Realno gledano ova ekipa je dosta slabija nego što je igrala na prošlom SP i Euru, patili su se Francuzi čitave kvale i Ligu nacija, hajde da vidimo na šta će ličiti večeras.armando je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:34Fali im dosta igrača, Kante najviše. Ali i ovakvi kakvi jesu mogu dosta. Ogroman broj kvalitetnih igrača, ali trener je taj koji koči pravu rapsodiju ove generacije .akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:27da su Pogba i Kante tu bili bi mi prvi favoriti a sa ovakvim veznim redom ako doguraju do 1/4 finala bice uspjeh
Uspjehom su donekle dostigli potvrdu, pobogu svjetski su prva i...Ali igrom nikoga ne oduševljavaju s obzirom na kapacitet
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jesu, isto ko što su arapske vrijednosti šmrkanje koke s guzova maloljetnica na jahtama i kamenovanja.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:35Prije mi bilo glupo sto se igra u Kataru, a sad mi pravo drago zbog ove medijske zapadne propagande. Umjesto, da se bave fudbalom oni pisu o lgbt pravima i ne mogucnosti lokanja alkohola.
To su te euro vrijednosti![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Meni je jako seksi ova postava Francuske, pogotovo ofanziva.
A odbranu predvodi drugi najbolji štoper svijeta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo da premoste to nekako.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislio sam da ce Deschamps odmarati igrace Bayerna protiv Australije ali izgleda da je odlucio da odmah igra sa najboljom zadnjom linijom.
Za koji minut igra jedan od tri moguca osvajaca ovog prvenstva.
Amar i Slaven izmislili život za ove HRT-ove.

BHT se potrudio baš, studio i sve izgleda vrhunski, na nekom drugom levelu u odnosu na ove.Finn je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:49Amar i Slaven izmislili život za ove HRT-ove.![]()
https://www.facebook.com/sport.--- SPAM ---/posts/3305844826333454
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
najjaca zadnja linija a najbolji lijevi bek svijeta odmara. kako to majku mu?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Šta je najgore jesu.Finn je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:49Amar i Slaven izmislili život za ove HRT-ove.![]()
https://www.facebook.com/sport.--- SPAM ---/posts/3305844826333454
Gledam sinoć onog seljačkog punoglavca Joška Jeličića kako sramotno kenja po Pivariću i Striniću, kao u fazonu:" Pa bili smo drugi, a igrali su nam Pivarić i Strinić."
Koliko nisko smeće od čovjeka možeš bit da to izjaviš. Pa Hr. ekstra-giga-mega vezni red je u dosta utakmica 2018. bezidejno mrcvario loptu i gurao je bekovima da izmisle nešto, pa jel njih ikad prozvao? Ova dvojica, a posebno Strinić, su odigrali i preko svojih mogućnosti.
Smeće jadno.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 22 nov 2022, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jos kad bi Theo igrao, imali bi 5 ofanzivaca

Valjda hoce malo cvrscu odbranu s ovakvom ofanzivnom postavom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Moguće. Ali na prošloj utakmici između POL/MEX onog jedva da sam šta čuo ili razumio. Ovog Kristića što stenje ne treba ni komentarisati. Lik na slogove priča i komentariše
Nemaš boljih, šta ćeš
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
buraz theo je mnogo napredovao defanzivno. iskr. trenutno kod nas sigurno stabilniji u odbrani nego tomori a rafu kad uhvati qurcobolja zna nositi i 2 igraca na sebi. doduse francuzi su stacked pa mozes igrati 101 kombinaciju, mada je imho ovakvo omalovazavanje momka neopravdano. nisam pristran kad pisem ovo, al fkt 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma slazem se 100%, Milan gotovo svaku tekmu, pa momak je vec 2 godine najbolji lijevi bek svijeta, ali brat je ipak malo odgovorniji odbrambeno.AjsKjub je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:59buraz theo je mnogo napredovao defanzivno. iskr. trenutno kod nas sigurno stabilniji u odbrani nego tomori a rafu kad uhvati qurcobolja zna nositi i 2 igraca na sebi. doduse francuzi su stacked pa mozes igrati 101 kombinaciju, mada je imho ovakvo omalovazavanje momka neopravdano. nisam pristran kad pisem ovo, al fkt![]()
Mozda ga cuva za jace tekme.
Bravo Lucas

Zaboravio sam da igra u farmerligi.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 22 nov 2022, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Theo je 3 puta kvalitetniji i korisniji igrac od burazera mu,provala teska
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
E moj Lucas, sam sebe povrijedi 
@GIBRA Ofanzivno sigurno, Lucas je navikao igrat štopera.

@GIBRA Ofanzivno sigurno, Lucas je navikao igrat štopera.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Očekivano, a Francuzi baksuzi.
Brat ulazi umjesto brata.
Brat ulazi umjesto brata.
Nisam bio svjestan tog slučaja, evo iskopao sam grupu:jestamaji je napisao/la: ↑22 nov 2022, 17:49italija 1982 … više od toga naguzove ne možeMakanaky je napisao/la: ↑22 nov 2022, 17:41Jedino što smijem prejudicirati na ovom SP je da ne mogu ništa prejudicirati. Dešavalo se ranije da neka repka na guzove prođe grupu pa kasnije odigra utakmicu prvenstva. Recimo Danci 1998. na SP u Francuskoj gdje su u četvrtfinalu poraženi od Brazila 3-2, zahvaljujući fenomenalnom Rivaldu.
Danas je treća ekipa na svjetskoj rang listi izgubila od 51. U jednoj utakmici te jedan loš potez može koštati i utakmice i prvenstva - recimo onaj pokušaj boksovanja Mendija juče. I dalje imam osjećaj da će neka ekipa "iz sjene" osvojiti.![]()
ovo je najgora tekma do sada

Da, više na guzove od ovoga ne može. Kasnije pobijediše Argentinu, Brazil, Poljsku i na kraju Njemačku.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.