i kriminalni, ovako na prvu od ovih što gledam/vidim na osnovu zadnjih kvala rekao bih da je najbliži Oman, malo im je falilo da igraju umjesto australije baraž sa UAE (za bod im pobjegla australija)Raonffa je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:46Pa vjerovatno i jeste cilj da u budućnosti na ova prvenstva ulijeću UAE, Katar, eventualno Bahrein i još poneka bogata zemlja iz zaljeva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:43Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam![]()
Mislim da je proširenje najviše napravljeno zbog toga, jer da je cilj omasovljavanje takmičenja a da pri tome ne gubiš kvalitet, onda bi se samo iz Evrope, Južne Amerike i Afrike povećao broj selekcija.
UAE je ove godine ispao od Australije u barazu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:43Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znam, pratio sam čitave azijske Q i svim srcem navijao za njihOtelo je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:50UAE je ove godine ispao od Australije u barazu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:43Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam![]()
![]()

Ma dobro, u perspektivi mogu i oni. Ne moraju baš nužno odmah na sljedeće, ali na neko od naredna 2-3 prvenstva vrlo je realno da se plasiraju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:49Ne vjerujem Bahrein, baš su loši i kriminalni, ovako na prvu od ovih što gledam/vidim na osnovu zadnjih kvala rekao bih da je najbliži Oman, malo im je falilo da igraju umjesto australije baraž sa UAE (za bod im pobjegla australija)Raonffa je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:46Pa vjerovatno i jeste cilj da u budućnosti na ova prvenstva ulijeću UAE, Katar, eventualno Bahrein i još poneka bogata zemlja iz zaljeva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:43Znači iduće WC vjerovatno UAE na istom i možda čak i Vijetnam![]()
Imaš tamo Iran, Australiju, Japan i Koreju koje onako odskaču po kvaliteti, a ostali se mogu pošibati za ta 3-4 preostala mjesta pa je realno da tu uvijek uleti makar jedna od ovih bogataških zemalja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Saudija je ispred Australije i to pofino ispred trenutno, Australija ne pamtim da je ovako grohnula po igračkom kvalitetu a i ne vidim neke potencijale da mogu iskočiti po svijetu, Volpato je bio naznaka ali eto odlučio se za Italiju, pa glavni igrač im mrtvi Ajdin HrustićRaonffa je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:54Ma dobro, u perspektivi mogu i oni. Ne moraju baš nužno odmah na sljedeće, ali na neko od naredna 2-3 prvenstva vrlo je realno da se plasiraju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:49Ne vjerujem Bahrein, baš su loši i kriminalni, ovako na prvu od ovih što gledam/vidim na osnovu zadnjih kvala rekao bih da je najbliži Oman, malo im je falilo da igraju umjesto australije baraž sa UAE (za bod im pobjegla australija)Raonffa je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:46
Pa vjerovatno i jeste cilj da u budućnosti na ova prvenstva ulijeću UAE, Katar, eventualno Bahrein i još poneka bogata zemlja iz zaljeva.
Imaš tamo Iran, Australiju, Japan i Koreju koje onako odskaču po kvaliteti, a ostali se mogu pošibati za ta 3-4 preostala mjesta pa je realno da tu uvijek uleti makar jedna od ovih bogataških zemalja.

-
- Kontakt:
Pa da se skupi nas 11 forumaša i da osnujemo državu u Tihom oceanu pokraj Japana, plasirali bismo se na SP.
Čuj 8 ekipa
Čuj 8 ekipa

cime se ti brate bodes pa gledas to? ja pogledao 2-3 poluvremena bukvalno negledljivo i smor teskibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 22:53Znam, pratio sam čitave azijske Q i svim srcem navijao za njih, nije loša ekipa, ima 3-4 brazilca + će ih vjerovatno biti još s obzirom da iduće godine dvojica jako respektabilnih pune 4-5 godina kako igraju u njihovoj ligi pa ispunjavaju uslov za državljanstvo, tako da do idućih WC će biti još jači, samo da im Ali Mabkhout ne padne u formi do tad puno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zar su kinezi toliko losi
Jesu se tamo fino pare oprale, placali boqa oca za strane igrace u fazonu da podignu kvalitet lige i imaju jacu repku

Jesu se tamo fino pare oprale, placali boqa oca za strane igrace u fazonu da podignu kvalitet lige i imaju jacu repku
izgleda da katarski imbecili daju zvanični broj gledalaca ne po broju posjetilaca koji je prošao brojače na stadionu nego po ukupnom broju prodatih karata uključujući i resale
inače priča se i da anonymous ili neko drugi bombarduje fifine ticketing servere, vrijeme čekanja da se uđe na server je po nekoliko sati iako je potražnja ispodprosječna

inače priča se i da anonymous ili neko drugi bombarduje fifine ticketing servere, vrijeme čekanja da se uđe na server je po nekoliko sati iako je potražnja ispodprosječna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.