Neznalice me ovdje citirale kad sam napisao zasto je Argentina medju favoritima..
Nakon 3 godine bez poraza dođu Saudijci i odrube ti glavuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 nov 2022, 13:05Tko je novi favorit za osvajanje?![]()
Ja mislio Argentina neka sila.![]()
MunjirkaPFC je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:47Katar - Ekvador 0:2
Engleska - Iran 5:1 trenutno
Ceka se Argentina - Saudijska Arabija sutra
Bliski Istok i skupocjeni fudbal u njemu![]()
Rekao bih 50% uzima Engleska, 50% neko drugi.
Prosto, nije bilo takmicarskih meceva protiv Evropljana. Juznoamericki fudbal je poslednjih godina pao, Argentina, Cile, Kolumbija, Paragvaj i slicni se raspadaju.
Šta ima kupljeno. Pa rasuli su ih po terenu.Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 13:10kupljeno svjetsko prvenstvo, zasto ne onda i jedna utakmica![]()
![]()
![]()
Francuska, haha.Rajaz je napisao/la: ↑22 nov 2022, 13:15Nakon 3 godine bez poraza dođu Saudijci i odrube ti glavuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 nov 2022, 13:05Tko je novi favorit za osvajanje?![]()
Ja mislio Argentina neka sila.![]()
![]()
Neko od Brazi/Francuska.
To ti citas. Korijeni vukuLegendKiller je napisao/la: ↑22 nov 2022, 13:16MunjirkaPFC je napisao/la: ↑21 nov 2022, 15:47Katar - Ekvador 0:2
Engleska - Iran 5:1 trenutno
Ceka se Argentina - Saudijska Arabija sutra
Bliski Istok i skupocjeni fudbal u njemu![]()
![]()
![]()
![]()
pređi ti na kurir ili informer pa tamo komentariši npr vojne potencijale ruske vojske ili slično, možda bi više uspjeha imao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.